Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

The West Blake | MIDTOWN
Bouwnummer 5.10 Koopsom indicatie € 362.000 - € 382.000 v.o.n.

Type J
Loft of tweekamerappartement van circa 50 of 53 m2 aan de Zuid-zuidoost zijde van het gebouw voorzien van een City Garden (loggia) – beschikbaar als Downtown, Midtown en Uptown.

INTERESSE?
De voorbereidingen voor het project zijn gestart. Heeft u interesse om een nieuw huis te betrekken in hartje Rotterdam in deze fantastische buurt waarbij u alleen nog uw verhuisdozen hoeft uit te pakken? Meld u alvast aan via thewestblake.nl en blijf op de hoogte van de start verkoop!

28 Appartementen
Prachtige luxe appartementen van circa 43 m2 tot 68 m2 in het hart van de stad: vlakbij alle galeries, restaurants, theater en de bioscoop. Je woont immers Midtown.

Midtown betreft de 28 appartementen op de middelste verdiepingen van het gebouw: vier en vijf. Deze appartementen worden uitgevoerd in chique lichte tinten: een ‘cashmere’ keuken met een taupekleurig blad, Siemens-inbouwapparatuur en een Quooker, een PVC-visgraatvloer, lichte wanden en plafonds en mooie taupegrijze tegels van 60x60 cm in de badkamer. Het sanitair is van Villeroy & Boch Architectura en de badkamer wordt verder voorzien van een fraaie inloop regendouche en een wastafelmeubel. Diverse appartementen op dit niveau zijn voorzien van een City Garden met een Zuid-Zuidoost ligging of een dakterras op het Zuidwesten.

Bij een flink aantal appartementtypes is het mogelijk om zowel te kiezen voor een studio met een volledig open ruimte, een studio met een aparte slaaphoek of een tweekamer appartement. Bij driekamerappartementen is het ook mogelijk een slaapkamer laten vervallen waardoor een grotere living ontstaat.

Op de zevende verdieping is een gezamenlijk dakterras met uitzicht over Rotterdam.

De appartementen en studio’s zijn woonklaar (inclusief luxe keuken met inbouwapparatuur, complete luxe badkamer, vloer- en wandafwerking) en zeer energiezuinig (voorzien van een A+++ energielabel).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 136
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 136
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Atta Makelaars

Wooninfluencers

Laden..