Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Modern en karakteristiek wonen in een prachtige vrijstaande woning in de gezellige wijk Vlokhoven! Deze riant opgezette woning aan de Vlokhovenseweg 44-B in Eindhoven is een droom die werkelijkheid wordt voor gezinnen die op zoek zijn naar luxe, comfort en ruimte. Met 4 royale slaapkamers, een eigentijds interieur en een door een architect aangelegde voortuin, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor het ultieme woongenot. Daarnaast is deze woning fors uitgebouwd. Deze extra ruimtes kunt u voor verschillende doeleinde gebruiken zoals een kantoorruimte, werk- of hobbyruimte, berging of zelfs een extra slaapkamer. Kortom, deze veelzijdige ruimtes bieden talloze mogelijkheden om aanpassingen te maken die bij jouw levensstijl passen. Met voldoende parkeergelegenheid op eigen oprit als openbaar is er altijd een plekje voor jou en je gasten.

Kortom, dit is een huis waar je echt je ogen niet vanaf kunt houden! Instapklaar en biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Dus, waar wacht je nog op? Dit huis is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een droomhuis.

Ligging:
Met verschillende faciliteiten in de directe omgeving, is dit de ideale plek om een gezin groot te brengen. Van scholen en kinderdagverblijven tot supermarkten en sportfaciliteiten. Daarnaast zijn ook winkels, restaurant en openbaar vervoer binnen handbereik en ook het centrum van Eindhoven is gemakkelijk te bereiken. Met uitvalswegen als de A2 en A50 in de buurt, ben je ook snel op weg naar andere steden in Nederland.

Entree:
Stap binnen in de imposante hal van deze woning met een elegant trapportaal welke is bekleed met pvc en verder is voorzien van een volledig betegelde toiletruimte met hangend closet en fonteintje, meterkast en een kelderkast onder de trap en laat je betoveren door de prachtige dubbele openslaande deuren die je brengen naar de sfeervolle woonkamer. Hier tref je een oase van rust aan, waar je heerlijk kunt ontspannen.

Woonkamer:
De lichte en royale woonkamer vormt het hart van de woning en biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek. Voorzien van een houten vloer welke geheel over de begane grond is doorgelegd. De voorzijde van de woonkamer is voorzien van een erker met prachtig glas in lood wat direct een karakteristieke uitstraling geeft en die zorgt voor een mooi kleurencontrast wanneer de zon naar binnen schijnt. Dankzij de grote ramen en de lichtstraat in de aanbouw aan de achterzijde, geniet je van veel lichtinval. De gehele begane grond is voorzien van prachtig houten vloer. Toegang naar de fraai aangelegde achtertuin via de dubbel openslaande deuren, zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Zo geniet je op elk moment van de dag van een geweldige woonbeleving.

Keuken:
De keuken bevindt zich in een handige U-opstelling en is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Van de vaatwasser tot de koel- en vriescombinatie en de oven/grill, je hebt alles wat je nodig hebt om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Ook vind je hier een 5 pits gaskookstel met wokbrander, een dubbele wasbak, een granieten blad en voldoende kasten voor al je keukengerei. Met een apothekerskast en veel opbergruimte is aan praktisch gemak geen gebrek in deze keuken.

Kantoor/werk/hobbyruimte/slaapkamer/berging:
Via de woonkamer heb je toegang tot de naastgelegen drie aparte ruimtes welke nu in gebruik zijn als twee aparte bergingen en als kantoor, deze ruimtes zijn in te delen zoals u zelf wenst. Al deze aparte ruimten zijn voorzien van verwarming en elektra. Vanuit één van deze ruimte heb u toegang tot de oprit middels 2 houten openslaande deuren.

Op de eerste verdieping vind je maar liefst drie ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin met kinderen. Een van de slaapkamers biedt directe toegang tot de zolder, waardoor je de mogelijkheid hebt om deze ruimte in te richten als extra werkruimte of hobbykamer. De kamers hebben draai-kiepramen en om het geheel compleet te maken, zijn alle ramen van de slaapkamers aan de achterzijde voorzien van horren. Op de eerste verdieping ligt vloerbedekking, wat een warme en knusse sfeer toevoegt aan deze kamers.

Slaapkamer 1: Master bedroom 14,8 m², gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een deur naar het balkon.
Slaapkamer 2: ca. 10,5 m², tevens aan de voorzijde gelegen en een trapopgang naar de ruime zolder.
Slaapkamer 3: ca. 11 m², gelegen aan de achterzijde.

Dankzij de airconditioning op de master bedroom blijft het hier bovendien altijd aangenaam van temperatuur, ongeacht het seizoen.

Badkamer:
Het moderne en luxe is hier ook goed vertegenwoordigd in de badkamer, die voorzien is van een XL-ligbad, vloerverwarming, inloopdouche, toilet en dubbel wastafelmeubel.

De zolder is een waar pareltje in deze woning. Volledig voorzien van laminaat biedt deze ruimte tal van mogelijkheden. Met een voorzolder waar de cv-ketel is opgesteld en aansluiting voor de wasmachine en/of droger, heb je hier ook de optie om een extra werkplek, speelkamer, slaapkamer of hobbyruimte te creëren. De dakkapel zorgt voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de omgeving. Daarnaast zijn er draai kiepramen en airconditioning aanwezig, wat zorgt voor een aangenaam leefklimaat gedurende het hele jaar. Achter de knieschotten is er bovendien nog extra opbergruimte beschikbaar.

En laten we vooral niet vergeten te praten over de heerlijke tuin met overkapping, gelegen op het westen. Hier kun je genieten van volledige privacy terwijl je ontspant op het terras of speelt op het kunstgras. De fraaie borders zorgen voor een groene en onderhoudsvriendelijke omgeving. Via de achterom kom je op het terrein van de naastgelegen wijnhandel, welke 's avonds afgesloten wordt, zodat alleen sleutelhouders toegang hebben. Extra veiligheid en gemoedsrust zijn dus gegarandeerd.



Toegang tot het balkon vanuit de master bedroom met uitzicht op de straatzijde.

- Startprijs € 639.000, – k.k.;
- Bouwjaar 1955;
- Woonopp. 174 m2;
- Perceelopp. 240 m2;
- Zonnepanelen 15 stuks;
- Airconditioning;
- Multifunctionele ruimtes;
- Voorzien van HR-glas;
- Glas en lood;
- Licht en ruimte in overvloed;
- Vloerverwarming badkamer;
- Kortom Instapklaar!
- Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 640
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 76.3
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 240
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 10.9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 640
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 76.3
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 240
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 10.9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

DG Vesta