Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op deze manier wonen, op een prachtige rustgevende plek aan de rivier “de Bullewijk” komt maar weinig voor. De landelijke omgeving onder de rook van Amsterdam is prachtig en het geheel ligt dichtbij de historische dorpskern van Ouderkerk aan de Amstel. De woning ligt op korte afstand van het centrum van Ouderkerk met een gezellige, historische dorpskern waar zich diverse winkels en restaurants bevinden. Ouderkerk aan de Amstel ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen met de A9, A10 en A2 en heeft diverse recreatiegebieden in de directe omgeving, zoals de Ouderkerkerplas, de Ronde Hoep en de Botshol. Ook is er een goede en snelle ov-verbinding naar o.a. NS-station Amsterdam ZO (Arena), Amstelveen, Schiphol, Utrecht.

In het dorp, op prachtige locatie gelegen vrijstaand woonhuis. Het huis genaamd Karma betreft een gemeentelijk monument. Direct aan het water, de Bullewijk, ligt een tuin van circa 11 meter breed en circa 5.50 meter diep

Bekijk ook de woningpresentatie (video)

For English Summary: see below! See also the presentation with live video.

Technische zaken: Verwarming door middel van een C.V.-installatie, ketel Radson, bouwjaar 2001 Warmwater via elektrische boiler De elektrische installatie is voorzien van een groepenkast met 5 groepen en 1 aardlekschakelaar.

Details: Bekijk ook de woningpresentatie (video) De koopakte en levering vindt plaats bij Notaris Bellaar c.s. te Amstelveen. De woning is in 1978 aan de binnenzijde gerenoveerd. Het betreft een gemeentelijk monument. Woonoppervlakte: 71 m². Overige inpandige ruimte (souterrain): 36,5 m². Vrijstaande stenen berging 11m2. Kavelbreedte is 23 strekkende meter. Parkeergelegenheid op eigen terrein kan worden gerealiseerd. Vrijstaande stenen berging. Bouwjaar circa 1901. Inhoud circa 285 m3. Oplevering direct. Energielabel p.m.

Met behoud van het huisje Karma zijn er aan de achterzijde van de woning mogelijkheden tot vergroting van dit object. Een gewenst uitbreidingsplan dient voorgelegd te worden aan de gemeente Ouder-Amstel en uiteindelijk getoetst te worden bij de Erfgoedcommissie. Er is vooroverleg mogelijk met de gemeente Ouder-Amstel. De contactpersoon is bij ons opvraagbaar.

In de leveringsakte zal worden opgenomen dat aan de westzijde, geen hoge bebouwing of groenvoorziening naast de woning mag worden aangebracht hetgeen een belemmering vormt voor de doorkijk vanaf de Koningin Julianalaan richting de achtergelegen Strandvlietlaan.

English Summary: See also the presentation with live video. This house offers on the ground floor a hallway, a separate toilet, a livingroom, a kitchen, utility room. First floor: two bedrooms with dormer and bathroom. The house is located at short distance from the historic village centre of Ouderkerk, where you will find several shops and good restaurants. Ouderkerk aan de Amstel has good access roads (highways A9, A10 and A2) and offers several possibilities for recreation in the im¬mediate vicinity, such as the Ouderkerkerplas, country sites the Ronde Hoep and Botshol. Frequent and quick public transport gives easy access to the railway station Bijlmer ArenA, the city centre of Amstelveen, Schiphol Airport and the city of Utrecht.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis     > klik hier

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 287

Overige

Perceel oppervlakte 959
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Koningin Julianalaan in Ouderkerk aan de Amstel?

Aangeboden door:

Admiraal ERA Makelaardij o.g. b.v.