Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

- Royaal 3-kamerappartement (85 m2) op de eerste verdieping;
- Veel lichtval en een mooi uitzicht;
- Verzorgd en schoon appartementencomplex;
- Keurige afwerk- en onderhoudsstaat.

Dit mooie 3-kamerappartement is gelegen op de eerste verdieping van appartementengebouw ‘Veenestaete’. De situering van het ruime balkon en de indeling van de diverse leefvertrekken maken het tot een comfortabel appartement. Vanwege de keurige isolatiewaardes (label B) is het hier aangenaam wonen. De hele woning is voorzien van een keurige laminaatvloer met ondervloer. Vanuit de woonkamer is balkon te bereiken, waar voldoende ruimte is om met gasten buiten te zitten. Zowel jong als oud voelt zich hier snel thuis. Dat blijkt ook uit de samenstelling van de medebewoners van het complex. Jaarlijks vergadert de Vereniging van Eigenaars. In goede harmonie worden dan huishoudelijke en financiële zaken besproken. Als bewoner betaalt u maandelijks servicekosten (€ 138,00 peildatum sept 2021) aan de vereniging. Dat is onder andere voor de reservering van groot onderhoud.

Het appartementengebouw aan Erve Geusendam staat in een fijne woonwijk. Als bewoner parkeert u eenvoudig op de gemeenschappelijke parkeerplaats. Daar treft u ook uw eigen berging aan. Bij binnenkomst in de centrale entree valt gelijk op dat we echt mogen spreken van een keurig geheel. De mate van afwerking en onderhoud is uitstekend, de algemene ruimtes zijn bijzonder schoon en er heerst een aangename sfeer. In de centrale entree zien we een belplateau met intercom, postbussen, liftinstallatie en trapopgang. Met de lift zoeven we naar de eerste verdieping!

Op de foto’s ziet u dat het gebouw aan het water staat. Daardoor is het uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het balkon erg mooi. Wonen in dit appartement betekent ook veel andere voordelen. Die laten we u graag zien tijdens een bezichtiging. Ter voorbereiding zijn de plattegronden die u online en in de brochure aantreft een mooie aanvulling. De indeling bestaat uit de volgende ruimtes:

Via de keurige afgewerkte hal met smaakvolle, houten wandbekleding betreden we het woonappartement. We noteren de meterkast en de videofoon. Deze ruime hal verbindt de diverse leefvertrekken met elkaar. Zo bekijken we de grote wasruimte waar de wasmachine-aansluiting is te vinden. Een mooie, praktische ruimte met een extra werkblad en kastruimte. De cv-opstelling hangt in een andere ruimte. Daar hangt ook de energiezuinige warmte-terugwin-installatie. Vanuit de entree is ook het gastentoilet te bereiken. Een keurige ruimte met een fontein. In de ruime badkamer is ook een toilet aanwezig. Verder bestaat de badkamerindeling uit een ruime douchehoek en een badmeubel. Voordat we de woonkamer met open keuken bekijken lopen we eerst naar het einde van de gang. Daar zien we een tweetal volwaardige slaapkamers met prima maatvoeringen. We spreken over een masterbedroom en een tweede (logeer)kamer. Uiteraard is deze tweede slaapkamer prima te gebruiken als kantoor cq. thuiswerkplek. Maar logés die een nachtje blijven slapen kunt u dus een prachtige kamer aanbieden!

De woonkamer is een fijne verblijfruimte. Dé eyecatcher van dit appartement. Want in deze woonkamer komen de eerder genoemde pluspunten zoals de locatie en het uitzicht nogmaals goed uit de verf: de ramen zorgen voor voldoende daglicht. In de kamer is voldoende ruimte om uw meubels naar eigen idee te positioneren. Ook een eettafel kan hier prima staan. Gasten aan tafel? Dan biedt de open keuken uitkomst. De inbouwkeuken verkeert nog bijna in nieuwstaat. Het keukenmeubel in hoekopstelling biedt een handige draai-carrousel, een gaskookplaat, een koeler, een RVS afzuigkap en een wasemkap op de wtw. Bent u binnenkort de gelukkige, nieuwe bewoner van dit grandioze 3-kamerappartement?

Bezichtigen
De voorbereidende verkoopwerkzaamheden van dit fijne appartement zijn afgerond. Bekijkt u alvast de foto’s en plattegronden? De makelaars van Otten & Flim plannen graag een bezichtiging met u! Daar wordt ruim de tijd voor genomen, zodat u een uitstekende indruk verkrijgt. Tijdens de persoonlijke bezichtiging ontvangt u ook de verkoopinformatie, zoals een brochure en een vragenlijst met aanvullende informatie. In de brochure leest u wat er bij de koop is inbegrepen, of wat ter overname aangeboden wordt.

Financieren
Weten of de financiering van het appartement aan Erve Geusendam in uw financiële plaatje past? Wees verstandig en kom beslagen ten ijs: plan een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Gedegen advies stelt u in staat om de juiste keuzes te maken.

Maatvoering
De verkoopdocumentatie van deze appartementswoning is met zorg opgesteld. Vermelde maatvoeringen en gepubliceerde plattegronden zijn opgesteld binnen de kaders van de Branche Brede Meetinstructie; gebaseerd op NEN2580, met een onderverdeling in verschillende gebruiksoppervlakten. Omdat de publicatie van ingevoerde gegevens via diverse, externe kanalen geschiedt, kan Otten & Flim geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuiste weergave van informatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 267
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Appartement Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 267
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Appartement Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

De nieuwste koopwoningen in Rijssen

Barmsijs, Barmsijs 69, 7463BB, Rijssen, Overijssel
Barmsijs 69

€ 359.000 k.k.

7463BB Rijssen

Esstraat, Esstraat 76, 7462EJ, Rijssen, Overijssel
Esstraat 76

€ 299.000 k.k.

7462EJ Rijssen

Braakmansdijk, Braakmansdijk 67, 7462LS, Rijssen, Overijssel
Braakmansdijk 67

€ 275.000 k.k.

7462LS Rijssen

Diekjansweg, Diekjansweg 94, 7462JJ, Rijssen, Overijssel
Diekjansweg 94

€ 525.000 k.k.

7462JJ Rijssen

Waterhoen, Waterhoen 27, 7462ZC, Rijssen, Overijssel
Waterhoen 27

€ 475.000 k.k.

7462ZC Rijssen

Casparus B.J. Landweerlaan, Casparus B.J. Landweerlaan 42, 7461XR, Rijssen, Overijssel
Casparus B.J. Landweerlaan 42

€ 495.000 k.k.

7461XR Rijssen

Verenlandweg, Verenlandweg 21, 7461AP, Rijssen, Overijssel
Verenlandweg 21

€ 400.000 k.k.

7461AP Rijssen

Jacob Catsstraat, Jacob Catsstraat 9, 7461ZA, Rijssen, Overijssel
Jacob Catsstraat 9

€ 295.000 k.k.

7461ZA Rijssen

Mulder, Mulder 3, 7463DD, Rijssen, Overijssel
Mulder 3

€ 595.000 k.k.

7463DD Rijssen

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.