Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Soms is een plek zo bijzonder dat het moeilijk in woorden samen is te vatten. Deze groene en landelijke omgeving is het ultieme voorbeeld. De drukte van Amsterdam op 10 minuutjes rijden en toch de perfecte mogelijkheid om geheel te ontspannen zonder de hectiek en waan van de dag. Met een tuin van ruim 1200 m2 loopt u hier een compleet andere wereld in. Het geheel is rond 1902 gebouwd en in de loop der jaren omgebouwd tot een waar paradijs met hedendaags comfort. Dit omgeven door slootjes in perfecte combinatie met natuur, comfort en privacy. Wanneer u hier binnenkomt voelt deze woning direct heerlijk aan en zult u zich thuis voelen.

Met liefde geven wij u graag een rondleiding en wie weet is dit paleisje straks van u!

We komen de woning binnen in de hal waar de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping te vinden zijn. Vanuit hier hebben we toegang tot alle vertrekken op de begane grond. Laten we beginnen in de riante living aan de voorzijde. Sfeervol en warm zijn de woorden die deze ruimte het beste kunnen omschrijven.

Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel om met vrienden heerlijk te borrelen, een zithoek bij de haard en wellicht een piano hoek, speelhoek of werkplek. Het past hier allemaal. Op warmere dagen kunt u de openslaande deuren naar de veranda lekker open zetten waardoor u dat echte buitenleven ook naar binnen haalt. De vele ramen zorgen voor een prettige lichtinval en de haard voor veel sfeer en warmte in de koude wintermaanden. Het plafond met de balken geeft de ruimte een unieke landelijke uitstraling.

Keuken
Middels een doorgang vanuit de living is de keuken met elkaar verbonden. Deze landelijke keuken biedt genoeg kast- en werkruimte en in de keuken is ook nog plek voor een eettafel om 's morgens ontspannen wakker te worden met een krantje en een kopje koffie. Diverse inbouwapparatuur zoals een groot fornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser en losse koel-/vriescombinatie kunnen niet ontbreken in deze keuken.

Wij begrijpen het best wanneer u even stilvalt wanneer u de tweede woon-/tuinkamer betreedt. Deze ruimte is ook voorzien van een balkenplafond en biedt meer dan voldoende ruimte voor een fijne zithoek voor het hele gezin. Zo kunt u vanaf de bank genieten van het prachtige uitzicht over de parkachtige tuin en de wijde omgeving. Ook hier geven openslaande deuren toegang tot de veranda en een tweede toegang tot de tuin.

Daarnaast beschikt de begane grond ook nog over handige ruimte met opstelplaats van de wasmachine en droger met een directe deur naar buiten. 

Slapen
Middels de vaste trap in de hal is de verdieping te bereiken. Deze is ruim opgezet met drie royale slaapkamers (met de mogelijkheid om vier/vijf slaapkamers te creëren) en een fijne badkamer. De slaapkamers zijn allen even sfeervol en zijn voorzien van een mooie houten vloer en lichte houten wanden die ervoor zorgen dat in alle slaapkamers dat rustieke gevoel weer terugkomt. De derde slaapkamer is voorzien van een grote inbouwkast en een traditioneel gemaakte boekenkast. Deze lichte slaapkamer heeft net als de andere slaapkamers een mooi weids uitzicht over de weilanden. 

Baden
De woning beschikt over een sfeervolle badkamer die van alle gemakken is voorzien. Voor de dakkapel staat een romantisch ligbad op pootjes waar u heerlijk kunt ontspannen met een goed boek. Vergeet u niet om het 'niet storen' bordje aan de deur te hangen? Heeft u iets minder tijd om te ontspannen? Dan kunt u hier ook prima genieten van een verfrissende douche in de inloopdouche. Daarnaast is de badkamer voorzien van een tweede toilet en een wastafel. 

Kantoor
De voormalige garage is verbouwd tot kantoor. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming en er staat een klein keukenblok. Handig is bovendien de bergzolder boven dit geheel. Ook heeft het kantoor weer toegang tot de tuin. De platanen zorgen hier zomers voor een natuurlijke parasol.

Tuin
De heerlijke tuin is maar liefst 1200 m2 groot en biedt dan ook volop mogelijkheden. Wanneer u hier woont zult u waarschijnlijk een groot gedeelte van de tijd doorbrengen in de heerlijke tuin. Op het sfeervolle terras direct achter de woning kunt u 's morgens heerlijk wakker worden met een croissant in het eerste ochtendzonnetje. in de middag uurtjes kunt u heerlijk relaxen op een grote loungeset in de tuin terwijl de kinderen zich kostelijk vermaken op het gazon. Later op de avond steekt u vast de barbecue aan en verwelkomt u uw familie en vrienden om gezellig aan te komen schuiven bij het diner. Terwijl het zonnetje langzaam ondergaat, genieten jullie nog van een laatste glaasje wijn en het prachtige uitzicht op het boerenlandschap.

Locatie
Zuidoostbeemster is een fijn dorp om te wonen. Het is rustig gelegen tussen de weilanden en tegelijk is het maar 25 autominuten rijden naar het centrum van Amsterdam. De bushalte ligt op 500 meter van de woning. De basisschool in het dorp staat goed aangeschreven en is binnen 5 minuten op de fiets te bereiken. Fort Beemster Resort (spa, sauna, welness, hotel en restaurant) en Golfbaan Middenbeemster liggen op nog geen 800 meter van de woning af.

Er zijn meerdere sportclubs en verenigingen in de nabije omgeving. De middelbare scholen in Purmerend zijn 10 minuten fietsen. Purmerend heeft een authentiek centrum met leuke winkels, Theater de Purmaryn, een bioscoop, uitgaansplein De Koemarkt met diverse horecagelegenheden, een treinstation en diverse openbare voorzieningen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning landhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 690

Overige

Perceel oppervlakte 1460
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning landhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 690

Overige

Perceel oppervlakte 1460
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend