Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

5 Tussenwoningen met standaard uitbouw van 1,20 meter en een berging achter in de tuin.
De tussenwoningen met houten berging in de achtertuin hebben een beukmaat van 5,10 meter, een gebruiksoppervlakte van circa 96 m² en een inhoud van circa 354 m³.
Elke woning is inclusief:

• Een uitbouw van 1,20 meter waardoor de woningen maar liefst 9,40 meter lang zijn (binnenwerks);
• Tuindeur met grote raampartijen aan de achterzijde;
• Complete badkamer (kan naar eigen wens worden aangepast);
• Toiletruimte met toilet en fontein;
• Busch Jaeger inbouw wandcontactdozen;
• Hardhouten buitenkozijnen met draai- kiepramen;
• Berging in de tuin;
• Zonnepanelen;
• Keramische dakpannen;
• Grondwarmtepomp met passieve koeling;
• Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping;
• Zoneregelaars in alle verblijfsruimtes en badkamer voor individueel aansturen van de warmte/koelvraag;
• Zinken hemelwaterafvoeren.

Indeling
Begane grond
Entree, hal, meterkast, toiletruimte, trapopgang, straatgerichte keukenruimte, woonkamer met trapkast. De woonkamer heeft een deur naar de achtertuin, achterin de tuin staat een berging.

Eerste verdieping
Overloop, 2 riante slaapkamers en badkamer met wastafel, toilet en doucheruimte.

Tweede verdieping
Vaste trap naar royale verdieping met dakraam en mogelijkheid voor ruime 3e slaapkamer.

Wat is een water-water warmtepomp?
Een water-water warmtepomp is een milieuvriendelijk verwarmings- en koelsysteem dat gebruikmaakt van de natuurlijke energie uit grondwater om warmte te leveren aan uw huis. Het systeem haalt warmte uit het grondwater via een gesloten buizensysteem en gebruikt deze warmte om uw woning te verwarmen in de winter. In de zomer kan het systeem ook worden omgekeerd om uw huis te koelen door warmte uit uw woning te halen en af te voeren naar het grondwater.
Hoe werkt het?
De water-water warmtepomp werkt volgens het principe van warmte-uitwisseling met grondwater. Een netwerk van buizen, gevuld met een koelvloeistof, wordt in de grond geïnstalleerd. Deze buizen absorberen de warmte uit het grondwater en voeren deze warmte naar de warmtepomp binnen uw huis. Daar wordt de warmte gebruikt om water te verwarmen dat vervolgens door uw verwarmingssysteem circuleert. In de zomer wordt het proces omgekeerd om uw huis te koelen.
Voordelen van een water-water warmtepomp:
• Duurzaamheid: Een water-water warmtepomp maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Het vermindert de CO2-uitstoot en draagt bij aan een schonere planeet.
• Energie-efficiëntie: Door gebruik te maken van natuurlijke warmtebronnen is een water-water warmtepomp zeer energiezuinig. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening op de lange termijn.
• Comfort: Een water-water warmtepomp zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele verwarming en koeling van uw huis, ongeacht het seizoen. Het biedt een constante en aangename binnentemperatuur, waardoor u het hele jaar door comfortabel kunt wonen.
• Lange levensduur: Water-water warmtepompen hebben over het algemeen een lange levensduur en vereisen weinig onderhoud. Ze zijn betrouwbaar en kunnen vele jaren meegaan met de juiste zorg en onderhoud.

Waarom kiezen voor een water-water warmtepomp?
Door te kiezen voor een water-water warmtepomp investeert u in de toekomst van uw huis en het milieu. U verlaagt uw energierekening, verhoogt het comfort van uw huis en draagt bij aan een duurzamere wereld voor de toekomstige generaties.
Voordelen:
- Contante brontemperatuur
- Hoge rendementen
- Geen buitenunit
- Passie “gratis” koelen mogelijk
- Lange levensduur omdat er geen actieve onderdelen zijn

Rutten
Rutten is een gemoedelijk dorp met zo’n 1700 inwoners. Er zijn veel (sport)verenigingen en het dorp heeft een rijk sociaal leven. Het dorp heeft een bijzondere vormgeving. De kleine dorpskern is verdeeld in vier kwadranten, naar ontwerp van Prof. Ir. W. Bruin. De woonkern wordt omzoomd door een boswal en tussen de bebouwing bevinden zich diverse groenstroken. Rutten heeft een Multi Functionele Accommodatie (MFA), genaamd Het Klavier, waarin het Kindcentrum, sport en dorpsfunctie zijn gehuisvest. In het centrum ligt een prachtige speeltuin die door het dorp zelf is gerealiseerd. Het buitengebied is voornamelijk agrarisch, met bloembollen, akkerbouw en veeteelt. Het dorp ligt dichtbij de toeristische trekpleister Lemmer, waar het vooral in de zomer goed toeven is aan het strand, in het water of op de gezellige terrassen. Op 5 kilometer afstand ligt het Kuinderbos met wandel- en fietspaden, een mountainbikeroute en ruiterpaden.
Door de gunstige ligging zijn steden als Emmeloord en Lemmer met hun voorzieningen eenvoudig bereikbaar via de autosnelwegen A6 en N50. Joure, Sneek, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen, Lelystad, Almere, Amsterdam en Zwolle, evenals Schiphol, zijn binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 333
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 143
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal slaapkamers 2
Vloerverwarming deel Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 333
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 143
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal slaapkamers 2
Vloerverwarming deel Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Sloterwijk & Heinen (Bedrijfs) Makelaars