Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Leuke en goed geïsoleerde tussenwoning met drietal slaapkamers, vernieuwde badkamer, fraai perceel op het zuid westen en een vaste serre/overkapping! Deze leuke woning is gelegen op rustige en gewilde woonlocatie in woonwijk "Prinsejagt" te Eindhoven kort nabij o.a. het winkelcentrum WoensXL, het Catharina Ziekenhuis, Maxima Medisch Centrum en op ca. 10 minuten van de internationale school.

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Parterre geheel voorzien van een nette tegelvloer met vloerverwarming; - Spachtelputz wandafwerking en stucwerk plafonds; - Goede isolatievoorzieningen o.a. vloer-/ wand- en muurisolatie alsmede dubbele beglazing; - Met ruime serre/overkapping; - Tuin gelegen op het zuid westen; - Vernieuwde badkamer; - Aanvaarding medio augustus/ september.

INDELING VAN DE WONING Deze woning is gelegen aan een rustige en groenrijke woonstraat met voldoende openbare parkeergelegenheid. De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Op de eerste en tweede verdieping ligt een nette laminaatvloer. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en plafonds zijn gestuct.

HAL/ENTREE Overdekte entree, hal met garderobe nis, berg-/provisiekast (met vernieuwde groepenkast),toiletruimte met wandcloset, trapopgang en doorloop naar de woonkamer.

WOONKAMER/KEUKEN Woonkamer met eet- en zitgedeelte. Aan achterzijde gelegen open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur onder andere een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven-/magnetron en koelkast. Vanuit de keuken geeft een loopdeur toegang tot de tuin met serre/ overkapping.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een tweetal slaapkamers, de wasruimte (voormalige badkamer), separate toiletruimte en de badkamer.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 1 (ca. 15m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning; Slaapkamer 2 (ca. 12m²): Eveneens een ruime tweede slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning en momenteel in gebruik als logeer-/kinderkamer; Slaapkamer 3 (ca. 15m²): Gelegen op de zolderverdieping derde slaapkamer met daglichttoetreding middels een dakraam en bergruimte onder de kapschuinte; Slaapkamer 4: Mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer d.m.v. het splitsen van de zolder en het plaatsen van een dakkapel.

BADKAMER Volledig betegelde en gerenoveerde badkamer bestaande uit een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel in meubel. Er is een aparte toiletruimte bereikbaar vanuit de overloop

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels vaste trap zolderverdieping bestaande uit een voorzolder en derde (en mogelijk vierde) slaapkamer. Voorzolder met opstelplaats t.b.v. de C.V.-installatie (Intergas bouwjaar 2020) en aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen.

BUITENRUIMTE Achtertuin met serre/overkapping, af te sluiten middels een glazen schuifwand, sierbestrating, een zonneterras en borders met beplating. Er is tevens voorzien in een stenen berging en eigen achterom. De tuin is gelegen op het zuid westen en biedt volop privacy.

LIGGING EN LOCATIE Deze woning is gelegen in de populaire woonwijk "Prinsejagt" te Eindhoven (Woensel Noord). In de directe omgeving tref je voldoende openbare voorzieningen zoals winkels, scholen, kinderdagverblijf, hogescholen, universiteit en ziekenhuizen (o.a. het Catharina Ziekenhuis en Maxima Medisch Centrum). Tevens zijn de goede ontsluitingen naar o.a. de A2, A50, de N2, de A58 en de internationale school.

BIJZONDERHEDEN - Ligging aan een rustige woonstraat op gewilde woonlocatie in "Prinsejagt" te Eindhoven; - Tuinligging op het zuid westen en met serre/overkapping; - Goede isolatievoorzieningen waaronder dak-/ muur-/ vloerisolatie en dubbele beglazing; - Vernieuwde badkamer; - Begane grond voorzien van een nette tegelvloer met vloerverwarming; - Spachtelputz wandafwerking en stucwerk plafonds; - Mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer middels het splitsen van de zolder en het plaatsen van een dakkapel; - Aanvaarding medio augustus/ september; - Uw makelaar: Tim de Rouw.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 410

Overige

Perceel oppervlakte 136

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 410

Overige

Perceel oppervlakte 136

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA