Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NIEUWBOUWPROJECT TE KOOP!
Altijd al gedroomd om op een eigen kavel te bouwen maar geen tijd of zin om het uit te zoeken? Stap dan snel in bij dit prachtig ontwerp in een leuke buurt in de indrukwekkende en stijlvolle nieuwbouwwijk New Brooklyn. Alle vergunningen zijn verleend en de aannemer staat klaar om te starten.

Deze ruime hoekwoning met begane grond en 2 verdiepingen, ruime tuin en maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers is straks van alle gemakken voorzien. Hier heb je alle luxe en ruimte die je je maar kan wensen en woon je in een huis dat met zonnepanelen en stadswarmte energiezuinig en gasloos is, dus helemaal klaar voor de toekomst. De muren worden sausklaar opgeleverd, de badkamers kunnen zelf naar eigen smaak worden ingericht binnen de te betalen prijs van de woning.
Voordeel is dat je de keuken, badkamer en vloeren nog zelf kan uitkiezen dus helemaal naar je eigen smaak kan inrichten om er jouw droomwoning van te maken! Dus lees snel verder.

Raysem housing laat je heel graag deze prachtige nieuwbouwwoning in urban stijl zien. Bezichtiging op locatie van de kavel is mogelijk, maar u bent ook welkom op kantoor om de mogelijkheden te bespreken. Neem snel contact op en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze indrukwekkende woning!

Naar verwachting kan de woning 6 maanden na start van de bouw worden opgeleverd, dus u kunt al snel wonen. De gehele woning heeft vloerverwarming, lekker én efficiënt. Er zijn daarnaast onafhankelijke ruimtethermostaten waardoor je de temperatuur in elke ruimte los kan regelen. Zo is het heerlijk wonen voor iedereen, zowel degenen die het snel warm hebben en de koukleumen.
Indeling
Je komt de woning binnen in een lichte open hal met het toilet en de meterkast. Op deze verdieping heb je een zeer lichte en ruime woonkamer met hoge raampartijen en vloerverwarming. Hier kom je volledig tot rust na een dag hard werken. De vloeren en wanden van alle ruimtes, behalve de badkamer en het toilet, worden sausklaar opgeleverd.

Vanuit de woonkeuken heb je toegang tot de achtertuin. Deze ligt op het noorden. Hier organiseer je onvergetelijke etentjes, borrel je gezellig met vrienden of trap je een balletje met de kinderen.

Op de eerste verdieping liggen de eerste twee slaapkamers, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Beide zijn van een zeer groot formaat en er valt veel licht binnen door de grote ramen. Aan de slaapkamer bij de straatkant is er ook nog een gezellige loggia.
Tussen de slaapkamers in ligt de badkamer. Deze is zeer comfortabel en ruim en kan naar eigen smaak worden ingericht. Eventueel kan op deze verdieping nog een extra slaapkamer worden gecreëerd.
Voor nog meer ruimte, ga je nog een trap omhoog, waar wederom twee slaapkamers zijn. Hier heb je één grote masterbedroom met een indrukwekkende raampartij op de hoek en een tweede kamer die desgewenst ook als gym of hobby ruimte kan worden ingericht. Ook vind u hier de 2e badkamer en daarnaast is hier een grote technische ruimte waar je met gemak een wasmachine en droger kwijt kan.

Op het dak komen er zonnepanelen. Dit, en de aansluiting op stadsverwarming, maken de woning zeer energiezuinig en toekomstproof.

De wijk New Brooklyn is er voor iedereen: mens, natuur en dier. Al vanaf de eerste stappen in de ontwikkeling van de wijk zijn ecologen en landschapsarchitecten betrokken, waardoor er een ultieme balans is tussen mens en natuur. In de wijk zijn verschillende ecologische voorzieningen gemaakt, zoals de binnenhof met notenbomen, hoge grassoorten en wilde bloemenmengsels. Ook hangen er verschillende nestkastjes voor zwaluwen en vleermuizen tegen de gevels. New Brooklyn ligt in Almere Poort, een wijk waar je alle voorzieningen dichtbij hebt. Scholen, gezondheidscentra en winkels zijn op steenworp afstand. Daarnaast zijn de verbindingen met omliggende steden uitstekend, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Binnen 20 minuten sta je in het centrum van Amsterdam of Utrecht. Kortom; deze prachtige nieuwbouwwoning geeft jou de kans om te wonen in een inspirerende omgeving waar natuur en stad elkaar omarmen en samenkomen tot een heerlijke plek om thuis te noemen!
Bijzonderheden;
- verwarmingsinstallatie met een Ecoforest A merk warmtepomp
- alle vloerlagen voorzien van vloerverwarming
- in beide badkamers handdoek droger met tijdklok regeling
- zonnepanelen op het dak
- prachtige lichtinval op de bovenste verdieping
- alle benodigde vergunningen voor start bouw zijn verleend
- ontwerp door gerenommeerde architect

Disclaimer:
Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 175.77
Inhoud woonhuis 525
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 35.88
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 97
Tuin diepte 5.98
Tuin breedte 6
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 175.77
Inhoud woonhuis 525
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 35.88
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 97
Tuin diepte 5.98
Tuin breedte 6
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

RaySem Housing