Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

- Gezinswoning met uitbouw en dakkapel;
- Goede staat van onderhoud;
- Mooie perceel met diepe achtertuin;
- Steenachtige verdiepingsvloer;
- Veel klusruimte.

Op zoek naar een tweekapper die zonder al te grote aanpassingen naar eigen wensen afgewerkt en gemoderniseerd kan worden? Kom dan kijken in dit uitstekend onderhouden woonhuis aan de Hendrik Jan van Opstallstraat in Rijssen. Het schilderwerk heeft in 2020 plaatsgevonden en de gevels zijn nageïsoleerd. Omdat deze woning reeds voorzien is van een dakkapel, een vaste trap naar de tweede verdieping en een uitbouw op de begane grond, kunnen we stellen dat hier een prachtige basis voor u is gelegd om de afwerking en modernisering naar eigen idee uit te voeren. Die werkzaamheden zijn goed te overzien, want het betreft vooral cosmetische zaken. De indeling van de woning is prima en een uitbouw is reeds aanwezig. Zo’n beperkte verbouwing biedt prachtige mogelijkheden. Want na aanpassing is deze tweekapper he-le-maal zoals u ‘m zelf graag wilt zien!

Zoals u de foto’s en plattegronden kunt zien heeft dit object een flink aantal bijzonderheden te bieden. Het perceel meet in totaal een respectabele 280 vierkante meter. Het eigen oprit loopt over in het achtererf waar we een ruime garage noteren. Deze is toegankelijk via een elektrisch bedienbare kanteldeur met loopdeur. Het achterste deel van de garage is een eerste hobbyruimte. We zien dat de forse uitbouw van de woning is onderkelderd. Daar bevindt zich een tweede hobbyruimte. In de achtertuin is sprake van een behoorlijke mate van privacy. Dat komt omdat de bijkeuken is voorzien van een kap, de achterliggende bebouwing aan de Entoshof wat lager is gelegen en de achtertuin een leuk niveauverschil kent. In de tuin zien we een overkapping. De tuin biedt mogelijkheden voor tuinliefhebbers.

We betreden de woning via de entree, in voorbereiding op de verkoop. Daarbij noteren we de volgende kenmerken: de voordeur bevindt zich aan de voorzijde van de woning, onder de luifel. In de entree zien we een meterkast, een toiletgelegenheid met wandcloset, de trapopgang en toegang tot een droge provisiekelder. De doorzon woonkamer is extra ruim vanwege de aan de straatzijde gerealiseerde erker. Doordat de woonkamer is georiënteerd op het Zuiden is er sprake van een uiterst lichte verblijfsruimte, temeer omdat de erker aan beide zijden is voorzien van ramen. We lopen door naar de keuken, die zich gedeeltelijk in de uitbouw bevindt. De inbouwkeuken in rechte opstelling voorziet in apparatuur als een gaskookplaat, vaatwasser, oven, dubbele spoelbak, koeler en afzuigkap. Een portaal met vaste kast vormt de achterentree. Daarachter bevindt zich een praktische wasruimte/bijkeuken met wasmachineaansluiting en werkblad. De onder deze ruimte gelegen kelder is buitenom, via een aparte opgang te bereiken.

We lopen terug naar de entree en gaan via de trapopgang naar de eerste verdieping. Deze woonlaag is verdeeld in een tweetal grote slaapkamers aan de voor- en achterzijde, een vaste kast op de overloop, een separaat toilet en een badkamer. Beide slaapkamers voorzien in vaste kastruimte. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een balkon met dakterras. De slaapkamer aan de voorzijde voorziet in een rolluik, vanwege de zonnige ligging. Op de overloop leidt een vaste trap naar de tweede verdieping. Doordat een dakkapel is geplaatst treffen we hier een derde slaapkamer. De tweede verdieping biedt bergruimte en de cv-opstelling.

Bezichtigen
De beschrijving in deze tekst geeft slechts een beperkte indruk van deze twee-onder-één-kapwoning. Als makelaars van Otten & Flim nemen wij graag de tijd om u uitgebreid en persoonlijk rond te leiden. Tijdens de bezichtiging ontvangt u de verkoopinformatie, zoals een brochure en een vragenlijst met aanvullende informatie. In de brochure leest u ook wat er bij de koop is inbegrepen, of wat ter overname aangeboden wordt. Maak een afspraak. We zien er naar uit om dit huis aan u te laten zien.

Financieren
Weten of de financiering van deze tweekapper aan de HJ van Opstallstraat in uw plaatje past? Benieuwd naar de lage maandlasten en de mogelijkheden van een bouwdepot? Wees verstandig en kom beslagen ten ijs: plan een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Gedegen advies stelt u in staat om de juiste keuzes te maken. Otten & Flim helpt u daar graag bij.

Maatvoering
Otten & Flim staat voor kwaliteit. Daarom is de verkoopdocumentatie van dit woonhuis met zorg opgesteld. Vermelde maatvoeringen en gepubliceerde plattegronden zijn opgesteld binnen de kaders van de Branche Brede Meetinstructie; gebaseerd op NEN2580, met een onderverdeling in verschillende gebruiksoppervlakten. Omdat de publicatie van ingevoerde gegevens via diverse, externe kanalen geschiedt, kan Otten & Flim geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuiste weergave van informatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 416
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 280
Tuin achter Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 416
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 280
Tuin achter Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

De nieuwste koopwoningen in Rijssen

Barmsijs, Barmsijs 69, 7463BB, Rijssen, Overijssel
Barmsijs 69

€ 359.000 k.k.

7463BB Rijssen

Esstraat, Esstraat 76, 7462EJ, Rijssen, Overijssel
Esstraat 76

€ 299.000 k.k.

7462EJ Rijssen

Braakmansdijk, Braakmansdijk 67, 7462LS, Rijssen, Overijssel
Braakmansdijk 67

€ 275.000 k.k.

7462LS Rijssen

Diekjansweg, Diekjansweg 94, 7462JJ, Rijssen, Overijssel
Diekjansweg 94

€ 525.000 k.k.

7462JJ Rijssen

Waterhoen, Waterhoen 27, 7462ZC, Rijssen, Overijssel
Waterhoen 27

€ 475.000 k.k.

7462ZC Rijssen

Casparus B.J. Landweerlaan, Casparus B.J. Landweerlaan 42, 7461XR, Rijssen, Overijssel
Casparus B.J. Landweerlaan 42

€ 495.000 k.k.

7461XR Rijssen

Verenlandweg, Verenlandweg 21, 7461AP, Rijssen, Overijssel
Verenlandweg 21

€ 400.000 k.k.

7461AP Rijssen

Jacob Catsstraat, Jacob Catsstraat 9, 7461ZA, Rijssen, Overijssel
Jacob Catsstraat 9

€ 295.000 k.k.

7461ZA Rijssen

Mulder, Mulder 3, 7463DD, Rijssen, Overijssel
Mulder 3

€ 595.000 k.k.

7463DD Rijssen

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.