Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Op zoek naar een woning met veel mogelijkheden? Dan hebben wij dé perfecte tussenwoning voor jou. Deze woning zit vol potentieel en is ideaal voor starters of doorstromers. Maak met je eigen inrichting van dit huis jouw plek!

Hier woon je in een kindvriendelijke omgeving, met alle gemakken binnen handbereik, zoals winkels, een station en scholen. De tussenwoning met recent vernieuwde kunststof kozijnen biedt niet alleen veel ruimte, maar ook een duurzaam thuis met genoeg buitenruimte. Zie jij jezelf hier al wonen? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen.

Indeling

Begane grond

Bij binnenkomst in de hal tref je meteen de meterkast, een handig toilet en toegang tot de woonkamer. De voordeur is in 2023 vernieuwd.

De ruime woonkamer verwelkomt je met veel licht, dankzij de grote raampartijen. De kamer is afgewerkt met een laminaat vloer en dit vormt een uitstekende basis om je eigen stijl toe te passen. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek waar je heerlijk kunt ontspannen en tv kunt kijken. Iets verderop is genoeg ruimte voor een grote eettafel waar je prettig met de hele familie kunt zitten.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de open keuken. Deze is eenvoudig, maar praktisch met een gasfornuis en oven. Middels een gesloten deur is de uitbouw aan de achterzijde bereikbaar deze is voorzien van een plavuizenvloer, verwarming, lichtkoepel en geeft toegang tot terras en tuin. Hier is tevens de wasmachine aansluiting aanwezig, de aansluitingen zijn aanwezig om de keuken naar deze ruimte te verplaatsen.

Bovenverdieping
Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. De twee slaapkamers aan de achterzijde bieden veel mogelijkheden. Blijven dit slaapkamers of richt jij de kleinere slaapkamer ook in als kantoor of droom je van een inloopkast? Er bevindt zich een grote derde slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

De badkamer is uitgerust met een ruime douche, een wastafel en een toilet. De badkamer is groot en bied genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een dubbele wastafel. Ook hier kun je naar hartenlust jouw persoonlijke touch aanbrengen en de ruimte moderniseren.

Heb je behoefte aan extra opbergruimte? Geen probleem! Er is een zolder aanwezig waar je al je seizoensgebonden spullen kunt opbergen. De zolder bereik je door middel van een vlizotrap en is tevens de opstelplaats van de cv ketel.

Tuin
De op het oosten georiënteerde tuin is deels bestraat en deels grind en groene beplanting. Er is ook een stenen berging met elektra aanwezig die voldoende plaats biedt voor het opbergen van je tuingereedschap en het stallen van je fiets. Er is hier ook een poort die toegang biedt tot het achtergelegen parkeerterrein.

Omgeving
Wonen in een rustige omgeving in Rijen? Dan is deze buurt voor jou! In deze prachtige wijk kun je genieten van uitgestrekte parken en wandel- en fietsroutes. Dat is niet alles wat de wijk te bieden heeft, ook de voorzieningen zijn hier dik in orde. Zo kun je terecht bij verschillende supermarkten, sportverenigingen en scholen. En wil je even lekker ontspannen? Dan kan je genieten van heerlijke gastronomie in één van de restaurants of cafés in het nabijgelegen centrum van Rijen.

Bijzonderheden:
- Centraal gelegen in Rijen met station en uitvalswegen
- Recent vervangen kunststof kozijnen met HR++ glas (2019 en 2022)
- Energielabel B
- Tussenwoning met 3 slaapkamers
- Ruime voortuin en achtertuin met achterom
- Veel mogelijkheden

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 129

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 129

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda