Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ten noorden van Arnhem, in de gewilde wijk Schaarsbergen, liggen deze fraaie en tegen de zoom van de Hoge Veluwe gelegen, unieke woningen. Een ecologisch, uit hout gebouwd dubbel woonhuis met een riante bostuin. Binnen handbereik liggen de prachtige bossen van landgoed Warnsborn. U fietst in 10 minuten naar hartje centrum, met letterlijk één stoplicht. Uitvalswegen A12 en A50 zijn ideaal gelegen, op korte afstand.
Ligging en omgeving:
De Kemperbergerweg bevindt zich in een groene en rustige omgeving aan de rand van Arnhem. Het wordt omringd door bossen van hoog landschappelijke waarde en biedt gemakkelijk toegang tot wandel- en fietspaden in de natuur.
Voorzieningen:
De Kemperbergerweg is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het ligt op korte afstand van belangrijke verkeersaders en biedt eenvoudige toegang tot de binnenstad van Arnhem en omliggende steden.
Bereikbaarheid:
Hoewel de Kemperbergerweg een landelijke uitstraling heeft, zijn er toch diverse voorzieningen in de buurt, zoals scholen, supermarkten en sportfaciliteiten. Ook zijn er restaurants en cafés waar bewoners kunnen genieten van een hapje en een drankje.
Natuur en recreatie:

Een van de grootste trekpleisters van de Kemperbergerweg is de nabijheid van Park de Hoge Veluwe. Bewoners kunnen genieten van wandelen, fietsen, paardrijden en andere buitenactiviteiten in dit prachtige natuurgebied.
Het perceel ligt ideaal aan de rand van Arnhem-Noord, op de grens van de bebouwde kom en het bosrijke buitengebied, wat Arnhem-Noord zo geliefd maakt. De locatie ligt bovendien gunstig ten opzichte van de binnenstad, scholen en de snelwegen A12 en A50.
Maak gerust een afspraak om te komen kijken en laat u verrassen door de locatie, de geweldige oase van de tuin en de rust die deze woonplek heeft.
Begane Grond:
Aan de zijkant van het huis bevindt zich de hoofdentree. Bij binnenkomst in de hal met meterkast, wc en trap, is aan de linkerkant de woonruimte te vinden, al zichtbaar door de stalen deur. De woonkamer, gelegen aan de voorzijde van het huis, biedt uitzicht op de voortuin en het bos op slechts 30 meter afstand, aan de overkant van de weg. Deze heerlijk lichte ruimte is geschikt voor een zithoek, tv of loungeplek. Vanuit de hal aan de rechterkant is de open keukenruimte te bereiken. En biedt ruim voldoende gelegenheid voor een kastenwand opstelling met kook- of spoeleiland en een grote eettafel. De terrasdeuren openen naar de eigen achtertuin. Een inpandige berging is zowel vanaf de oprit als vanuit de keukenruimte toegankelijk, waar tevens de warmtepomp is geplaatst.
1e verdieping:
Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers aan de achterzijde, terwijl de master bedroom aan de voorzijde van het huis is gesitueerd, met een ruim uitzicht op de tuin en het bosrijke landschap. In de gang is voldoende ruimte voor kasten/opbergruimte en een wasmachine. De badkamer is toegankelijk vanaf de overloop. In de master bedroom is een ruimte gereserveerd die kan worden bestemd als badkamer of kleedruimte. De hoge plafonds volgen de dakvorm. Vanaf de overloop is er toegang tot een vliering.
Tuin:
De woningen hebben ieder een eigen voor- en zijtuin en een tuindeel met berging aan de achterzijde. Achter de achtertuinen is een grote gezamenlijke tuin, geschikt voor moestuin / speeltuin / bostuin / natuurtuin met wadi. De tuin is een initiatief van de kopers en kan naar eigen idee worden ingevuld. Op deze wijze woont en tuiniert men samen. Wij noemen dat Ensemble Wonen.
Berging:
In de tuin staat een buitenberging, geschikt voor fietsen en tuingereedschap. De buitenzijde is bekleed met Fraké houten delen en heeft een plat dak.
Bijzonderheden:
- Nieuwbouw VON
- De woning heeft een eigen terras, tuin en berging
- Samen beheer en eigendom van de Bostuin; Ensemble Wonen
- Mooi duurzaam houten wandafwerking buiten zijde Fraké
- Duurzaam en energiezuinig
- Bouwwerkzaamheden afronding maart 2025
- Aanvaarding per direct, verkoop gestart
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 710

Overige

Perceel oppervlakte 1084

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 710

Overige

Perceel oppervlakte 1084

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl