Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Tussen de Vaarten is een wijk in Almere Stad. Deze wijk is het stadsdeel Almere Stad Oost. Het Centrum van Almere Stad ligt enkele haltes met de bus van Tussen de Vaarten. Een groeiende Stad, modern voor een ieder wat wils. Met de fiets is de afstand 10 minuten via goed begaanbare fietspaden.
INDELING
Bij binnenkomst treft u de hal met de toiletruimte, meterkast rechts en de trap naar de eerste verdieping. De woon- /eetkamer loopt door in de open keuken.
De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, oven, vaatwasser en, oven, koelkast, vaatwasser en een RVS afzuigkap. Het werkblad is van steen. Via het grote keukenraam kijkt u uit op de voorzijde van de woning.
In de woonkamer kijkt u via grote ramen en een tuindeur uit op de achtertuin.
De hal biedt toegang tot het toilet, meterkast en de trap naar de 1e verdieping. De toiletruimte is voor de helft betegeld en de rest is gestuct. Naast het toilet is er ook een fontein aanwezig.
Op de 1e verdieping vindt u 3 slaapkamers en de badkamer. De trappen zijn in 2010 voorzien van houten wanden en zijn in 2023 voor het laatst geschilderd. De badkamer heeft een wastafel is verbouwd in 2010 en is toen ook voorzien van een toilet. De badkamer is tot aan het plafond betegeld.
Met de 2e trap komt u op de zolder die voorzien is van 2 dakramen. Deze kan als volwaardige kamer in gebruikt worden. Een deel van het plafond loopt schuin af, en er bestaat een mogelijkheid om daar een kast te maken. Verder is er op zolder ook een aansluiting voor de wasmachine. Deze is eveneens in de badkamer aanwezig.
De riante achtertuin is c.a. 32 m2 groot. Aan de achterzijde van de achtertuin is een vrijstaande houten berging te vinden van c.a. 7 m2. Hierin kunnen bijvoorbeeld fietsen gestald worden of tuingereedschappen.
Bijzonderheden:
- Energielabel C!
- Stadsverwarming
- Alle vloeren zijn voorzien van laminaat.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Hoekwoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 357

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Hoekwoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 357

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl