Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in dit unieke huis, waar geschiedenis en moderniteit samensmelten tot een heerlijke leefruimte.
Deze voormalige Kerk, met zijn oorsprong in 1964, heeft in 2008 een metamorfose ondergaan tot een eigentijds en verrassend woonhuis, waar de ziel van het verleden harmonieus samenvloeit met hedendaagse luxe.

Gelegen op een royaal perceel van 605 m2 eigen grond, valt dit huis op met zijn markante buitenkant. De metalen buitengevels aan de voorkant, geven het huis een moderne industriële uitstraling die de aandacht trekt en nieuwsgierigheid wekt. Maar stap binnen en word verwelkomd door een oase van warmte en huiselijkheid. De ruime en lichte woonruimtes nodigen uit tot gezellig samenzijn, terwijl een aantal architectonische details herinneren aan de geschiedenis van dit bijzondere pand.

Ook voor duurzaamheid is sinds de transformatie veel aandacht. Met 18 zonnepanelen en 2 zonnecollectoren, een sedumdak dat niet alleen mooi is maar ook bijdraagt aan isolatie, een zonneboiler én dubbele beglazing in aluminium kozijnen, ben je verzekerd van een groene en energiezuinige leefomgeving.

Dus geniet van het leven in dit prachtige huis, wetende dat je ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.


Je wordt verwelkomd onder de luifel bij de voordeur, met aan de linkerkant toegang tot een handige berging. Deze ruimte is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen en sportuitrusting, waardoor je huis netjes en georganiseerd blijft.
En wanneer je door de imposante originele kerkdeur stapt, kom je in een ruime en lichte hal die uitnodigt tot verkenning van dit huis.

Stap vanuit de hal de living binnen en laat je omarmen door de warme, gemoedelijke sfeer van een echte leefkeuken. Hier geen haastige maaltijden, maar een eerbetoon aan de bourgondische levensstijl, waar eten niet alleen een noodzaak is, maar een ervaring om te koesteren.
De ruimte ademt gezelligheid en nodigt uit tot lange, uitgebreide diners met vrienden en familie.

De ruime en moderne keuken is een ware blikvanger, compleet met een stoer kookeiland, voorzien van een betonnen werkblad. Onder het eiland vind je handige kastruimten, perfect voor het opbergen van al je keukengerei. De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor culinaire hoogstandjes, waaronder een 5-pits gasfornuis, een moderne afzuigkap, spoelbak, een oven, vaatwasser en zelfs een warmtelade voor het warmhouden van borden. Een losse koelvries-combinatie biedt voldoende ruimte voor al je verse ingrediënten.
De moderne greeploze kastenwand biedt nog meer opbergruimte, waardoor je keuken altijd netjes en georganiseerd blijft.

Vanuit de keuken heb je via een schuifdeur toegang tot een ruimte voor witgoed. Hier vind je de aansluitpunten wasmachine, droger en andere apparaten en voldoende plaats voor bewaren van voorraad.

De leefkeuken wordt van de woonkamer gescheiden door een sfeervolle tussenwand met een gashaard en een trap die naar de verdieping leidt.

De woonkamer verwelkomt je met zijn royale afmetingen en overvloed aan natuurlijk licht, waardoor het een uitnodigende en levendige sfeer heeft. Hier, te midden van de warmte en het licht, vind je nog steeds de voormalige plek van de preekkatheder, licht verhoogd en gemarkeerd door houten vloerdelen.
Deze vloerdelen lopen over in vergelijkbare kunststof delen op in het aangrenzende terras, waardoor binnen en buiten moeiteloos in elkaar overvloeien.

In een hoek van de woonkamer vind je een afgeschermde maar toch betrokken werkruimte, waar je in alle rust kunt werken, studeren of genieten van een goed boek. Deze veelzijdige ruimte, biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en comfort, waardoor het een favoriete plek kan zijn voor creatieve inspiratie en sereniteit.

Boven aan de trap wacht een ruime overloop op je, die niet alleen functioneel is, maar ook ruimte biedt voor ontspanning en spel. Hier kunnen gezinsleden samenkomen voor gezellige momenten of rustig genieten van een boek.

De aangrenzende gang geeft toegang tot de badkamer, toiletruimte en tot 3 slaapkamers.

De badkamer is een stoere ruimte, met een grote inloopdouche voorzien van een stortdouche, een verkwikkend ligbad en een dubbele wastafel.
Een handige bergkast herbergt de zonneboiler (300 liter) en de CV-opstelling, voor verwarming en water in het hele huis.
Naast de badkamer is een aparte toiletruimte voor extra gemak en privacy.

Deze verdieping heeft ook drie slaapkamers, elk klaar om een ​​oase van rust te worden voor een goede nachtrust na een drukke dag.


De buitenruimte bij dit huis, biedt een scala aan mogelijkheden om te genieten van het buitenleven en het prachtige weer. Beginnend met een ruime oprit naast het huis, met plaats voor twee auto's, kunnen auto's veilig dichtbij huis geparkeerd worden.

Aan de voorzijde van het huis strekt zich een strak groen gazon uit, perfect voor een potje voetbal of andere gezellige spelletjes met vrienden en familie.

Naast het huis - grenzend aan de woonkamer - is een lang terras, ideaal voor ontspannen buiten diners of het genieten van een kopje koffie in de ochtendzon.

Een naar wij denken onverwachte eyecatcher, is ongetwijfeld het dakterras, gelegen op het huis zelf. Hier kun je genieten van adembenemend uitzicht op de omgeving terwijl je ontspant in alle privacy, of de sterren bewonderen onder een heldere nachtelijke hemel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 290
Inhoud woonhuis 1117
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 605
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 117
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Volledig isolatie Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 290
Inhoud woonhuis 1117
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 605
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 117
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Volledig isolatie Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Breure & Breure Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..