Maak nu een afspraak voor deze woning

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Beschrijving

De 'lodge' bevindt zich op vakantiepark Remboe Village op de Veluwe in Epe. Het houten chalet is gelegen op eigen grond en heeft een grote tuin met losstaande overkapping/veranda en losstaande schuur met ruimte voor tuinmeubilair en fietsen.
Het chalet wordt al enkele jaren succesvol verhuurd. Een rendement van 5-7% is realistisch haalbaar. Verhuur kan via het park gedaan worden en zelf (bijv. via Micazu).
Het chalet is in 2013 volledig gerenoveerd waarbij de ruimtes opnieuw zijn ingedeeld. Het dak is volledig vervangen, voorzien van bitumen dakbedekking, en geïsoleerd.
De badkamer en toilet zijn volledig nieuw. De keuken is gerenoveerd en de indeling is zo aangepast dat er 3 slaapkamers gerealiseerd zijn (1 slaapkamer meer dan standaard/gebruikelijk). De extra slaapkamer biedt net dat stukje extra voor een verblijf met een iets groter gezelschap (bijv. gezin met 2 kinderen + opa & oma)
Het interieur, waaronder recent vernieuwde boxspringbedden, kan worden overgenomen zodat er direct genoten kan worden van het huisje!
Op het park zijn tal van voorzieningen, zoals een groot verwarmd buitenzwembad (26 graden Celcius), speeltuin, restaurant, voetbalveld en wasserette.
Het vakantiepark is gelegen in de bosrijke omgeving van Epe, een heerlijke plek om tot rust te komen of activiteiten te ondernemen, in en op de Veluwe. Daarnaast zijn er vele historische steden en dorpen in de buurt.
Epe zelf heeft een groeiende dorpskern qua faciliteiten en biedt alles om een verblijf aangenaam te maken. Zo zijn er voldoende restaurants, supermarkten, speciaalzaken (bakker, keurslager, kaasboer) en andersoortige winkels op fietsafstand van het huisje.
De tuin is circa 340 m2 groot en heeft meerdere terrassen. Bij het huisje horen 2 parkeerplaatsen. Eind 2014 is er een veranda gebouwd in de tuin (4x3 meter) om ook in het najaar/winter in de tuin te kunnen zitten danwel in de zomer in de schaduw. Onder de veranda is een houthaard en een loungeset geplaatst.
De parkkosten bedragen momenteel 1375 Euro per jaar. Van dit bedrag worden o.a. de wegen en groenvoorzieningen op het park onderhouden en wordt bijvoorbeeld het zwembad onderhouden en op temperatuur gehouden.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Recreatiewoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 49
Inhoud woonhuis 164

Overige

Perceel oppervlakte 320

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kapitein Rondairestraat 1C
5015BC Tilburg (Noord-Brabant)
T: 0880306325
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Koeweg 17 154 in Epe?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis