Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Comfort van binnen en buiten, daar staat deze 4-persoons Tiny House voor.
De mooie locatie met uitzicht over de tuin bindt de ogen elke dag weer op prettige wijze, daarnaast is de woning zelf ook onderscheidend.
Zowel van binnen als buiten zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, verder is ze volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
De grote ramen verschaffen u elke dag weer een mooie aanblik over het ‘groen’ wat het gevoel van rust en ruimte, waar een vakantie veelal voor staat, versterkt.
Datzelfde doet ook het terras aan de voorzijde van de vakantiewoning.

De open eet- en woonkamer heeft een extra verhoogd plafond zodat het zeer ruimtelijk aandoet. Het ruimtelijke gevoel is niet alleen ontstaan door het verhoogde plafond, maar is ook gecreëerd door het prachtige lichtinval door de de riante raampartijen. Doormiddel van dubbel openslaande terrasdeuren loopt u zo vanuit de woonkamer uw terras op, waar u heerlijk kunt genieten van de zeer royale tuin op het zuiden.

Het gevoel van rust en ruimte is ook van toepassing wanneer u de woning binnengaat. U komt direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.

Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de twee slaapkamers, de badkamer en het separate toilet zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht.


Woonkamer:
Ruime woonkamer met veel licht inval en hoge plafond, biedt ruimte voor een prachtig 4 persoons meubel pakket type Sand bleu welke goed wordt ontvangen door de hurende short stay recreanten.

Keuken:
een ruime keuken met veel werkblad en hoogwaardige apparaten zoals combi oven magnetron, Vaatwasser, afzuigkap, koel-vrieskast, koffiezetapparaat, heet waterkoker, in een tijdloze kleuren combinatie zwart wit gevuld van alle benodigdheden van lepel tot pan.

Hoofd Slaapkamer:
Ruime slaapkamer met 2x 1 persoon bedden opgemaakt als 1 ruim bed evenals met veel licht inval door de lange ramen welke ook een kiep en open stand hebben waardoor ze ook fungeren als evt. deur. ook heeft deze kamer een inbouw kast waar u een volledige garderobe kan huisvesten.

2e Slaapkamer
Deze biedt ruimte voor 2 separate 1 persoonsbedden welke desgewenst aan elkaar te verbinden zijn.
ook hier heeft het ruime licht inval met evenals een kiep en open raam functie. kleding kunnen geborgen worden in een lang hoge kast.

Toilet Separaat.
1x apart toilet

Badkamer:
Moderne badkamer met walk in douche en moderne wastafel en design radiator

Tuin:
is voorzien van bloemen perkje en grasveldje met een bestraat terras
ook is de tuin voorzien van meubilair voor 4 personen

Verhuur Mogelijk:
Ja

Eigen gebruik mogelijk:
Ja

Aankoop grond:
Mogelijk. (huidige pacht is € 2.253 per jaar)

Parkservice bijdrage:
€ 2.547

Beschikbaar:
Per direct

Review cijfer:
⭐ 7.8 255 beoordelingen

Park faciliteiten:
Jachthaven
Wellnes
Bootverhuur
Bar
Restaurant
Terras
Sport fitness ruimte
Disco
Animatie voor kinderen
Snackbar
Fietsverhuur
Zwembad
Sauna
mini market
Wasserette

Over vakantiepark EuroParcs Marina Strandbad

Ingeklemd tussen de IJsselvallei, Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Achterhoek ligt EuroParcs Marina Strandbad. Op de oevers van de IJssel en dichtbij gezellige Hanzesteden als Deventer, Zutphen, Doesburg en Bronkhorst, het oudste stadje van Nederland. Hier komen rust, ruimte en natuur samen. De ideale plek om van een welverdiende vakantie te genieten!

Water en Hanzesteden
Sta je graag aan het roer en ben je graag op of in het water dan zit je bij EuroParcs Marina Strandbad helemaal goed. De omgeving leent zich perfect voor sportieve activiteiten aan land of op het water. Niet alleen vaar je vanaf de jachthaven van het park zo de IJssel op, je kunt ook met je eigen boot naar het park komen. Voor kortere tochtjes op het water zijn er kano’s en SUP's op het park te huur. Daarnaast zijn er in de omgeving tal van leuke wandel- en fietsroutes uitgezet.

Kastelen, dorpjes en Nationaal Park de Hoge Veluwe
Ook cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Charmante Hanzesteden als Deventer en Zutphen zijn makkelijk te bereiken. Wandel door de straatjes van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Of geniet van de stilte van het platteland met de pittoreske dorpjes, landhuizen en boerderijen. Dit is ook het gebied waar imposante kastelen waken over hun omgeving. Zoals Kasteel Vorden dat deel uitmaakt van de populaire fietsroute: de 8 kastelenroute. Vlakbij liggen twee nationale parken: Nationaal Park de Veluwezoom en Nationaal Park de Hoge Veluwe, het grootste nationale park van Nederland waar je uitkijkt over de heidevelden, uitgestrekte bossen en zandverstuivingen. Midden in het park vind je het Kröller-Müller Museum met de op één-na-grootste Van Gogh-collectie ter wereld.

Werkzaamheden op het vakantiepark
Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.






Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 105
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 200
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 105
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 200
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom