Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige recreatiewoning op EuroParcs Marina Strandbad in Olburgen

Deze buitengewoon luxe recreatiewoning is een echt pareltje gelegen op het EuroParcs Marina Strandbad in het pittoreske Olburgen. Met een ruime kavel, een elektrische open haard en een smaakvolle inrichting is dit de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van al het moois dat deze omgeving te bieden heeft.

Ruime woonkamer met elektrische open haard

Bij binnenkomst in deze prachtige woning word je verwelkomd door de ruime woonkamer met een gezellige elektrische open haard. Hier kun je heerlijk ontspannen na een dag vol activiteiten. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de groene omgeving.

Luxe keuken met alle inbouwapparatuur

De ruime keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en biedt voldoende ruimte om de lekkerste maaltijden te bereiden. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon graag kookt, hier kun je je culinaire skills helemaal tot hun recht laten komen.

Twee ruime slaapkamers met veel opbergruimte

De woning beschikt over twee ruime slaapkamers waar je heerlijk kunt wegdromen na een lange dag. Beide slaapkamers bieden voldoende opbergruimte voor al je kleding en persoonlijke spullen, zodat je alles netjes en georganiseerd kunt houden.

Luxe badkamer met grote douche en separaat toilet

De ruime badkamer is voorzien van een grote douche waar je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Daarnaast is er een separaat toilet aanwezig voor extra comfort en gemak.

De tuin
een Sfeervolle tuin is aangelegd, een kenmerk zou zijn ruime kavel aan het water met prachtige tuin.

Ideaal voor recreanten en investeerders

Deze luxe recreatiewoning is ideaal voor zowel recreanten die op zoek zijn naar een ontspannen verblijf als investeerders die een waardevolle toevoeging willen aan hun portfolio. Met zijn unieke ligging en luxe afwerking is dit een investering waar je geen spijt van zult krijgen.

Kom zelf de luxe en comfort van deze prachtige recreatiewoning ervaren op EuroParcs Marina Strandbad in Olburgen!

Eigen gebruik mogelijk:
Ja

Parkservice bijdrage:
€ 2.947

Beschikbaar:
Per direct

Park faciliteiten:
Jachthaven
Wellness
Bootverhuur
Bar
Restaurant
Terras
Sport fitness ruimte
Disco
Animatie voor kinderen
Snackbar
Fietsverhuur
Zwembad
Sauna
Mini market
Wasserette

Over vakantiepark EuroParcs Marina Strandbad

Ingeklemd tussen de IJsselvallei, Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Achterhoek ligt EuroParcs Marina Strandbad. Op de oevers van de IJssel en dichtbij gezellige Hanzesteden als Deventer, Zutphen, Doesburg en Bronkhorst, het oudste stadje van Nederland. Hier komen rust, ruimte en natuur samen. De ideale plek om van een welverdiende vakantie te genieten!

Water en Hanzesteden
Sta je graag aan het roer en ben je graag op of in het water dan zit je bij EuroParcs Marina Strandbad helemaal goed. De omgeving leent zich perfect voor sportieve activiteiten aan land of op het water. Niet alleen vaar je vanaf de jachthaven van het park zo de IJssel op, je kunt ook met je eigen boot naar het park komen. Voor kortere tochtjes op het water zijn er kano’s en SUP's op het park te huur. Daarnaast zijn er in de omgeving tal van leuke wandel- en fietsroutes uitgezet.

Kastelen, dorpjes en Nationaal Park de Hoge Veluwe
Ook cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Charmante Hanzesteden als Deventer en Zutphen zijn makkelijk te bereiken. Wandel door de straatjes van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Of geniet van de stilte van het platteland met de pittoreske dorpjes, landhuizen en boerderijen. Dit is ook het gebied waar imposante kastelen waken over hun omgeving. Zoals Kasteel Vorden dat deel uitmaakt van de populaire fietsroute: de 8 kastelenroute. Vlakbij liggen twee nationale parken: Nationaal Park de Veluwezoom en Nationaal Park de Hoge Veluwe, het grootste nationale park van Nederland waar je uitkijkt over de heidevelden, uitgestrekte bossen en zandverstuivingen. Midden in het park vind je het Kröller-Müller Museum met de op één-na-grootste Van Gogh-collectie ter wereld.

Heeft u intresse dan kunt u ons bereiken op
Tel: 055-2032257 tot 22:30
Whatsapp 06-38077188 (dit nr is alleen voor whatsapp)
Mail: [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 391
Tuin achter Ja
Gemeubileerd Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 391
Tuin achter Ja
Gemeubileerd Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom