Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen aan het water met een permanent vakantiegevoel!

Deze zeer fraaie villa met een rustige ligging op een schiereiland en aan openbaar vaarwater nabij de Oostvaardersplassen heeft je alles te bieden wat wonen nu zo aangenaam maakt. Wat dacht je van een ligging direct aan het water met ligplaats voor een boot, een heerlijk lichte woonkamer en studio/ werkkamer op de begane grond, een gezellige woonkeuken, een masterbedroom over de gehele breedte van het woonhuis, drie prima slaapkamers ( vier mogelijk) voor de kinderen en een inpandige berging. De afwerking laat niets te wensen over en deze indrukwekkende villa is dan ook instapklaar. Uiteraard is deze woning uitstekend geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een warmte terugwin unit.

Over de omgeving:
Deze moderne villa is gelegen in de Stripheldenbuurt in Almere-Buiten. Almere-Buiten heeft een eigen groot winkelcentrum en een trein- en busstation. Iedere wijk heeft een gezondheidscentrum, scholen en een uitstekend netwerk van openbaar vervoer. Maar nog mooier is de ligging nabij de Oostvaardersplassen en het Kotterbos. Hier heeft u de natuur letterlijk om de hoek liggen. De Oostvaardersplassen zijn internationaal bekend en hier kunt u heerlijk fietsen, wandelen en genieten van alles wat de natuur te bieden heeft zoals reeën, herten, vossen, zeearenden en de wilde paarden. De natuur om de hoek en alle stadse voorzieningen in de nabijheid, de ideale combinatie om fijn te wonen!

Over de woning:
Deze markante woning met kenmerkende bouwstijl is gebouwd met oog voor detail. Kosten noch moeite zijn gespaard om deze woning af te werken en in te richten. Zo is de voormalige garage verlengd en deels ingericht als berging en deels als studio/ werkkamer. Ideaal als je aan huis wilt werken of op de begane grond wilt slapen. De luxe en verfijnde afwerking waarbij kleuren en materialen zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd laat zich niet omschrijven, deze moet je ervaren tijdens een bezichtiging.

Buiten:
Wat een perfecte ligging aan het water! De woning beschikt over eigen water met aanlegsteiger voor een boot. Zo vanuit huis varen, zwemmen vissen of gewoon genieten van alles wat leeft in en op het water. De woning heeft een tuin rondom en deze is verzorgd aangelegd. Zo is er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden. Via de sluis in de wijk vaart u de Vaart op om zo de vaarten en plassen van Almere en omgeving te verkennen.

Indeling:
Via de voortuin bereikt men de entree van het woonhuis. Indrukwekkende entree met luifel, dubbele deuren en bijpassende buitenverlichting. Bij binnenkomst valt direct de kwaliteit van de afwerking op. Hier voel je je direct thuis. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en middels twee openslaande deuren kom je in de woonkamer. De woonkamer is tuingericht en beschikt over drie sets openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht over de achterliggende waterpartij. Via twee schuifdeuren is de woonkeuken bereikbaar. De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling in combinatie met een eiland. Ook de keuken is van een uitstekende kwaliteit en onder andere voorzien van een graniet werkblad, quoocker, spoelunit, vaatwasser, breed fornuis met oven, riante koelkast en vriezer.

Via de woonkamer is de aangrenzende studio / werkkamer bereikbaar. Deze ruimte is multifunctioneel te gebruiken. Momenteel ingericht als werkkamer maar door de aanwezigheid van een eigen keukenopstelling ook te gebruiken als studio. Via twee openslaande deuren is de tuin bereikbaar.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, Louvre deuren als zonwering, blank eiken vloerdelen, sierplinten, architraven ( sierlijsten) en strak stukwerk.

Eerste verdieping:
Ook hier is alles tot in de puntjes afgewerkt. De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en een praktische bergruimte. De ouderslaapkamer is over de gehele breedte van de woning gerealiseerd, deze is eenvoudig op te splitsen in twee kamers. Nu is het een masterbedroom met walk- incloset en open badkamer. De badkamer is uitgerust met een vrijstaand ligbad, dubbele wastafelcombinatie en een riante inloopdouche. De slaapkamer beschikt over openslaande deuren met een frans balkon, in de ochtend lekker de deuren open en genieten...

De overige slaapkamer op deze verdieping is voldoende ruim en praktisch goed in te delen. De tweede badkamer is gewoon een plaatje, compleet afgewerkt en voorzien van een dubbele wastafelcombinatie, toilet en inloopdouche.

Tweede verdieping:
Riante zolderetage met twee slaapkamers en een technische ruimte met opstelplaats voor de was-droogcombinatie, wtw-unit en cv-installatie ( Intergas 2017).
Beide slaapkamers zijn verschillend van formaat, voldoende ruim en praktisch goed indeelbaar.

Algemeen:
- Bouwjaar 2017
- Energie zuinig
- Vier slaapkamers ( vijf mogelijk)
- Studio of werkkamer op de begane grond
- Eigen aanlegsteiger en vlonder aan het water
- Inpandige berging
- Hoogwaardige afwerking
- Aanvaarding in overleg

Disclaimer:
Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens. De woning is ingemeten volgens de branche brede meetinstructie. Toch kunnen er verschillen ontstaan tussen de opgegeven maten en de werkelijke maten. Mocht de maatvoering voor u belangrijk zijn dan stellen wij u graag vooraf in de gelegenheid om de maten op juistheid te controleren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 773
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 390
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2017
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Cert politiekeurmerk Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 773
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 390
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2017
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Cert politiekeurmerk Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelmere