Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prins Bernhardstraat 5 te Bladel

Deze instapklare semi- bungalow op een gewilde locatie en op twee minuten loopafstand van het centrum van Bladel is nu te koop! Deze levensloopbestendige woning beschikt onder andere over een gezellige woonkamer, een eigen oprit met garage, een dubbele badkamer en een fantastische achtertuin met optimale privacy. De masterbedroom met ensuite badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning met een prachtig uitzicht op de riante tuin, dit is pas heerlijk wakker worden in de ochtend! Energetisch is de woning de afgelopen jaren ook sterk verbeterd met o.a. 12 zonnepanelen en is voorzien van het volledige isolatiepakket.


Entree
Via de fraai aangelegde voortuin bereik je de entreehal van de woning. De hal is voorzien van een prachtige eikenhoutenvloer en geeft toegang tot de meterkast en geheel betegeld toilet met een closet en fonteintje. Middels de entree is de eerste etage evenals de ruime woonkamer te bereiken.

Woon- en eetkamer
De sfeervolle woonkamer is voorzien van een fraaie eiken parketvloer en verder afgewerkt met spachtelputz wanden en gestuukte plafonds v.v. sierlijsten. De voorzijde van de woning is voorzien van grote raampartijen waardoor het daglicht de woonkamer zeer prettig binnentreedt. De woonkamer is ruim van opzet, beschikt over een fraaie marmeren schouw en biedt voldoende ruimte voor een fijne zit- en eetgedeelte. Aan de achterzijde van de woonkamer is nog een ruime serre aangebouwd, volledig van glas. Hierdoor is de woonkamer een heerlijke open en lichte ruimte!

Keuken
Vanuit de woonkamer bereik je de keuken. De inbouwkeuken in hoekopstelling is in 2022 nog onder handen genomen met diverse nieuwe apparatuur en alle keukenfrontjes zijn vernieuwd. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat (2019), afzuigkap, oven (2020), vaatwasser, koelkast en spoelbak met (spoel)kraan (2022). De keuken in neutrale kleurtinten verkeert in zeer goede staat en geeft toegang tot de serre, masterbedroom en garage.

Serre
De serre is hele lichte ruimte met optimaal lichtinval, voorzien van vloerverwarming en uitzicht geeft op de prachtige tuin. Wanneer de aluminium schuifpui geopend is, komt het gevoel van buiten letterlijk de woning binnen en heb je een prachtig uitzicht op de achtertuin. Zie jij jezelf hier elke ochtend genieten met een lekkere kop koffie? Wacht dan niet langer en plan een bezichtiging in!

Masterbedroom & badkamer
De masterbedroom op de begane grond is ruim van opzet, beschikt over een grote inbouwkast en biedt genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed. De meerdere raampartijen zorgen voor het nodige daglicht en de inbouw jaloezieën zorgen dat de slaapkamer ook goed verduisterd kan worden. Vanuit de slaapkamer is de ensuite badkamer te bereiken die grotendeels in 2022 is vernieuwd en beschikt over een inloopdouche, badmeubel met wastafel en hangcloset. De ruimte beschikt over een moderne afwerking voorzien van tegelvloer met (elektrische) vloerverwarming, betegelde wanden en alumiunum plafond met spotjes.

Garage
Vanuit de gang is de inpandige garage te bereiken welke multifunctioneel te gebruiken is. Op dit moment biedt deze ruimte plaats biedt voor de wasmachine, droger, (extra) vriezer en is Nefit CV ketel uit 2008 geïnstalleerd. De garage is keurig afgewerkt met een neutrale tegelvloer en beschikt verder over een elektrische garagedeur en handige loopdeur.


Middels vaste trap te bereiken overloop met toegang tot twee slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer 1
De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is ruim van opzet. De ruimte biedt voldoende mogelijkheid om een groot tweepersoonsbed met een kast te plaatsen. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaat vloer en spachtelputz wanden.

Slaapkamer 2
De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een Velux dakraam. Deze ruimte zou ook ideaal zijn als hobbyruimte of als kantoor.

Badkamer
De tweede badkamer is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een wastafelmeubel en een douche. De ruimte heeft een dakraam en is geheel betegeld met een stucwerk plafond.



Middels vlizo trap op de overloop bereik je de bergzolder. De bergzolder biedt voldoende ruimte en is ideaal om te gebruiken als opslag.

Voortuin
De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met fraaie bestrating en mooie plantenborders. De oprit is ruim van opzet en biedt dan ook de mogelijkheid om twee auto's te op eigen terrein te parkeren. Via de oprit heb je direct toegang tot de voordeur en garage.

Achtertuin
De riante tuin welke vanuit de serre bereikbaar is, is op het oosten gelegen en is op fantastische wijze aangelegd met diverse sierbestrating en voldoende kleurrijke planten. In 2023 is de prachtige overkapping aan de achterzijde van de tuin geplaatst, waardoor je extra lang kan genieten in de zomermaanden en optimale privacy geeft. Naast de overkapping bevindt zich nog een kleine opslag voor het nodige tuingereedschap te kunnen opslaan.

- Goed onderhouden, zeer ruime semi-bungalow
- Levensloopbestendig wonen
- Bouwjaar 1994
- Energielabel B
- 12 zonnepanelen in 2022
- Toplocatie op loopafstand van het centrum
- Woning en buitenkozijnwerk geschilderd in 2021
- Gehele woning voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Aluminium schuifpui serre voorzien van HR ++
- Nefit CV ketel uit 2008
- Fantastisch aangelegde achtertuin
- Drie slaapkamers en twee badkamers
- Vliering voor extra opslag
- Prachtige overkapping 2023

Ben je opzoek naar een ruime en goed onderhouden semi-bungalow in het mooie Bladel dan is deze woning zeker het bezichtigen waard!

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 488
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 21.25
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 292
Tuin achter Ja
Tuin diepte 2.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 8.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2008
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 488
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 21.25
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 292
Tuin achter Ja
Tuin diepte 2.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 8.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2008
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij