Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

HEERLIJK RUIMTELIJK WONEN IN DE VOORMALIGE H. MARTHASCHOOL IN EEN FRAAI APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS EN MET EIGEN PARKEERPLAATS OP AFGESLOTEN BINNENTERREIN.

De voormalige oud meisjesschool in de Stortenbekerstraat is door de gemeente Den Haag opgedeeld in appartementen en vervolgens als kluskavels verkocht. Hierbij heeft de gemeente de verantwoordelijkheid gehad de appartementen klusrijp op te leveren, waarna iedere koper het appartement met een vooraf ingediend plan naar eigen smaak en inzicht mocht indelen en veranderen in een heerlijk woon-appartement, en dat is hier gelukt! De unieke indeling van een schoolgebouw met de daarbij behorende uitstraling spreekt velen aan. De huidige eigenaar heeft deze mogelijkheden optimaal benut en geprobeerd de woning het karakter van het complex mee te geven.

De Stortenbekerstraat ligt uiterst gunstig in Den Haag. De straat komt direct uit op de Centrumring, waarmee de doorgaande wegen eenvoudig zijn aan te rijden. Ook openbaar vervoer naar de treinstations, het centrum en het strand is in de buurt. Op loopafstand ligt de Haagse markt en zijn diverse winkelvoorzieningen beschikbaar.

Aan de straat is de gemeenschappelijke entree met bellentableau met intercom en brievenbussen. Trapopgang naar de eerste verdieping. Bij binnenkomst van de woning is de royaliteit van o.a. de raampartij en de volledig gerenoveerde staat een directe blikvanger. De woonkamer is een genot om in te vertoeven, vanwege het lichtinval en de hoge plafonds. Kenmerkend aan de ruimte is de moderne trap die toegang verleend tot de vide met daar een ruime slaapkamer met een brede uitzetraam. Hiernaast bevindt zich een wasmachine-/droger aansluiting en opstelplaats cv combi ketel (bouwjaar 2021) Tot slot bevindt zich op de vide de eerste badkamer (onlangs gebouwd en nimmer gebruikt) welke voorzien is van een douche, toilet, wastafelmeubel en mechanische ventilatie.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tweede ruimte welke ook is voorzien van een keuken aansluiting. De keuken is het laatste puntje op de i welke de toekomstige bewoner zelf naar smaak toe kan voegen om deze woning eigen te maken. Vanuit de wooneetkamer middels tweede moderne trap toegang tot de tweede vide welke nagenoeg dezelfde indeling heeft als de eerste vide en is voorzien van een overloop. Hier bevindt zich een moderne 2e badkamer v.v. douche, toilet, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting en een riante en zeer lichte slaapkamer met 3 ramen waarvan er 2 open kunnen.
Kortom het betreft een moderne en zeer lichte woning welke zeker een bezichtiging waard is!

- Type woning: appartement
- Woonoppervlak: ca. 115,5 m2
- De grond is belast met erfpacht, de canon bedraagt € 198,- per half jaar
- De V.v.E. is actief, bijdrage € 158,36 per maand
- de woning is onlangs volledig gerenoveerd, u bent de eerste bewoner!
- De woning beschikt over een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein met elektrisch hek
- de woning beschikt over een gemeenschappelijke fietsenberging
- Mogelijkheid tot het creëren van 10m2 balkon. De meranti hardhouten balkondeuren staan klaar in de woning
- De woning heeft twee deuringangen die beide via een eigen trappenhal bereikbaar zijn

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 115.5
Inhoud woonhuis 395
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 115.5
Inhoud woonhuis 395
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

RE/MAX City Makelaardij BV