Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een leuke ruime tweekapper met mogelijkheden, dan heeft u hier uw woning!

Deze mooie tweekapper is gelegen in de kom van Schijndel met werkelijk alle voorzieningen op loopafstand. De woning is ruim, goed onderhouden en biedt ruimte aan een grote garage en een volop privacy biedende tuin.

De woning is in de afgelopen jaren grondig gemoderniseerd en voorzien van nieuw sanitair, nieuwe keuken, vloeren, binnendeuren, er zijn 16 zonnepanelen geplaatst in 2022, airconditioning op de eerste verdieping is aangebracht in 2022. De platte daken van de aanbouw en de garage zijn in 2021 vernieuwd, is er dakisolatie in de woning aangebracht en zijn in 2022 de gevels nageïsoleerd.

De woning heeft vele mogelijkheden, er zijn extra slaapkamers mogelijk en men kan op een eenvoudige wijze een slaapkamer met badkamer op de begane grond realiseren indien dit gewenst mocht zijn.

Via de voordeur bereikt men de ruime en lichte hal met massieve houten vloerdelen, lichte kozijnen en binnendeuren. In de hal vind men het toilet met hangcloset, lambrisering en een uitzetraam, meterkast met stoppenautomaat en grote garderobe/bergkast.
In de hal is tevens de trap naar de eerste verdieping.
Vanuit de hal toegang tot de ruime woonkeuken en de sfeervolle woonkamer.

De woonkeuken is voorzien van een fraaie handvorm tegelvloer, handgemaakt keukenmeubel met natuursteen spoelbak en natuursteen werkblad en is voorzien van inbouwapparatuur als een Boretti fornuis met brede oven en inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.
Er is een mooi ingebouwde servieskast met glasdeuren in de keuken aanwezig. Het grote raam zorgt voor een prachtige lichtinval en mooi zicht op de oprit en zijtuin. In de keuken is tevens toegang tot de verdiepte kelderkast.

Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met opstelling witgoedapparatuur, handvorm tegelvloer, deur naar het terras en een doorloop naar de inpandige berging met deur naar de voorzijde. Deze berging is voorzien van houten vloerdelen.
Indien gewenst kan men de bijkeuken en berging op een eenvoudige wijze veranderen naar een badkamer met slaapkamer op de begane grond.

De woonkamer is ruim en van het type doorzonkamer. Er is een mooie massieve houten vloer geplaatst, een pellet kachel (welke desgewenst ter overname is want de eigenaar neemt deze graag mee), een ruim zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de tuinzijde met deur naar het terras en de tuin.

Op de eerste verdieping een ruime overloop, toilet met hangcloset, ruime badkamer en toegang tot
3 slaapkamers waarvan 1 kamer aan de achterzijde is omgebouwd tot een walk-in kledingruimte met een infrarood sauna. Deze kamer is ruim en heeft een deur naar het dakterras aan de achterzijde.

De masterbedroom is eveneens gelegen aan de achterzijde en heeft een groot raam en inbouwkast. Het schuine plafond geeft een ruimtelijke beleving. De slaapkamer aan de voorzijde is eveneens ruim en ook voorzien van een inbouwkast en een vaste wastafel. Deze slaapkamer heeft een afsluitbare opening in het plafond met dakraam op de tweede verdieping zodat men ‘s nachts naar de sterrenhemel kan kijken.

De gehele verdieping is voorzien van mooie houten vloerdelen, strakke stucwerk wanden en houten plafonds en nieuwe binnendeuren. Er is op de overloop een airconditioning inverter aanwezig die zowel kan verwarmen als koelen.

De badkamer is geheel vernieuwd en voorzien van een inloopdouche met glasscherm en fraai tegelwerk op de wand, de inloopdouche is voorzien van een regendouche en handdouche, een vrijstaand ligbad schuin geplaatst in de ruimte, een wastafel in eiken meubel, uitzetraam in de zijgevel alsmede mechanische ventilatie. De wanden zijn uitgevoerd in strak stucwerk.


Op de kop van de overloop is de vaste trap naar de tweede verdieping alwaar een ruime bergzolder welke geheel is afgetimmerd, geïsoleerd en voorzien van twee dakramen.
Men heeft tevens de mogelijkheid voor het realiseren van een extra slaapkamer.

Aan de voorzijde een lange oprit voor de garage welke plaats biedt aan 2 auto’s en een leuke zijtuin met pad naar de voordeur en de berging. Het geheel is voorzien van een siersmeed hekwerk met poort.

De garage is ruim en voorzien van nieuw plat dak, betonvloer en een glazen zijgevel met schuifwand. Hierdoor is de garage multifunctioneel qua gebruik.

De tuin aan de achterzijde is breed en voorzien van een terras met zonnescherm, sierbestrating, borders, een overdekt terras en een siersmeed trap naar het dakterras op de eerste verdieping.
De tuin biedt een optimale privacy en goed zonligging.

- Een mooie en ruime tweekapper met garage in het centrum van Schijndel.
- Zeer gewilde locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.
- Mooi en sfeervol afgewerkte woning.
- Nieuw sanitair, keuken, vloeren en airconditioning.
- 16 zonnepanelen
- Goede isolatievoorzieningen
- Schilderwerk in 2021 uitgevoerd.
- Platte daken in 2021 vervangen.
- Mooie omsloten tuin met veel privacy.
- Mogelijkheid voor slaapkamer en badkamer op de begane grond.
- Dit pand dient u van binnen te ervaren voor de juiste impressie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 115.5
Inhoud woonhuis 443
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 20
Tuin zij Ja
Garage opp 15.89
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 226
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 2.5
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 115.5
Inhoud woonhuis 443
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 20
Tuin zij Ja
Garage opp 15.89
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 226
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 2.5
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Marc Tummers Makelaardij