Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze moderne, vrijstaande woning is gelegen aan de Strandkrab 88 in de wijk De Markiezaten in Bergen op Zoom. De woning is gebouwd in 2018, staat op een perceel van bijna 400 m2 en heeft 149 m2 aan woonruimte. Op de begane grond zijn aanwezig een nette entree/hal, een grote woonkamer met open keuken (samen ca. 60 m2) en een werk-/hobbykamer. De begane grond van de woning is afgewerkt met een gietvloer waaronder vloerverwarming aanwezig is. De stijlvolle Bruynzeel keuken heeft een eilandopstelling met apparatenwand en is een mooie eyecatcher van de woning. Naast de keuken is de garage gelegen die is omgebouwd tot bijkeuken met vaste kastenwanden. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de moderne badkamer. De zolderverdieping is met een vlizotrap bereikbaar en biedt heel veel bergruimte. De woning is uiteraard volledig geïsoleerd, beschikt over kunststof kozijnen met dubbel glas en voorziet voor een belangrijk deel in de eigen energievoorziening door de aanwezigheid van 6 zonnepanelen. De tuin is netjes en onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een zwembad.

De woning is gelegen in de geliefde wijk De Markiezaten. Binnen enkele minuten bent u op de snelweg richting Rotterdam, Breda en Antwerpen. Het stadscentrum is binnen 10 fietsminuten bereikt en voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Lidl of op de Bergse Plaat in het winkelcentrum Het Kompas. Op de Bergse Plaat heeft u ook de mogelijkheid om heerlijk aan het water te wandelen, te fietsen of gewoon te genieten op een van de terrassen van de aanwezige horecagelegenheden.

Zoekt u een moderne. vrijstaande woning die voldoet aan de wooneisen van deze tijd, neemt u dan vandaag nog contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Hal
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een nette, lichte hal/entree. In de hal bevinden zich het toilet, de trapopgang naar de 1e verdieping en de meterkast. De meterkast (3 fase) beschikt over 8 elektragroepen, 2 aardlekschakelaars, 2 zonnepaneelgroepen en een kookgroep.

Toilet
Het toilet is onder de trap gesitueerd en beschikt over een hangcloset met fontein. Het toilet is afgewerkt met een natuurstenen wand. De overige wanden en het plafond zijn afgewerkt met strak stucwerk.

Woonkamer
Via de stalen, beglaasde deur wordt vanuit de hal de riante woonkamer (ca. 60 m2) betreden. Wat hier direct opvalt is de grote ruimte met veel lichtinval door de aanwezige raampartijen. Aan de achterzijde van de woonkamer zijn 2 dubbele tuindeuren aanwezig die de verbinding maken met de achtertuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en is afgewerkt met strak stucwerk op de wanden en het plafond. De vloer betreft een gietvloer waaronder vloerverwarming aanwezig is. Deze vloer ligt op de hele begane grond wat zorgt voor een warm en luxueus woongenot.

Keuken
De keuken is gesitueerd aan de achterkant van de woning. Het betreft een stijlvolle Bruijnzeel eilandkeuken met apparatenwand tegen de achtergevel tussen de 2 dubbele tuindeuren. Echt een eyecatcher. Het eiland is uitgevoerd met veel kast- en laderuimte, een metalen werkblad met spoelbak en mengkraan in het midden van het eiland. Aan de zijkant van het eiland is ingebouwd de inductie kookplaat met hierboven de rvs-afzuigkap. Ook de vaatwasser is ingebouwd in het eiland. De apparatenwand beschikt over veel kastruimte. Ingebouwd zijn een combi-oven/grill/magnetron en een koel-/vriescombinatie. De afwerking van de keuken is gelijk aan de afwerking van de woonkamer.

Studeer-/hobby-/werkkamer
Tussen de hal en de keuken bevindt zich deze multifunctionele ruimte die toegankelijk is vanuit de keuken. Het is een heerlijke plek om rustig te kunnen werken/studeren. Desgewenst is deze ruimte ook te gebruiken als slaapkamer. De afwerking van deze ruimte is gelijk aan die van de woonkamer en de keuken.

Bijkeuken
De garage die zich aan zijkant van de woning bevindt, is omgebouwd tot een bijkeuken. In de bijkeuken zijn aan beide lange zijden vaste kastenwanden gemaakt die veel opbergruimte geven. In deze kasten zijn de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger aanwezig. Tevens hangen in deze ruimte de Warmte-terugwin-installatie en de cv-ketel. Deze beide installaties zijn van het bouwjaar 2018. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin. Aan de voorzijde is de elektrisch bedienbare sectionaaldeur aanwezig die toegang geeft tot de oprit aan de voorzijde van de woning.

De trapopgang in de hal komt uit op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de moderne badkamer. Op de hele 1e verdieping is, net als op de begane grond, een gietvloer aanwezig. Op de overloop is in het plafond een luik aanwezig waarlangs met een vlizotrap de zolderverdieping toegankelijk is.

Slaapkamer 1 (ca. 15,5 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. In de slaapkamer is een wand aangebracht waarachter een inloop kledingkast is gecreëerd. De afwerking van de slaapkamer bestaat uit strak gestucte wanden en plafond.

Slaapkamer 2 (ca. 11 m2)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. Ook in deze slaapkamer is een wand geplaatst waarachter een kledingkast is gecreëerd. De afwerking van deze slaapkamer is gelijk aan die van slaapkamer 1.

Slaapkamer 3 (ca. 10 m2)
Deze slaapkamer is eveneens aan de achterzijde van de woning gelegen naast slaapkamer 2. De gebruiksmogelijkheden en de afwerking van de slaapkamer is gelijk aan die van slaapkamer 2.

Badkamer
De moderne badkamer is naast slaapkamer 1 aan de voorzijde van de woning gelegen. De badkamer beschikt over een royale inloopdouche met regendouche en handsproeier, een hangcloset, een waskom op een stalen frame met ruimte voor het opbergen van de handdoeken en een designradiator. De Afwerking bestaat uit betegelde wanden en vloer. Onder de betegelde vloer is elektrische vloerverwarming aanwezig. Het plafond is strak gestuct met ingebouwde spots.

Zolderverdieping
De zolderverdieping is bereikbaar met een vlizotrap vanaf de overloop van de 1e verdieping. De zolderruimte is bevloerd en afgewerkt met laminaat. De zolder geeft de gelegenheid om veel spullen op te bergen. Op de zolderverdieping hangt tevens de omvormer voor de aanwezige zonnepanelen.

De tuin is rondom de woning gelegen. Aan de zijkant van de woning is een poort aanwezig om de achtertuin af te scheiden van de voortuin. De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met hardstenen tegels met hiertussen basalt split. De gezellige achtertuin is aangelegd met een terras en vlonder, plantenborders aan de zijkant, een kunstgras gazon en een uitnodigend zwembad (7 x 3 meter) voor de warme zomerdagen. Tegen de achtergevel staat een buitendouche die, naast het zwembad, tijdens zomerse dagen verkoeling geeft. Vanuit de achtertuin wordt uitgekeken over de achter de woning gelegen watergang.

* Rustig gelegen, fraaie, vrijstaande woning
* De woning beschikt over kunststof kozijnen met HR++ glas
* De woning is volledig geïsoleerd
* De benedenverdieping beschikt volledig over een gietvloer met vloerverwarming
* De woning beschikt over energielabel A
* De woning beschikt over een zwembad

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 599
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 103.46
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 388
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7.75
Tuin breedte 13.35
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 599
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 103.46
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 388
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7.75
Tuin breedte 13.35
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Pierre Belde Makelaardij