Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een sfeervolle, karakteristieke, vrijstaande jaren ’30 woning met diverse sfeermakers zoals de originele glas-in-loodramen, de granito vloer in de hal, het dakschild met leien en de houten gootlijst op klossen. De woning staat op een ruim perceel met garage. Een gezellig woonhuis met woonkeuken, bijkeuken, kelder, 3 slaapkamers en volledige badkamer. Deze woning ligt in de nabijheid van station, bossen en uitvalswegen.

De entree (3,75 m. x 1,76 m.) met originele voordeur voorzien van glas-in-lood ramen rondom brengt u meteen in de juiste sfeer van de woning. Er ligt een originele granitovloer met sierrand. De klassieke jaren ‘30 trap brengt u naar de eerste verdieping. Verder vindt u hier de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting), de garderobe en twee deuren naar de woonkamer, waarvan één momenteel is afgesloten.

De woonkamer:
De woonkamer (7,89 m. x 4,50/3,45 m.) heeft diverse houten kozijnen v.v. dubbel glas. Aan de voorzijde vindt u nog originele glas-in-loodramen met elektrische rolluik en aan de achterzijde twee openslaande deuren naar het terras. De kamer is verder afgewerkt met een massief eiken vloer. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot 2 vaste kasten met originele paneeldeuren.

De keuken
Deze woonkeuken (3,46 m. x 2,97 m.) is een lichte ruimte aan de achterzijde van de woning. Een klassiek raam (houten kozijn, dubbel glas) en lichtkoepel zorgen voor veel lichtinval. Het moderne keukenblok (2017) heeft de kleur ‘magnolia’ en is voorzien van een 5-pits gaskookplaat , een rvs afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een duo-oven en een verhoogd granieten werkblad. Verder zijn er 6 lades, een apothekerskast en diverse kastjes, allen voorzien van een soft close sluiting. U kunt heerlijk genieten van een kopje koffie aan de 2 persoons bartafel. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer v.v. vloerverwarming. De wanden en het plafond zijn v.v. glad stucwerk. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de kelder (2,70 m. x 1,55 m. op stahoogte), de woonkamer en de achterliggende bijkeuken.

De bijkeuken
In de bijkeuken (3,71 m. x 2,99 m.) vindt u de aansluitingen voor uw wasapparatuur en extra ruimte voor garderobe, kasten, ed. Hier hangt ook de cv-ketel (Remeha Avanta 2018). De tegelvloer is ook hier v.v. vloerverwarming. U heeft toegang tot het toilet (2017) en er is een loopdeur naar de achtertuin.


Via de houten trap komt u in de hal. Vanuit deze hal heeft u toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Hier ligt een doorlopende laminaatvloer.

Slaapkamer 1:
Deze slaapkamer (3,65 m. x 3,43 m.) ligt aan de achterzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer , gipsplaten plafond en houten kozijnen v.v. enkel glas met rolluiken. De radiator is vernieuwd in 2023.

Slaapkamer 2:
Deze slaapkamer (3,16 m. x 2,94 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. Er ligt een laminaatvloer en gipsplaten plafond. Het houten kozijn is v.v. enkel glas en een rolluik. Er is een inbouwkast aanwezig. De radiator is vernieuwd in 2023.

Slaapkamer 3:
Deze slaapkamer (3,22 m. x 2,45 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, gipsplaten plafond en houten kozijn v.v. dubbel glas, glas-in-lood (enkel glas) en een rolluik.

De badkamer:
De badkamer (2,69 m. x 1,97 m.) ligt aan de achterzijde van de woning. De wanden zijn geheel betegeld en op de vloer liggen plavuizen. Het houten kozijn is v.v. dubbel glas. Er is een ligbad v.v. thermostaatkraan, een douchecabine met thermostaatkraan en toilet. Verder vindt u hier een modern wastafelmeubel, een designradiator en elektrische ventilatie.

De achtertuin (ca. 25,00 m. x 7,60/ 4 m.) is gelegen op het zuidoosten en is via een poort naast het huis, aan de voorzijde te bereiken. U kunt ook achterom via de garage. De tuin is zo’n 177 m² en keurig onderhouden. Direct naast het huis bevindt zich een terras. Iets lager gelegen vindt u een fraai aangelegde tuin met diverse bomen en plantenborders. Er is een vijver v.v. filter, pomp en watervalelement. Verder staat er een moderne tuinkas (2023; 2,35 m. x 2,20 m.) en achteraan in de tuin staat een garage. De tuin is ook v.v. tuinverlichting en elektrapunten. Voor het besproeien van de tuin is er, achterin, een 1000 liter IBC-vat geplaatst.

De garage
De ruime garage (7,30 m. x 4,10 m.) is in 2020/2021 gezet en staat achter in de tuin. De garage is via een zijstraat, de Middenweg, te bereiken. U heeft recht van overpad en kunt daardoor in de garage parkeren. De wanden en het dak zijn opgebouwd met PUR-platen. Er is een vaste kastenwand. Verder is er elektra aanwezig (2 groepen), een elektrische stalen deur aan de straatzijde en een loopdeur naar de tuin.

- Sfeervolle jaren ’30 woning
- Ruime tuin op het zuidoosten
- Vrijstaande garage (2020/2021) v.v. elektrische deur
- Entree met glas-in-loodramen, fraaie trapopgang en granitovloer
- Woonkamer met openslaan de deuren naar de tuin
- Woonkeuken met modern keukenblok en v.v. vloerverwarming
- Bijkeuken (enkel steens muren ) v.v. vloerverwarming
- Toilet (2017) met radiator en enkel steens muur
- 3 slaapkamers
- Volledig badkamer op de eerste verdieping, gerenoveerd 2023
- diepe achtertuin (ca. 170 m²) met achter- en vooringang
- diverse glas-in-loodramen (enkel glas)
- cv-ketel Remeha Avanta 2018
- dakisolatie
- deels vloerisolatie
- spouwmuurisolatie april 2024
- energielabel C
- plat dak bijkeuken vernieuwd in 2013
- plat dak woning (bitumen) vernieuwd in 2012
- schilderwerk buiten 2020
- goed onderhouden woning
- nabij uitvalswegen
- nabij station
- tegenover bosgebied

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 135.5
Inhoud woonhuis 416
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 190
Garage opp 29.93
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 300
Tuin achter Ja
Tuin diepte 25
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 7.6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 35.51
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2018
Garage vrijstaand Hout
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 135.5
Inhoud woonhuis 416
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 190
Garage opp 29.93
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 300
Tuin achter Ja
Tuin diepte 25
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 7.6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 35.51
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2018
Garage vrijstaand Hout
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Roland Jansen Makelaars