Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JOUW START IN HARTJE NIJMEGEN Stel je voor: je eerste eigen plek, midden in de bruisende stad. Jong, fris en helemaal klaar om jou te verwelkomen - dat is deze studio in het centrum van Nijmegen. De perfecte start voor wie het stadsleven wil omarmen zonder in te boeten aan comfort en stijl. Droom weg bij het uitzicht over de levendige straten en ervaar hoe gemakkelijk dit jouw thuis kan worden. Ben je een starter op de woningmarkt? Dan is dit jouw kans om de sleutels in handen te krijgen van je eigen stukje Nijmegen.

HIGHLIGHTS DIE JOUW HART SNELLER DOEN KLOPPEN

Hartje centrum: je bent altijd waar het gebeurt
Heerlijke studio: jouw eigen, knusse domein
Levendig uitzicht: nooit een saai moment
Perfect voor starters: zet je eerste stap in de woningmarkt
Alle gemakken dichtbij: winkels, restaurants en cultuur binnen handbereik
EEN THUIS MET EEN VERHAAL Zodra je binnenstapt in deze 26 m² tellende studio, voel je het direct: dit is een plek waar je leeft, lacht en je dromen waarmaakt. De ruimte is slim ingedeeld, waardoor elk hoekje van je huis een functie heeft. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat de kamer een open en uitnodigende sfeer geeft.

De stad is jouw canvas, en deze studio is je persoonlijke galerij. Hier hang je foto's van je avonturen aan de muur, kook je je favoriete maaltijd en kom je tot rust na een dag vol nieuwe indrukken. Nijmegen bruist, en jij zit er middenin. Met slechts een paar stappen sta je tussen de authentieke boetieks, hippe koffiebars en gastvrije restaurants die de stad rijk is.

Wonen in het centrum betekent ook dat je deel uitmaakt van de stadshistorie. Jouw thuis heeft een verhaal, een verleden waarin elke steen van het gebouw je iets kan vertellen over de levendige geschiedenis van Nijmegen. Het is een unieke ervaring die met geen enkele andere woning te vergelijken is.

LEVENDIGE OMGEVING, ULTIEM GEMAK Zoek je de perfecte balans tussen levendigheid en jouw eigen rustige plek? Dan is deze studio een schot in de roos. De locatie is ongeëvenaard - vanuit je studio wandel je zo de stad in voor een spontane boodschap of een gezellig diner. De nabijheid van winkels en restaurants maakt je leven hier verrassend comfortabel en ongecompliceerd.

Bovendien, als starter wil je niet teveel zorgen aan je hoofd. Hier zijn alle voorzieningen al aanwezig. Gewoon binnenstappen en beginnen met genieten van je nieuwe leven. Het is de ultieme kans om onafhankelijkheid te ervaren met de stad aan je voeten.

EEN LIEFDESBRIEF AAN STARTERS Voor de jonge professional die de stad wil verkennen, voor de creatieveling die inspiratie zoekt in elke straathoek, voor de sociale vlinder die verlangt naar de gezelligheid van terrasjes en late avondjes uit - deze studio is voor jullie.

Laat de energie van de stad je leiden en vind je thuis in de kloppende hartslag van Nijmegen. De ideale springplank voor je avonturen, een veilige haven na een dag vol belevenissen. Dit is waar je verhaal begint.

HERONTDEK HET STADSCENTRUM VANUIT JE EIGEN STUDIO

Beleef het centrum van Nijmegen op zijn best
Geniet van een gezellige, goed ingedeelde studio
Ontwaak met het uitzicht op een levendige stad
Perfect voor starters; de eerste stap naar onafhankelijkheid
Alles binnen handbereik: cultuur, winkels en culinaire verrassingen
SOCIAL MEDIA POST START jouw avontuur in hartje Nijmegen! ?? Deze heerlijke studio is dé kans voor starters om de sleutel om te draaien naar een nieuw hoofdstuk ???. #Nijmegen #Stadshart #Starterswoning #Centrumleven #StudioLife #JouwThuis #EersteHuis #Winkelstraat #Uiteten #CultuurDichtbij

PRIKKEL JE ZINTUIGEN EN VIND JE THUIS Voel de energie van de stad terwijl je in je comfortabele studio de rust vindt. Proef de sfeer die elk restaurant in de buurt uniek maakt, luister naar de verhalen die de stenen van je gebouw fluisteren, zie hoe het zonlicht je kamer binnen stroomt en maakt dat je je op slag thuis voelt.

Deze studio is een canvas waarop je jouw leven kunt schilderen, je plekje waar je vanuit je raam de wereld ziet ontwaken. Het is tijd om het leven in eigen hand te nemen. Dus waar wacht je nog op? Neem de stap en omarm je nieuwe begin. Plan vandaag nog een bezichtiging in en laat je inspireren!

Bijzonderheden:
- Ziekerstraat 12 E is onderdeel van een woonvereniging; Dit houdt in dat er geen sprake is van appartementsrecht, maar dat je een lidmaatschapsrecht overneemt dat recht van bewoning inhoudt van een deel van de gehele woonruimte van de vereniging. Met daarnaast medegebruik van de gemeenschappelijke delen van het pand.
- De woonvereniging bestaat in totaal uit 6 leden;
- Je koopt vrij op naam;
- Voor deelname aan de woonvereniging betaal je € 1.000,- borg en € 605,- administratiekosten;
- De servicekosten bedragen circa € 185,62 per maand. Dit is inclusief de bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren van het gehele wooncomplex, de opstalverzekering, gas, water, elektra en internet;Wonen in een woonvereniging

De woning is onderdeel van een financieel gezonde woonvereniging. Tussenkomst van een notaris is voor de levering niet nodig waardoor deze kosten worden uitgespaard. Leden van de woonvereniging betalen, buiten de eventuele maandelijkse hypotheekkosten, woonlasten of contributie kosten. In de servicekosten/woonlasten zitten alle kosten welke gedurende het jaar voor de woning betaald moeten worden.

Het lidmaatschap van een woonvereniging biedt ook verschillende financiële voordelen:

-Lage maandelijkse kosten: Binnen het huidige belastingstelsel zijn de rente en andere financieringslasten met betrekking tot het lidmaatschapsrecht fiscaal aftrekbaar als 'eigen-woning-rente'.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 26
Inhoud woonhuis 87

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 26
Inhoud woonhuis 87

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen

De nieuwste woningen in Nijmegen