Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mooi chalet te koop inclusief koopkavel in Friesland

Dit zonnig gelegen chalet inclusief koopgrond staat te koop camping de Friese Wadden in Tzummarum.
Met onder andere een speeltuin, tennisbanen en zwembad is dit een prima camping voor het hele gezin. Natuur is om de hoek en de prachtige Friese dorpjes op geringe afstand.
Het chalet (10.00 x 3.70 m) is voorzien van dubbel glas, heeft een ruime kamer met gaskachel, een keuken voorzien van koelkast, 4 pits-gasstel en afzuigkap en volledige inventaris. Dit model heeft een toilet en douche. Warm water d.m.v. geiser. Op de kavel is ook een kunststof schuur aanwezig. Er is een parkeerplaats voor de kavel.
De grote slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed en kastruimte. De tweede slaapkamer heeft twee enkele bedden en ook voldoende opbergruimte.
Kortom: een heerlijk chalet op park de Friese Wadden met de natuur om je heen!
De parklasten bedragen € 833,- per jaar.

Heb je interesse?
Maak snel een afspraak en de stacaravanmakelaar maakt graag tijd voor je voor een uitgebreide bezichtiging.

---------------------- 

Makelaar in stacaravans en chalets in Noord-Holland, Den Helder, Julianadorp, Schagen, Alkmaar en regio. 

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken.  
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken in Noord-Holland. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow.  
Promotie  
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar.nl. Maar ook op huislijn, marktplaats, speurders, kapaza, marktplaza en Alles Wisselt. Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio. 

Het belangrijkste pluspunt?  
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan.  
Maak daarom direct een afspraak met Rob de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.  
Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 0226-745262. 
Voor extra informatie klik op onderstaande link.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Buorren 43 in Tzummarum?