Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

STUDENTEN EN STARTERS OPGELET! MODERN 4-KAMER APPARTEMENT VAN 86 M², IN DE KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK HET LAGE LAND ROTTERDAM. AANMELDEN KAN NIET TELEFONISCH, MAAR ALLEEN DOOR UW GEGEVENS VIA DE WONING WEBSITE DIE U GEBRUIKT ACHTER TE LATEN. WIJ NEMEN DAN BINNEN 5 WERKDAGEN CONTACT MET U OP.

Een leuk en goed verzorgd 4-kamer appartement met 2 balkons waardoor u altijd een heerlijk zonnetje heeft!

Namens de verkopers mag 88 Makelaars dit riante appartement van ca. 86 m² aan de Jacob van Campenweg aanbieden. Op zoek naar een prachtige woning in het Lage Land Rotterdam? Stop dan met zoeken en maak snel een afspraak met ons kantoor! Het Lage Land is een wijk die de laatste jaren sterk in opkomst is. Het is een levendige en kindvriendelijke woonwijk, ideaal voor studenten, starters of een klein gezin. Met de 3 fraaie slaapkamers biedt deze woning goede kansen voorvoor studenten, maar dat sluit andere mogelijkheden niet uit!

Op fietsafstand van de Erasmus Universiteit en op loopafstand van voorzieningen als shoppingcenter Alexandrium, buurtwinkelcentrum Lage Land, metrostation Oosterflank, recreatiegebied Kralingse Bos, scholen, kinderdagopvang, gezondheidszorg en de uitvalswegen A16 en A20. Het Kralingse Bos is het grootste recreatie gebied van Rotterdam vlak naast de deur! De ideale plek om te wandelen en sporten zoals: zeilen, zwemmen, hardlopen, golfen & bootcampen.

Wacht niet te lang en plan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Onze makelaars staan graag voor je klaar. Wij hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Dit is gedaan door middel van een zeer uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden. Echter zijn wij wel van mening dat een woning pas echt beoordeeld kan worden door het zelf te ervaren. Kom daarom langs en ervaar de woning zelf!

Via de afgesloten centrale hal kom je middels het nette trappenhuis op de 2e etage.

Bij binnenkomst in de ruime hal bevinden zich rechts 2 slaapkamers met allebei toegang tot het balkon en aan de linkerkant de nette in 2018 geplaatste keuken met toegang tot het andere balkon. Via de hal krijg je ook toegang tot de badkamer die tevens ook in 2018 geplaatst is met fraai verwerkte kast, douche, zwevend toilet en wastafel. Aan het einde van de hal bevind zich aan de achterzijde van de woning een ruime woonkamer met toegang tot de master bedroom.

Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het appartement bevind zich een balkon. Het balkon aan de keuken is gesitueerd op het oosten en aan de slaapkamers op het westen, dus elk moment kan je heerlijk van de zon genieten.

DE (TECHNISCHE) DETAILS VAN HET HUIS

- Eigen grond;
- Bouwjaar: 1963;
- Woonoppervlakte: ca. 86 m²
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van circa €186,-
- Gehele woning is voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen en dubbel glas;
- Verwarming middels CV-ketel;
- Oplevering in overleg;
- Ouderdoms-/materiaalclausule

VERKOOPCONDITIES
• Koopovereenkomst model 2018
• Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
• Notariskeuze in overleg
• Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring 88 Makelaars van toepassing

INTERESSE IN DIT HUIS? MELD JE DAN ONLINE HIER AAN VOOR EEN AFSPRAAK! WE NEMEN DAN BEGIN KOMENDE WEEK CONTACT MET JE OP.
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis. LET OP! BIJ DE BEZICHTIGING ZIJN MAXIMAAL TWEE BEZOEKERS TOEGESTAAN.

"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

Nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden! Zien wij jou binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 86.22
Inhoud woonhuis 280
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon truetrue
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 86.22
Inhoud woonhuis 280
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon truetrue
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Jacob van Campenweg in Rotterdam?

Aangeboden door:

88 Makelaars

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Jacob van Campenweg in Rotterdam?