Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk rustig wonen met zeeën van ruimte in deze fraaie 2-onder-1-kapwoning. De woning is voorzien van een royale woonkamer, open keuken, badkamer met ligbad, 3 slaapkamers, een ruime zolder, zeer royale garage en een prachtige tuin met luxe overkapping. Wat wil je nou nog meer?

Ligging:
De woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke buurt Donk. Het centrum van Beek en Donk bereik je binnen enkele minuten fietsen. Hier vind je onder andere diverse winkels zoals een supermarkt, drogisterij, broodjeswinkel en diverse horecagelegenheden. Verder zijn er in de nabije omgeving een tandarts, kinderopvang, bibliotheek, tuincentrum en diverse scholen, parken en speeltuinen. Steden als Eindhoven en Helmond zijn binnen 30 autominuten te bereiken.

Indeling
Begane grond:
Via de brede oprit stap je binnen in de entree. Hier vind je de meterkast, het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en krijg je toegang tot de woonkamer. De royale en lichte woonkamer is voorzien van verschillende grote raamkozijnen en een prachtige houten vloer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de open keuken. De keuken is voorzien van een moderne tegelvloer, boven- en onderkasten en diverse inbouwapparatuur. Via de grote schuifpui en de buitendeur in de keuken krijg je toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer en 3 ruime slaapkamers. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. De achterzijde van de woning is voorzien van een dakkapel die voor extra ruimte in de badkamer en in één van de slaapkamers zorgt.

Zolder:
Via de vaste trap is de zolder te bereiken. Hier vind je de wasmachine- en drogeraansluiting en de CV-opstelling. Verder is de zolder voorzien van een dakraam een raamkozijn aan de zijkant van de woning.

Garage:
De zeer ruime garage is te bereiken via de oprit en via de achtertuin. De garage is voorzien van elektra, (warm)water en een elektrische deur. De garage is volledig geïsoleerd.

Tuin:
De fraaie achtertuin is gelegen op het westen, is onderhoudsvriendelijk en voorzien van sierbestrating, grind, diverse beplanting en een luxe overkapping. Je bereikt de tuin via de schuifpui, de keuken, de garage en via een achterom. De schitterende overkapping is voorzien van een terras met houten vlonder, inbouwspots en een groot daklicht. Geniet van deze prachtige tuin bij goed en bij slecht weer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1990;
- Perceeloppervlakte:241 m²;
- Inhoud:496,6 m³;
- Woonoppervlakte: 114,4 m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- De woning is volledig geïsoleerd;
- In 2023 geschilderd;
- Nieuwe ramen bovenverdieping en zolder;
- Verwarming middels CV-ketel HR (2010)
- Warm water CV-ketel;
- Energielabel C;
- Voorzien van houten kozijnen;
- Parkeren op eigen terrein;
- Garage volledig geïsoleerd voorzien van elektra en warm water;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 114
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 241
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 114
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 241
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Heeren van Goede Huizen