Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ONDER BOD!! Op loopafstand van (winkel)centrum Den Hof gelegen, royaal en recent fraai gerenoveerd en geschilderd, geheel instapklaar 3-kamer APPARTEMENT op 1e verdieping in modern appartementencomplex met balkon, berging, lift en fraai en boeiend uitzicht, nabij bushalte en uitvalswegen Eindhoven en A2/67. BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS.

Begane grond: overdekte entree met brievenbussen, intercom, lift en trapopgang naar appartementen. Aan de achterzijde eveneens toegang met automatische buiten en tussen deuren, bellenplateau met beveiligingscamera’s

1e verdieping: galerij voor 2 appartementen en meterkast. Appartement: ruime hal met nieuwe visgraatvloer, garderobe, gloednieuw toilet(’23), verrassend ruime lichte woonkamer ca 42m² met deur naar royaal inpandig balkon 6m² met fraai en levendig uitzicht over nieuw aan te leggen rotonde, welke vrachtwagenluw en voor autoverkeer 40% verlaagd wordt. Woonkamer in open verbinding met luxe gloednieuwe keuken(’23) met nieuwe visgraat vloer in hoekopstelling met mooi marmerlook werkblad, spoelbak, inductie-kook plaat met afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak(alles ongebruikt). Bijkeuken met nieuwe Intergas HRE cv-combiketel(april ‘23), witgoedaansluiting en mechanische ventilatie.

Totale living (woonkamer/keuken) ca 47m² voorzien van mooie gloednieuwe visgraat laminaatvloer(’23).
Via de woonkamer is de 2e slaap/werkkamer van ca 6,4m² met bereikbaar met internetaansluiting en uitzicht over markant gebouw (restaurant)

Vanuit de ruime hal toegang tot de hoofd slaapkamer ca 14m² met nieuwe visgraat vloer en uitzicht achterzijde aan royaal plantsoen. Mooie gloednieuwe badkamer(‘23) met ruime inloopdouche en fraai nieuw badmeubel.

Op korte loopafstand van uitgebreid winkelcentrum Den Hof met zijn diverse terrasjes, bibliotheek, apotheek en bushalte met directe verbinding naar Eindhoven centrum en NS-station en Valkenswaard en uitvalswegen naar Eindhoven en Valkenswaard, High Tech Campus en ASML A2 en A67.

Parkeergelegenheid aan de voorzijde en achterzijde van het gebouw.
Prima isolatie en overal dubbel glas. Servicekosten ca € 213,75 p/mnd.

Bouwjaar: 1996, verbouwd 2023!. Woonoppervlakte: 87m², balkon ca 6m². Inhoud: 287m3.

BIEDINGEN ZULLEN VIA LINK NAAR WEBSITE "EERLIJK BIEDEN.NL" VERLOPEN. Kandidaten krijgen na de bezichtiging daarvoor een internet link. Hierin kunnen zij ook alle relevante documenten vinden.
=========================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 287
Aantal verdiepingen 5

Overige

Lift Ja
GasCV Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
NabijOV Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 42
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 287
Aantal verdiepingen 5

Overige

Lift Ja
GasCV Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
NabijOV Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 42
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Wouter Damen Makelaardij