Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Leuke te moderniseren tussenwoning met speelgelegenheid achter de woning en gunstige in gewilde woonwijk "de Voldijn" in kerkdorp Aalst!

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Betreft een degelijk gebouwde tussenwoning die geheel naar eigen wens kan worden gemoderniseerd; - Zowel aan de voor- en achterzijde gelegen aan groenvoorziening; - De woning heeft een tuin op het zuiden en grenst aan de achterzijde pal aan een park met speelgelegenheid; - Ligging kort nabij de High Tech Campus alsmede het Maxima Medisch Centrum, Genneper Parken en ASML; - De woning staat reeds leeg waardoor snelle aanvaarding mogelijk is.

INDELING VAN DE WONING Ligging aan een rustige en groenrijke woonstraat met voldoende openbare parkeergelegenheid. Zowel aan de voor- en achterzijde geniet je volop privacy en kijk je vrij uit op park en groen.

HAL/ENTREE Overdekte entree, hal met garderobe nis, meterkast (voorzien van een vernieuwde groepenkast), toiletruimte met wandcloset, praktische berg-/provisiekast, doorloop naar de woonkamer en de keuken.

WOONKAMER/(BIJ-) KEUKEN Woonkamer met voldoende ruimte voor een eet- en zitgedeelte. Aan achterzijde loopdeur naar de tuin. Grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval. De keuken is zowel vanuit de woonkamer en hal te bereiken. Er bestaat de mogelijkheid om een open keuken te creëren. Er is reeds voorzien in een draagbalk. De keuken, in hoekopstelling, is voorzien van inbouwapparatuur te weten een oven, vaatwasmachine, inbouwkoelkast, boiler, afzuigkap en vierpits gaskookplaat. Achter de keuken tref je de kleine aanbouw/ bijkeuken met eveneens een loopdeur naar de tuin.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS Slaapkamer 1 (ca. 7m²): Aan achterzijde gelegen slaapkamer; Slaapkamer 2 (ca. 15m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning; Slaapkamer 3 (ca. 12m²): Eveneens een ruime slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning; Slaapkamer 4 (ca. 14m²): De vierde slaapkamer is gelegen op de tweede verdieping en heeft daglichttoetreding middels een vernieuwd dakraam.

BADKAMER Grotendeels betegelde badkamer bestaande uit een wandcloset, inloopdouche met douchescherm, een designradiator en wastafel.

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels vaste trap zolderverdieping bestaande uit een voorzolder en vierde slaapkamer. Voorzolder met opstelplaats t.b.v. de C.V.-ketel (bouwjaar 2012) alsmede aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen. Vierde slaapkamer met bergzolder/vliering alsmede een vernieuwd dakraam.

BIJZONDERHEDEN - Reeds voorzien van een kleine uitbouw/ bijkeuken alsmede een overkapping/overdekt terras; - Tuinligging op het zuiden; - Geheel voorzien van stucwerk plafonds; - Vernieuwde groepenkast; - Voorzien van een vernieuwd dakraam; - C.V.-installatie bouwjaar 2012; - Voorzien van dak-, muurisolatie en deels dubbele beglazing; - Zeer gunstige ligging ten opzichte van o.a. de High Tech Campus, ASML, het Maxima Medisch Centrum, Genneper Parken alsmede uitvalswegen o.a. de A2, N2 en de A67; - Aanvaarding op korte termijn mogelijk (woning staat reeds leeg); - Uw persoonlijke makelaar: Tim de Rouw.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 414

Overige

Perceel oppervlakte 196

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 414

Overige

Perceel oppervlakte 196

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA