Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoekt U een ruim opgezette uitgebouwde gezinswoning met vergrote berging en een verzorgde tuin met overkapping, dan is deze woning zeker iets voor U!

Deze ruime tussenwoning staat op een perceel van 168 m2 eigen grond en heeft een woonoppervlakte van 92 m2, dit is exclusief de 12m2 grootte zolder. De inhoud van de woning is ca. 374 m3. Het oorspronkelijke bouwjaar van is ca. 1963.

Deze woning is rustig gelegen nabij de oude kom van Geertruidenberg, is goed onderhouden en geheel voorzien van isolerende beglazing. Aan de voorzijde van de woning is er een elektrisch rolluik op de begane grond en op de 1e verdieping. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een praktische bijkeuken die ook nog eens geheel onderkelderd is. Op de 2e verdieping is een dakkapel geplaatst. Verwarming en warm water middels Vaillant HR combiketel (bouwjaar ca. 2016).

De woning ligt in een kindvriendelijke buurt in een éénrichtingsstraat met op loopafstand een supermarkt. Voorts is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer. Aan de voorzijde is er volop parkeergelegenheid. Achter de tegenover gelegen woningen is er op het plein een kinderspeeltuin.

Indeling van de woning:

Begane grond: Entree/hal met trapopgang, meterkast (8 groepen), vol betegelde toiletruimte met duoblok toilet en een fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer met deur naar tuin. De woonkamer, type doorzonkamer, is voorzien van een nette parketvloer en een elektrisch rolluik aan de voorzijde. In de woonkamer is er tevens nog een schouw met open haard aanwezig. Door de grote raampartijen heeft de woonkamer een heerlijke lichtinval. Aan de achterzijde is de half-open keuken gelegen met een keukenblok in de lengte geplaatst. Voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat, oven en een koelkast. Vanuit de keuken toegang tot de praktische bijkeuken. De bijkeuken is gedeeltelijk betegeld en geeft door middel van een luik toegang tot de onder gelegen kelder en heeft een loopdeur naar de tuin. Voorts is de bijkeuken voorzien van een lichtkoepel.

1e Verdieping: De overloop geeft toegang tot 2 ruim opgezette slaapkamers, de stookruimte, de wasruimte en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en structuur wandafwerking. De slaapkamer aan de voorzijde is tevens voorzien van een elektrisch rolluik en een vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon. De voormalige badkamer is nu wasruimte geworden met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Een slaapkamer aan de achterzijde is badkamer geworden De badkamer is nu lekker ruim van opzet en voorzien van een ligbad, wastafel en het 2e toilet. Ook is er nog een vaste kast met de opstelling van c.v.-combiketel Vaillant HR 2016.

2e Verdieping: Door middel van een vaste trap te bereiken voorzolder met dakvenster en bergruimte achter de schotten. Aansluitend een ruime zolderslaapkamer met dakkapel en eveneens diverse bergruimtes. De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer. Deze zolderslaapkamer is niet meegenomen in de woonoppervlakte maar is met zijn 12m2 met recht een mooie extra slaapkamer te noemen.

Tuin: Verzorgde geheel omsloten achtertuin welke verzorgd is aangelegd met een achterom (door de berging). De privacy biedende zonnige tuin is gelegen op het noordoosten en heeft een vergrote vrijstaande berging. Deze berging is in steen uitgevoerd en voorzien van een betonnen vloer, keukenblok, uitstortgootsteen, gevelkachel en een elektra. Voorts is er nog een sfeervolle overkapping in de tuin aanwezig.

Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 168

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 168

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek