Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom thuis bij Oranje Nassaulaan 32; een uitgebouwde, praktisch ingedeelde tussenwoning met een ruime achtertuin, grote berging en parkeren voor de deur! Deze keurig onderhouden woning beschikt daarnaast over een gezellige woonkamer met dichte keuken, drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer.

De locatie is hier echt top, Oranjelaan Nassaulaan 32 ligt namelijk in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving op korte afstand van het bruisende centrum van Bladel. Kom snel een kijkje nemen en misschien geniet jij komende zomer van dit heerlijke huis!

Bij aankomst treft je een mooie en breed opgezette straat met parkeerplaatsen, direct voor de deur.

Kom binnen en voel je thuis op nummer 32! Alles is in stijl, een mooie combinatie van landelijk en strak met volop sfeer.

Hal
De aangelegde voortuin geeft je toegang tot de entreehal. De hal beschikt over een garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en een moderne, neutraal betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

Woonkamer
Stap binnen in de gezellige, knus ingerichte woonkamer met gashaard. De L-vormige woonkamer beschikt over een laminaatvloer en een sfeervolle balkenplafond. Aan de voorzijde is er ruimte voor een gezellige zithoek en aan de achterzijde heb je voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel.

Het raam aan de achterzijde beschikt over een elektrisch bedienbaar rolluik.

De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en beschikt daardoor over een ruime keuken met aansluitend een praktische bijkeuken.

Keuken
Een van de sfeermakers is de boerenschuifdeur, tussen de keuken en woonkamer. De dichte keuken beschikt over een houten keukeninrichting met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, oven, een losse vaatwasmachine en volop kastruimte. S' ochtends kun je aan de eetbar genieten van een heerlijk ontbijtje! Ook in de keuken vindt je de prachtige balkenplafond terug, wat een sfeermaker!

Bijkeuken
De praktische ingerichte bijkeuken beschikt over een provisiekast, witgoedaansluitingen en een deur naar de terrasoverkapping in de achtertuin. De bijkeuken is grotendeels betegeld en voorzien van houten lambrisering.


Overloop
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een inbouwkast, een geheel betegelde kledingkast en een moderne, luxe badkamer. Middels een vaste trap heb je toegang tot de tweede verdieping.

Slaapkamers
Twee mooie slaapkamers, een aan de voorzijde en een aan de tuinzijde. Allebei voorzien van een grote raampartij en volop ruimte voor een bed, bureau en kast.

De masterbedroom aan de voorzijde is afgewerkt met vloerbedekking, deel behang deels gestucte wanden en een houtenplafond. Daarnaast beschikt deze kamer over een vaste wastafel. Tevens beschikt deze kamer over een elektrisch bedienbaar rolluik.

De slaapkamer aan de achterzijde is o.a. afgewerkt met een mooie houtenplafond met balken. Tevens beschikt deze kamer over een elektrisch bedienbaar rolluik.

Badkamer
Wauw wat een plaatje! Deze modern betegelde, verrassend ruime badkamer met ligbad (bubbelfunctie), een ruime inloopdouche met hand- en regendouche, hangcloset, wastafelmeubel met wastafel en een spiegelkast, een designradiator en mechanische ventilatie. Daarnaast beschikt deze luxe badkamer over een strak plafond met inbouwspots en muziekboxen en een hand bedienbaar rolluik. Kortom; een heerlijke ruimte om te ontspannen en helemaal tot rust te komen!

Voorzolder
Via een vaste trap bereiken we de verrassend ruime tweede verdieping. De voorzolder beschikt over een dakvenster, volop bergruimte en een Nefit (Proline HRC 30/CW5) cv-installatie uit 2013.

Slaapkamer
Deze zolder biedt wederom een ruime (derde) slaapkamer. Deze kamer beschikt over diverse vaste inbouwkasten, twee grote dakvensters en een radiator. Als je de luxe hebt om thuis te kunnen werken, dan is deze ruimte een fantastische optie.

Achtertuin
Loop naar buiten en geniet van deze fijne achtertuin. De achtertuin betreft ook verrassend ruim en is een mooie diepe tuin, welke bovendien door de ligging op het westen altijd zonnig is! De tuin beschikt over een border, bestrating, een prachtige boom en gras. Achterin de tuin staat een ruime houten tuinberging van circa 22 m² met elektra en een achterom.

Als kers op de taart beschikt de tuin over een prachtige terrasoverkapping met inbouwspots en een lichtkoepel. Kortom; het is hier in het voorjaar al heerlijk toeven!

Voortuin
De ruime voortuin kenmerkt zich door bestrating, diverse vaste planten, een prachtige boom en een markiezen aan de voorgevel.

Je auto parkeer je hier recht voor de deur! Ideaal toch?

Kenmerken
- Bouwjaar 1965;
- Gebruiksoppervlakte 120 m²
- Externe bergruimte 22 m²
- 201 m² perceel
- Energielabel C
- Dakisolatie toegepast
- De woning beschikt over kunststofkozijnen met isolerende beglazing (HR++)
- Een fraaie terrasoverkapping (2020)
- De woning beschikt over een moderne, luxe badkamer
- De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken
- Het huis is gelegen aan een rustige woonstraat, met speelvoorzieningen in de buurt en het centrum van het dorp op loopafstand
- Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 7 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Kortom; de ideale woning voor starters of jonge gezinnen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 388
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 201
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 388
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 201
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij