Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hansson Zeehond chalet de koop in natuuromgeving!

 

Nieuw in de verkoop hebben we het prachtige model Zeehond van de Nederlandse bouwer Hansson in het verkoop staan. Bijzonder aan dit chalet is de middenkamer indeling, een minder vaak voorkomende, maar wel heel fijne inleiding. Door het uit elkaar brengen van de twee slaapkamer creëer je privacy en maak je van het gezelligste stuk, namelijk de woonkamer het centrale punt. De voordelen van deze Nederlandse bouwer is het hoge afwerkingsniveau, de hoge isolatie waarde en de gezellige sfeer die het chalet uitstraalt. Een ander voordeel aan een middenkamer indeling is doordat het grootste deel van je voorzijde bestaat uit ramen, je hierdoor veel lichtinval hebt en je meer het gevoel hebt dat je in de natuur bent. Via de schuifdeuren stap je zo je terras op, waardoor je in je vakanties optimaal van binnen en buiten kunt genieten. Ook mooi aan dit model is de L-vormige keuken die voor een lang keukenblad zorgt, waardoor je veel ruimte hebt tijdens het koken. Verder is de keuken uitgerust met een combimagnetron, koel-/vries combinatie en vaatwasser. 

Recreatiepark het Eperwoud waar dit prachtige chalet staat heeft veel te bieden. Het is een groen park dat midden in de natuur ligt op loopafstand van het plaatsje Epe. De camping is geschikt voor verschillende type vakantiegangers, er is veel rust, maar ook genoeg te beleven in de omgeving. 
Kinderen kunnen spelen in de speeltuin en er is ook een cafe en restaurant waar hapjes en drankjes genuttigd kunnen worden. Recreatiepark het Eperwoud ligt midden op de Veluwe, een natuurgebied met kilometers aan bossen, heide, watertjes en een plek waar veel wilde dieren leven. Dit kun je allemaal ontdekken door erop uit te gaan te voet, op de fiets of zelfs op een paard. In ieder geval een hele fijne plek om je tweede thuis te creëren.

Verhuren van het chalet

Een eigen chalet kopen op Recreatiepark het Eperwoud is een hele goede keus, maar heb je er ook al eens aan gedacht om het chalet te gaan verhuren voor een zeer aantrekkelijk rendement? Op het Eperwoud kun je het chalet in volledig beheer geven aan Veluwe Verhuurbemiddeling. Voor het hele jaar of alleen op de momenten dat je zelf niet aanwezig bent. Zij zorgen voor alles wat er komt kijken bij de verhuur van het chalet. Het advertentiebeheer en prijsoptimalisatie, maar ook alle fysieke werkzaamheden op locatie. Denk aan de schoonmaak, het linnengoed, het verwelkomen van de gasten en eventuele reparaties.

Veluwe Verhuurbemiddeling zorgt ervoor dat jullie recreatiewoning goed vindbaar is op het internet, door te adverteren op verschillende advertentiekanalen en de prijzen dagelijks goed zijn ingesteld. Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt voor de gast en innen ze de huurpenningen/borg namens u. Je hoeft dus verder niets te doen. En verhuur je het nieuwe chalet liever niet? Ook dat kan, want verhuur is een vrijblijvende mogelijkheid, geen verplichting.

Jaarhuur & Info

Permanente bewoning is op Recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. 
De huur/parklasten bedragen €3250,- per jaar.

Deze prijs is inclusief de BTW. en inclusief tuinaanleg.  Bekijk hier de video!

Recreatiepark Het Eperwoud

Dit park ligt prachtig in het hart van de Veluwe, op loopafstand van Epe. Het is een camping met zowel kampeermogelijkheden als seizoens- en jaarplaatsen. Cantina De Koekamp is een gezellig café annex cafetaria met overdekt en zonnig terras, hier kunt u genieten van een drankje en de lekkerste gerechten. Het terras grenst aan de speeltuin. Dit houdt in dat terwijl de kinderen lekker spelen de ouders lekker even op het terras kunnen genieten van een drankje. Het park is het gehele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. Permanente bewoning is niet toegestaan, verhuur tevens ook niet.

De ligging in het hart van de Veluwe maakt van Rereatiepark Het Eperwoud een gewilde verblijfslocatie voor toeristen. Het is een ideale uitvalsbasis om de heide van de Renderklippen of de vennen van de Hooge Heide wandelend of per fiets te bezichtigen. Ede en omgeving biedt echter meer dan alleen bosbeleving pur sang. Zo kunt u zichzelf heerlijk laten verwennen in het wellnesspark De Veluwse Bron, het fraaie kasteel Cannenburch bewonderen of glaskunst bekijken en al dan niet kopen in De Aventurijn. Epe heeft een kleinschalig sfeervol centrum, voor wie meer vertier wil geldt dat Apeldoorn als Zwolle niet ver weg ligt.

* Gelegen in het hart van de Veluwe

* Nabij Zwolle en Apeldoorn

* Nabij heerlijk en groots wellnesscentrum

Wij laten het object graag aan u zien tijdens een bezichtiging.

Prijs inclusief tuinaanleg 153.500,-

De stacaravanmakelaar Oost en Midden Nederland brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken.

Milan De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken in Gelderland en Overijssel, Drenthe en Flevoland. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow.

Promotie
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar.nl. Maar ook op huislijn en marktplaats en Jaap.nl.
Het belangrijkste pluspunt?
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan.
Maak daarom direct een afspraak met Milan de stacaravanmakelaar op locatie bij een mobiele bungalow voor een bezichtiging of om uw eigen chalet of stacaravan in de verkoop te zetten.
Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 0624667234

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 50

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrand Ja
Bosrijk Ja
CV ketel Ja
WC check Ja
Landelijk Ja
Dubbelglas Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 300
Gestoffeerd Ja
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Beschutte ligging Ja
Kabel aansluiting Ja
Buiten bebouwde kom Ja
Parkeer opie gratis Ja
Parkeergelegenheid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 50

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrand Ja
Bosrijk Ja
CV ketel Ja
WC check Ja
Landelijk Ja
Dubbelglas Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 300
Gestoffeerd Ja
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Beschutte ligging Ja
Kabel aansluiting Ja
Buiten bebouwde kom Ja
Parkeer opie gratis Ja
Parkeergelegenheid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

De Stacaravanmakelaar Midden en Oost Nederland

Aangeboden door:

De Stacaravanmakelaar Midden en Oost Nederland