Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In deze 2-onder-1-kapwoning worden dromen werkelijkheid. De luxe afwerking, de details, de locatie, het klopt allemaal. Een klein voorbeeld is de prachtige en gigantische entree, het hart van het huis. Wacht maar totdat je de rest ziet. Je kijkt hier uit op de weilanden, achter in de tuin staat een prachtige mantelzorg woning (70m2) en onder het woonhuis zelf is een souterrain gerealiseerd.
De cijfers spreken voor zich. Een woonoppervlakte van maar liefst 273 m2, de bruto inhoud bedraagt 1006 m3 en het perceel is 795 m2 groot.

Eerst een aantal highlights:

- 4 slaapkamers waarvan de master bedroom is v.v. een prachtige inloopkast.
- Luxe badkamer (dubbele douchekoppen) en 3 toiletten. De mantelzorgwoning is ook v.v. een inloopdouche.
- Erg sfeervol maar toch ruimtelijk. En dat vind je lang niet overal. Dit komt o.a. door de prachtige schuifdeuren en al het houtwerk.
- Riante keuken met meer dan voldoende inbouwapparatuur (schouw, Quooker, stoomoven, oven, 5 pits gasfornuis, warmhoud gedeelte, wok, grill, speciale koelkast voor flesjes, koffiezetapparaat). Er is zelfs plaats voor een tafel waar 12 personen aan kunnen dineren.
- Vloerverwarming begane grond, badkamer, 1ste verdieping en souterrain.
- Energielabel A.
- 27 zonnepanelen.
- Prachtige openhaard in de woonkamer.
- Mantelzorgwoning, werkplek, chillruimte of een hobbyruimte? Wat ben jij hier van plan?
- Zeer groot souterrain.
- Eigen oprit.
- Door het hele huis zijn inbouwkasten te vinden.
- Prachtige tuin met een vijver voor bijvoorbeeld koikarpers, goudwindes en goudvissen.

“De Koninginnelaan”
10/15 minuten lopen en je staat midden in het prachtige natuurgebied De Stulp, een natuurgebied van 120 ha. De winkels, zoals de supermarkt, groenteboer, restaurants etc. zijn om de hoek (Burgemeester Grothestraat). Het busstation, Soestdijk-Noord is 8 minuten lopen en treinstation Soestdijk, paleis Soestdijk en de bossen zijn maar 2 tot 10 minuten fietsen. De centrale ligging zorgt dat je met de auto zo richting Amsterdam, Utrecht of Hilversum rijdt. Wil je een mooi stukje wandelen of een rondje hardlopen? De jachthuislaan is je achtertuin. Hier kan je heerlijk wandelen of een lekker stukje hardlopen.

Als je door de Koninginnelaan rijdt kan het maar zo zijn dan je zelfs (mini) paardjes tegenkomt. Iedereen houdt zijn tuin goed bij en het gezinsleven, de rust en natuur staan hier centraal. Parkeren doe je op je eigen oprit en de stevige voordeur verklapt gelijk dat je niet zomaar een halletje inloopt. De hoge plafonds, het houtwerk en de schuifdeuren naar de woonkamer vallen direct op. In de hal bevindt zich de uitgebreide meterkast en de toiletruimte. Nadat je, je jas hebt opgehangen, loop je door de prachtige hal richting de woonkamer/keuken. De woonkamer is v.v. een grote openhaard en inbouwkasten. Natuurlijk mag een mooie keuken met meer dan voldoende afzetruimte en inbouwapparatuur niet ontbreken (schouw, Quooker, stoomoven, oven, 5 pits gasfornuis, warmhoud gedeelte, wok, grill, speciale koelkast voor flesjes en een koffiezetapparaat). Er is zelfs plaats voor een tafel waar 12 personen aan kunnen dineren. Vanaf de keuken loop je door naar de praktische bijkeuken waar zich ook de cv-ketel bevindt en aansluitingen voor je wasmachine/droger, extra halletje met toegang naar de oprit en een achterkamer. De achterkamer met openslaande deuren naar de tuin werd altijd gebruikt als speelkamer voor de kinderen. Hier heb je een prachtig uitzicht.

De klassieke trap brengt ons naar de ruime overloop. Hier bevinden zich 3 grote slaapkamers, een fantastische inloopkast, badkamer en een separaat toilet. De master bedroom is v.v. airco. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. In deze badkamer start jij heerlijk je (werk)dag. Er is vloerverwarming en het badkamermeubel is een echte eyecatcher. Hier kan je fijn samen douchen. Er zijn namelijk dubbele douchekoppen.

Souterrain/ mancave/ thuisbioscoop:
Voordat we naar boven gaan, wil ik het eerst nog even over het speciale souterrain hebben. Wat een enorme ruimte tref je hier aan. De eigenaren waren eerst van plan om hier 2 slaapkamers te creëren. Deze mogelijkheid is er nog steeds natuurlijk. Op het laatste moment is er toch gekozen voor één riante slaapkamer. Ook hier is er aan kastruimte geen gebrek (prachtige inbouwkasten). Je kan natuurlijk ook kiezen voor een thuisbioscoop of een toffe mancave. De voorbereiding voor een bar staat er tenslotte al.

Mantelzorgwoning/ bijgebouw met uitzicht over de weilanden
Voorheen woonde hier de moeder van de eigenaar. Zij had hier lekker haar eigen plekje met uitzicht over de weilanden. Je wilt tenslotte het beste voor je ouders. Je kan zien dat er nergens op is bezuinigd. Een badkamer, keuken, toilet, wasruimte, meterkast, kast met een elektrische cv-ketel (Kospel masterwatt calida) en een woonkamer met openslaande deuren naar een terrasje. Het toilet en de badkamer zijn rolstoelvriendelijk en de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Ook is er mechanische ventilatie. De 1ste verdieping is v.v. een dakkapel. Dit is een mooie kamer met wederom uitzicht over de weilanden. De vergunning (mantelzorg) is ingetrokken. Maar via de gemeente Soest kan je een vergunning gaan aanvragen. Deze ruimte staat bij BAG nog steeds bekend als huisnummer 126A.



In de onderhoudsvriendelijke tuin is het heerlijk toeven en er ook is een vijver gerealiseerd voor bijvoorbeeld koikarpers, goudwindes en goudvissen. Hier kan je gezellig zitten en heb je prachtig uitzicht over de tuin.

- Energielabel A.
- Dakisolatie: het dak van het voorhuis is geïsoleerd met Rc=2,02 m²K/W is PIR 7cm. Het achterhuis is Rc 2,50 m2K/W.
- Gevelisolatie: vrijwel alle gevels zijn Rc 2,50.
- Vloerisolatie: vrijwel alle vloeren zijn Rc 2,50.
- Ramen/beglazing: houten kozijnen met HR++ glas.
- Cv-ketel Remeha Quinta 45 uit 2010. Warm water badkamer en keuken m.b.v. indirect gestookte boiler 120 liter met C label. Wordt dus verwarmd door de cv ketel.
Ook is er in de keuken nog een Quooker.
- Zeer luxe en compleet huis.
- Luxe raambekleding.
- Centrale ligging.
- Prachtig aangelegde tuin.
- Ruim voldoende parkeerruimte op eigen terrein.
- Alle praktische voorzieningen zoals winkels, uitgaansgelegenheden, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen zijn op loop-/fietsafstand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 273
Inhoud woonhuis 1006
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 795
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2010
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 273
Inhoud woonhuis 1006
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 795
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2010
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Breukelen makelaars in zekerheid