Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

VANWEGE PERSOONLIJKE OMSTANDIGHEDEN ZAL DEZE WONING NIET VERKOCHT WORDEN. DE OPEN HUIZEN VAN 23 FEBRUARI 2019 VAN 11.00 TOT 13.00 UUR EN 2 MAART 2019 VAN 11.00 TOT 13.00 UUR ZIJN GEANNULEERD.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.


In de wijk Pendrecht is op een kindvriendelijke, groene en centrale locatie dit appartementencomplex gelegen. Op de 4e woonlaag van dit gebouw mogen wij u dit sfeervolle en royale 3- kamer (voorheen 4) appartement aanbieden.

Plein 1953 voorziet je van alle gemakken op het gebied van winkels en horeca maar ook openbaar vervoer, medische posten en uitvalswegen zijn in de directe omgeving terug te vinden. Parkeren voor de deur is gratis!

Indeling
Middels de nette entree met toegang tot het trappenhuis komt u op de 4e woonlaag.

De indeling van de woning is als volgt: entree, tochtportaal, gang met meterkast en separaat toilet, nette keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is ca. 2.30 x 1.66m. Slaapkamer 1 is eveneens aan de voorzijde gesitueerd. De badkamer is voorzien van een groot ligbad. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning. De ruime woonkamer bestond voorheen uit twee kamers, deze zijn nu samengevoegd tot een prettige woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen en toegang tot het balkon aan de achterzijde.

Kenmerken:
- Ruim appartement met balkon met fraai uitzicht;
- Woning is van binnen goed onderhouden en direct bewoonbaar;
- Badkamer met groot ligbad!

Buiten
In de onderbouw is nog een eigen kelderberging (ca. 3.50 x 2.60m) aanwezig.

Omgeving
De woning is gelegen in Pendrecht aan de zuidrand van Rotterdam. Door de ruime opzet, brede straten en groene karakter wordt Pendrecht ook wel één van de Zuidelijke Tuinsteden genoemd. Plein 1953 in het midden van de wijk is het ‘winkelhart’ van Pendrecht; hier kan men terecht voor de dagelijkse boodschappen. In nabije omgeving treft u basisscholen, openbaar vervoer voorzieningen en verschillende uitvalswegen. Met het Zuiderpark als ‘achtertuin’ heeft Pendrecht op loopafstand een gebied waar men kan spelen, sporten en recreëren.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1958;
- Woonoppervlakte: ca. 72m²;
- Inhoud: ca. 245m³;
- Volle eigendom;
- Verwarming en warmwater: combiketel;
- Ruime berging aanwezig in de onderbouw;
- Gezien het bouwjaar van de woning is er asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Actieve VvE, bijdrage: ca. € 153,85 per maand.
- De eigendomsoverdracht dient plaats te vinden bij de Nationale Notaris. De kosten voor de eigendomsoverdracht komen voor rekening van koper.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 245
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

De Gratis Makelaar

Van der Takstraat 8
3071LL Rotterdam (Zuid-Holland)
T: 085-0471476
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hontenissestraat in Rotterdam?