Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit vierpersoons chalet op vakantiepark De Friese Wadden is perfect voor verhuurdoeleinden. Met een gunstige ligging nabij de Waddenzee, is dit object een aantrekkelijke keuze voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Of het nou voor jezelf is of voor de goede verhuurmogelijkheden deze woning biedt veel potentie! De compleet ingerichte recreatiewoning staat op een ruim perceel van 392m² (eigen) grond. De woning wordt inclusief inboedel aangeboden en is beschikbaar voor recreatie gedurende het hele jaar, zolang er geen sprake is van permanente bewoning.

De stacaravan is goed onderhouden en biedt een comfortabele leefruimte. Met een gezellige woonkamer, een goed uitgeruste keuken (koelkast met vriesvak, combi oven/magnetron, en twee slaapkamers, is alles aanwezig om een aangenaam verblijf te garanderen. De slaapkamers zijn compact maar praktisch ingericht. De badkamer is efficiënt ingedeeld met toilet, wastafel en douchecabine.

Het chalet beschikt over een royale tuin georiënteerd op het zuidoosten. Het perceel grenst aan de achterzijde aan een open ligging, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Een handige toevoeging aan deze tuin is de berging, die ruimte biedt voor de opslag van fietsen of (tuin)gereedschap. Op het erf zelf is ruimte voor het parkeren van een eigen auto.

Recreatiepark De Friese Wadden in Tzummarum biedt veel voorzieningen zoals het centrumgebouw met receptie, zwembad, speelterrein, sportgelegenheden, cafetaria en is gelegen op een van de mooiste stukjes van Nederland. Op het park vind je de rust die je zoekt, terwijl de omgeving volop mogelijkheden biedt. Binnen een paar minuten sta je te genieten van het prachtige uitzicht over de Waddenzee. Een boot naar één van de Waddeneilanden ligt binnen handbereik. Of geniet van de vele fietstochten die je in de omgeving kunt maken door diverse pittoreske dorpjes. De hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, is gelegen op circa 17 km van Tzummarum. Tevens liggen de steden Harlingen en Franeker op respectievelijk 12 en 6 km van Tzummarum.

Het is toegestaan om 365 dagen te recreëren, maar permanente inschrijving is niet toegestaan. De parklasten bedragen ca. €800,- per jaar.

Bijzonderheden:
• 4-persoons recreatiewoning op het vakantiepark De Friese Wadden
• Inclusief inboedel
• Instapklare recreatiewoning
• Goede verhuurmogelijkheden
• Vrijstaande houten berging
• Eigen perceel van 392m²

Kijkje nemen bij deze nette recreatiewoning? Neem dan snel contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 36
Inhoud woonhuis 132
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 392
Tuin rondom Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 36
Inhoud woonhuis 132
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 392
Tuin rondom Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Miedema Makelaars

Aangeboden door:

Miedema Makelaars