Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website! 

WONEN IN RUST EN MET RUIMTE
Zoek je een plek waar rust en ruimte samenkomen met modern wooncomfort? Deze vrijstaande woning in Schothorst biedt het beste van twee werelden. Met een uitstekend energielabel A, een ruime opzet van de woning en een zonnige tuin rondom is dit de ideale woning voor wie houdt van rust en ruimte. En dat terwijl de bruisende binnenstad van Amersfoort op loopafstand ligt!

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING:
- Energiebewust: Energielabel A, uitgerust met een hybride warmtepomp, een houtkachel en acht zonnepanelen. 
- Ruim en comfortabel: Een vrijstaande woning met een grote woonkamer met een gezellige zithoek, een ruime eetkamer en heel veel daglicht. 
- Open keuken: Compleet met inbouwapparatuur en plavuizen vloer, inclusief openslaande deuren naar de tuin.
- Verdieping en zolder: De woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers en een grote zolder. 
- Complete badkamer: Gelegen op de begane grond, voorzien van een ligbad, inloopdouche en een modern wastafelmeubel.
- Groene tuin: Een ruime tuin met veel groen, ideaal voor ontspanning of als speelplek voor kinderen.
- Opbergruimte: Een grote garage, berging en carport, plus een praktische bijkeuken.
- Perfecte locatie: Dichtbij winkelcentrum Schothorst, Station Schothorst en de bruisende binnenstad ligt op korte afstand. 

JOUW TOEKOMSTIGE THUIS
Deze vrijstaande woning is een plek waar je je direct thuis voelt. De royale woonkamer heeft een speelse indeling en een open indeling met een klein niveauverschil en veel lichtinval. Centraal in de woning is de grote zithoek met houtkachel. Daarnaast is er een ruime eethoek met daaraan grenzend nog een gezellig zitje. De houtkachel biedt warmte en sfeer tijdens de koudere dagen.

De open keuken is van alle gemakken voorzien en zorgt ervoor dat je met plezier je maaltijden bereidt. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, oven, vaatwasser en een afzuigkap. De begane grond is grotendeels voorzien van een plavuizen vloer en in de zithoek ligt vloerverwarming. 

De badkamer op de begane grond is compleet en functioneel, met een ligbad, inloopdouche en een wastafelmeubel. Het is een fijne plek om je dag te beginnen of juist te eindigen met een ontspannend bad.

Er zijn op de eerste verdieping in totaal vier slaapkamers en op de tweede verdieping is er een grote open zolder met een mogelijkheid om een vijfde slaapkamer te realiseren. 

Rondom de woning is volop ruimte om te genieten van de buitenlucht. De tuin is met liefde aangelegd met veel bloeiende struiken en er staan zelfs enkele grote bomen in, waardoor je er zowel zon- als schaduwplekken vindt. Deze zeer royale tuin is een ideale plek voor tuinliefhebbers om hun groene vingers te gebruiken, maar ook voor kinderen om veilig te spelen.

De grote oprit, de garage en carport zijn ideaal voor wie extra opslagruimte nodig heeft en voor het parkeren van de auto('s). De bijkeuken met ruimte voor wasmachine en droger maakt het huishouden een stuk eenvoudiger.

Het buitenschilderwerk is in 2021 uitgevoerd, wat de woning een verzorgde uitstraling geeft.

De vrijstaande woning heeft een gunstige ligging. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum Schothorst en voor een verbinding met een andere stad kun je de trein pakken bij Station Schothorst. 
Park Schothorst ligt dichtbij, waar je terecht kunt voor een heerlijke wandeling of sportsessie. 

Wandel richting de bruisende binnenstad van Amersfoort en loop langs de historische stadsmuren. Loop langs je favoriete winkel in De Langestraat en eindig op het terras bij De Hof of Het Lieve Vrouweplein. 

HIGHLIGHTS IN HET KORT
Deze energiezuinige woning biedt een ruim woonoppervlak, een open keuken met inbouwapparatuur, een complete badkamer en een grote zonnige tuin. Het buitenschilderwerk is recent bijgewerkt en met de grote garage, berging en carport heb je alle ruimte die je nodig hebt. De hybride warmtepomp en houtkachel zorgen voor een comfortabel binnenklimaat.

EEN OPROEP TOT ACTIE
Ben je geïnteresseerd in deze woning en wil je de sfeer zelf ervaren? Plan dan nu een bezichtiging via onze website. Kom kijken en laat je overtuigen door de ruimte, het comfort en de rust die deze woning te bieden heeft. Dit is je kans op een heerlijk thuis in Schothorst. Neem de stap en wie weet verwelkom je binnenkort vrienden en familie in jouw nieuwe huis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 803

Overige

Perceel oppervlakte 726
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 803

Overige

Perceel oppervlakte 726
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort