Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Geschakelde moderne bungalow gelegen aan pleintje. De woning is voorzien van een badkamer en slaapkamer op de begane grond, een tweede slaapkamer met een 2e badkamer op de verdieping en een onderhoudsvriendelijke privacy biedende geheel ommuurde achtertuin van circa 25 m2.

Via de hal/entree met toilet en toegang tot inpandige berging aan de voorzijde betreedt u de woning. Via de entree is de lichte woonkamer (circa 26 m2) te bereiken voorzien van lichte laminaatvloer. De dichte keuken (4,12 x 3,05) is voorzien van kookplaat, spoelbak en afzuigkap en geeft toegang tot tuin. Slaapkamer (2,98 x 4,91) op de begane grond via de hal en via de badkamer (1,80 x 2,98) met bad/douchecombinatie, toilet en wastafel toegankelijk.

Via de hal op de begane grond is de verdieping te bereiken met een extra slaapkamer (4 x 3,04) en een 2e badkamer (1,90 x 1,87) met wastafel, toilet en douche. De verdieping heeft veel lichtinval door de aanwezige raampartijen.

Bijzonderheden: - Bungalow met slaapkamer en badkamer gelijkvloers! - Energiezuinige woning (energielabel A); - Met onderhoudsvriendelijke materialen afgewerkt; - Gelegen op loopafstand van voorzieningen zoals, winkels, scholen, sportvoorzieningen en dorpscentrum; - Niet zelfbewoningsclausule van toepassing op de koop (eigenaar heeft het pand nooit zelf bewoond); - Voor deze woning is een projectnotaris van toepassing, het metrage van het perceel wordt nog exact ingemeten en is indicatief; - Per direct beschikbaar;

Locatie: De gelijkvloerse bungalow is gelegen in een rustige woonwijk van Beek en Donk, Winkels en diverse andere voorzieningen zijn op korte afstand gelegen. Via uitvalswegen naar Helmond en Aarle Rixtel bereikt u binnen enkele minuten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 388

Overige

Perceel oppervlakte 120

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 388

Overige

Perceel oppervlakte 120

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA