Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit perceel grond van 1135 m2 vormt tezamen met Polredijk 5 een unieke kans om te wonen op een droomlocatie. Het perceel grenst direct aan het object "De Brummelhof" wat is gelegen tussen Veere en Vrouwenpolder.

Het perceel kent thans een agrarische bestemming en vormt een unieke kans om de tuin van “De Brummelhof” aanzienlijk te vergroten. Ook is het niet ondenkbaar, wanneer u “De Brummelhof en dit perceel beiden verwerft, u een principe verzoek kunt indienen bij de Gemeente Veere om een nieuwe woning te bouwen waarbij de nieuwe bebouwing wordt verlegd ten opzichte van de huidige bebouwing. Of dit gehonoreed wordt dient u zelf af te stemmen met de gemeente Veere.

De huidige eigenaar pacht tevens een gedeelte van de dijk welke grenst aan “De Brummelhof” van het Waterschap. Desgewenst kan worden gekeken of u deze pacht overneemt of in gesprek gaat met het Waterschap om deze grond over te nemen. In de brochure treft u een kaart van de huidige situatie.

VOOR DE GOEDE ORDE MELDEN WIJ U DAT DE VERKOOP VAN POLREDIJK 5 EN DIT PERCEEL OP ZICH ZELF STAANDE VERKOOPTRAJECTEN ZIJN. WANNEER U DIT PERCEEL EN POLREDIJK 5 WENST AAN TE KOPEN DIENT U DUS ENERZIJDS EEN BIEDING UIT TE BRENGEN OP POLREDIJK 5 EN ANDERZIJDS EEN BIEDING OP DE PERCELEN. ER ZAL DUS OOK TWEE MAAL GEGUND MOETEN WORDEN.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 1135
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Ruiterplaat Makelaardij

Veerweg 3
4493AL Kamperland (Zeeland)
T: +31-(0)113-372474

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Polredijk in Vrouwenpolder?