Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zaterdag 1 oktober aanstaande organiseert de NVM de “NVM Open Huizen Dag”. Een groot aantal deelnemende woningen zet letterlijk de voordeur open tussen 11.00 en 15.00 uur om vrijblijvend en zonder afspraak kennis te maken met het aanbod.

Ook het project Bay House zet letterlijk de deur open om kennis te maken met dit unieke aanbod aan de Rijnhaven te Rotterdam.

Het Bay House informatiecentrum aan de Veerlaan 20 is te bezoeken tussen 11.00 en 15.00 uur. Hier vindt u naast uitgebreide informatie van de appartementen ook een schitterende maquette van de Rijnhaven-ontwikkeling.

U kunt uw auto parkeren in de Q-park garage Fenix aan de Veerlaan 9 te Rotterdam

Een afspraak maken is niet nodig!


Prachtig nieuwbouwappartement van ca. 87 m² met een heerlijk terras van ca. 15 m² op de vijfde verdieping met uitzicht over de Rijnhaven en de beroemde skyline van Rotterdam.

** Bouw in volle gang, planning oplevering 2023 **

WATERFRONT RESIDENCES
Dit project biedt 65 Waterfront Residences met adembenemend uitzicht over het water naar de skyline van de Wilhelminapier. Deze appartementen variëren in grootte (van circa 80 m² tot 185 m²) en dat geldt evenzeer voor de buitenruimte waarover zij alle beschikken. Voor de Waterfront Residences tussen de vierde en negende verdieping bestaat de optie om voor een groter appartement te kiezen: we bieden daar de mogelijkheid om meerdere appartementen aan elkaar te koppelen.

NIEUWBOUWPROJECT
Leven in luxe. Zoals we dat in Nederland nauwelijks kennen. Omgeven door high-end faciliteiten, topdesign en grenzeloze voorzieningen. Dat kan in Rotterdam. Hier op Katendrecht wordt het Rijnhaven District ontwikkeld; een epicentrum van fashion en design, kunst, cultuur, architectuur en uitgaan. In dit kwartier verrijst het meest prestigieuze appartementencomplex van de Maasstad.

Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op de kade aan de Rijnhaven met uitzicht op de enige echte skyline van Nederland, de Wilhelminapier. Het is een stadsdeel met een fascinerende geschiedenis. Van een ruige haven transformeerde de wijk tot een van de meest levendige uitgaansgebieden. Terrasjes aan de stoere kades, hippe restaurants, theaters, festivals en het uitzicht over het water bepalen hier de sfeer.

Het circa 40 meter hoge gebouw telt tien woonlagen die op de tweede verdieping beginnen. De begane grond en eerste verdieping worden benut voor de lobby’s, horeca en retail. Dit exclusieve project biedt circa 88 koopappartementen waarvan de oppervlaktematen uiteenlopen van circa 85 tot wel 1.000 vierkante meter. Elk appartement beschikt over een (of meerdere) eigen buitenruimte(s). Het merendeel van de appartementen is georiënteerd op de Rijnhaven. Deze ligging garandeert een fenomenaal uitzicht over het water en op de Wilhelminapier, misschien wel het mooiste uitzicht van Rotterdam en Nederland.

 Het is mogelijk meerdere eenheden te koppelen. Dit maakt extra royale oppervlakten mogelijk en ook een grote keuzevrijheid van indeling. Alle appartementen op de tweede verdieping beschikken over een plafondhoogte van 3,36 meter. De meeste appartementen zijn georiënteerd op de Rijnhaven. Deze ligging garandeert een fenomenaal uitzicht over het water en de Wilhelminapier. Daarnaast zijn er drie Town Residences met raampartijen die gericht zijn op de daktuin en het zuidwesten. Op de begane grond, aan de kadezijde, bevinden zich twee imposante entrees. De hoogte van maar liefst meer dan acht meter illustreert de soevereine klasse van wat daarachter wacht. Beide entrees zijn o.a. voorzien van een ruimte voor de conciërge en een lounge. De appartementen zijn aan de galerijzijde voorzien van extra privéruimte op het zuiden.

Op de begane grond, aan de kadezijde, bevinden zich twee imposante entrees. De hoogte van ruim acht meter illustreert de soevereine klasse van wat daarachter wacht. Beide entrees zijn voorzien van een ruimte voor een lounge, een eventuele conciërge, wee personenliften en een hoofdtrappenhuis.

MAAK KENNIS MET HET ROTTERDAM RIJNHAVEN DISTRICT
Rotterdam is de stad van de onbegrensde mogelijkheden. Nergens anders in Nederland krijgen architecten dusdanig de vrije hand als in Rotterdam. Europa’s grootste havenstad verrast op alle vlakken en zijn (internationale) aantrekkingskracht is groter dan ooit. En nu wordt pal tegenover de populaire Wilhelminapier dit fantastische nieuwbouwproject op Katendrecht ontwikkeld. Het project zal deel uitmaken van het bruisende Rotterdam Rijnhaven District.

DISCLAIMER
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project Bay House. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks heeft alle informatie nadrukkelijk een indicatief karakter en is deze ‘onder voorbehoud’; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten en het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem snel contact op met Hulstkamp Christie's Makelaars voor meer informatie! De verkoop is in volle gang.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 261
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Show with reservation -1
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 261
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Show with reservation -1
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hulstkamp Makelaars