Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een ruim perceel van 348 vierkante meter bieden wij jou de kans om deze hoekwoning met vrijstaande en in spouw gebouwde, multifunctionele garage in Bladel te betrekken. Deze woning, gelegen aan een kindvriendelijk hofje met speelweide, is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar 4 slaapkamers, een fantastische ligging en een diepe achtertuin. De woning is een mooie basis om je eigen droomhuis te realiseren.

Indeling

Begane grond: Binnenkomst in hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang. Dichte keuken met eenvoudige keukeninrichting in wandopstelling voorzien van inductiekookplaat, koelkast, combi oven/magnetron, afzuigkap en voldoende bergruimte in de kasten. Naastgelegen de praktische trapkast met aansluiting voor de wasapparatuur. Via de keuken is de tuin te bereiken. Geniet van de diepe achtertuin met gazon, plantenborders en een eigen achterom. De vrijstaande garage is royaal van opzet en is voor diverse doeleinden geschikt. De garage is in spouw gebouwd en bestaat uit twee delen. Aan de voorzijde van de garage de opstelplaats voor voertuigen, fietsen en/of opslag. Deze ruimte beschikt over een elektrische sectionaaldeur, elektra, water en hier bevindt zich de omvormer van de zonnepanelen. Aan de achterzijde bevindt zich een praktische bergruimte.

De doorzon woonkamer, met echte houten planken vloer, sfeervolle kachel (gas) in schouw en airco, biedt veel lichtinval en een gezellige opstelling met het zitgedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte aan de achterzijde.

1e verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruim bemeten slaapkamers, waarvan één met eigen inbouwkast. De geheel betegelde (lichte) badkamer aan de voorzijde is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een 2e toilet (wandcloset).

2e verdieping (zolder): Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping met voorzolder, cv-combiketel, boiler en de ruime 4e slaapkamer met dakkapel.

Bijzonderheden: • Hoekwoning met grote, in spouw gebouwde vrijstaande garage. • Gelegen aan kindvriendelijke hofje met speelweide, om de hoek van het centrum van Bladel. • Voorzien van zonnepanelen (8 stuks) en dak,- en spouwmuurisolatie. • Goede ontsluiting naar de A67 richting ASML, High Tech Campus en Eindhoven middels de N284. • De woning biedt volop uitbouwmogelijkheid aan de achterzijde, daarnaast dient koper rekening te houden met moderniseringskosten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 339

Overige

Perceel oppervlakte 377

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 339

Overige

Perceel oppervlakte 377

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars