Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

WELKOM IN HET HART VAN DE STRIPHELDENBUURT
Stel je voor: een thuis waar elk gezinslid zijn eigen stripverhaal kan beleven. Een plek waar jonge avonturiers en ervaren verhalenvertellers samen komen. Dit is geen fantasie, maar realiteit in de Stripheldenbuurt van Almere Buiten. Hier staat een woning die wacht op een nieuw hoofdstuk met jouw gezin in de hoofdrol. Instapklaar, ruim en badend in het licht, met een tuin die de zon omarmt. Perfect voor jonge gezinnen en diegenen die zoeken naar meer ruimte.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

INSTAPKLAAR WONEN: Pak je verhuisdozen uit en begin direct met leven.
LICHTE WOONKAMER: Ruimte en licht harmoniëren met een dubbele schuifdeur naar de tuin.
MODERNE KEUKEN: Kook de sterren van de hemel met topapparatuur.
COMFORTABELE VERDIEPINGEN: Slaap en ontspan in vier slaapkamers, een moderne badkamer en een praktisch washok.
ZONNIGE TUIN: Geniet van het Zuidwesten met een onderhoudsarme tuin en een gezellige overkapping.
KINDVRIENDELIJKE LIGGING: Veilig spelen voor de deur in een rustig hofje.

EEN THUIS WAAR ELK VERHAAL TELT
Stap binnen in een wereld waar comfort en gemak elkaar ontmoeten. De ruime en lichte woonkamer nodigt uit tot samenzijn, terwijl de dubbele schuifdeur een naadloze overgang naar de tuin creëert. De moderne keuken, uitgerust met 'slimme' inbouwapparatuur, is de droom van elke thuiskok. De plavuizen met vloerverwarming op de begane grond zorgen voor een aangename warmte onder je voeten, elke dag weer.

Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers, waarvan één met een praktisch rolluik voor die uitslapers in het gezin. De moderne badkamer, met een dubbel wastafelmeubel en inloopdouche, biedt een frisse start van de dag. Het aparte washok en de extra opbergruimte op de overloop zijn een zegen voor de organisatie in huis.

De tweede verdieping verrast met nog twee slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer directe toegang biedt tot een bergzolder via een vlizotrap – ideaal voor het opbergen van seizoensspullen.

De tuin op het Zuidwesten is een oase van rust en zonlicht. Met weinig onderhoud en een overkapping voor die lange zomeravonden, is dit de plek waar herinneringen gemaakt worden. De houten berging biedt ruimte voor fietsen en gereedschap, terwijl het hofje voor de deur een veilige haven is voor spelende kinderen.

DUURZAAMHEID EN COMFORT
Met een energielabel A+ en maar liefst 15 zonnepanelen is deze woning niet alleen een thuis, maar ook een slimme investering in de toekomst. Duurzaam wonen betekent lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk, iets waar we allemaal naar streven.

DE HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP
In dit huis geniet je van het gemak van instapklaar wonen, met een ruime en lichte woonkamer die uitnodigt tot gezelligheid. De moderne keuken is een culinair paradijs, terwijl de vloerverwarming zorgt voor constante comfort. De slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping zijn ontworpen voor rust en ontspanning, en de tweede verdieping biedt extra ruimte en opbergmogelijkheden. De zonnige tuin is een verlengstuk van je woonplezier, en de ligging in een kindvriendelijk hofje maakt het plaatje compleet.

EEN UITNODIGING OM TE BELEVEN
Voel je de warmte van de vloerverwarming al onder je voeten? Zie je jezelf al koken in de moderne keuken terwijl de kinderen veilig spelen in het hofje? Kun je de zon al op je huid voelen in de tuin op het Zuidwesten? Dit huis in de Stripheldenbuurt is meer dan een stapel stenen; het is een canvas voor jouw gezinsleven.

Wacht niet langer en plan nu een bezichtiging in. Wie weet, misschien is dit het decor waar jouw gezinsavonturen werkelijkheid worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 123

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 123

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere