Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een speelse en ruime maisonnette met 3 slaapkamers, dakterras, een ruime vliering en een overvloed aan licht dankzij de vele ramen. Je geniet hier van een vrij uitzicht en zit vlak bij de Oostvaardersplassen, midden in de natuur. Zoek jij al weken, maanden of zelfs al jaren naar de perfecte uitvalsbasis op een prettige locatie? Wacht dan niet te lang en kom naar het open huis óf plan direct online een bezichtiging in via onze website!

Let op, dit betreft een bieden vanaf prijs.

De woning is op bijzondere wijze ontworpen op basis van het karakter van Amsterdamse pakhuizen. Dit geeft het huis een eigenzinnig en bijzonder karakter. De woning is grotendeels voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen. Het geheel bestaat onder meer uit drie comfortabele slaapkamers en een heerlijk terras op het zuidoosten. In juridische zin is het een appartementsrecht. Toch voelt het als een woning met veel vrijheid en ruimte. Zo vormt de woning samen met een kleiner appartement op de begane grond een actieve en kleine VVE. Tot slot is de woning voorzien van energielabel A.

Enthousiast geworden en wil je de woning van binnen zien? Neem contact op met ons kantoor voor een bezichtiging, onze makelaars leiden je graag rond! Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Indeling
Begane grond
Betreed de woning via de uitnodigende entree, die uitkomt in een ruime hal. In de hal bevindt zich een praktische meterkast en een berging waarin aansluitingen voor een wasmachine en wasdroger zijn voorzien. Een comfortabele trap leidt je naar de eerste verdieping waar het woongedeelte zich bevindt.

Eerste verdieping
De eerste verdieping verrast je met een prachtige overloop die toegang geeft tot de verschillende ruimtes. De royale woonkamer baadt in het licht dankzij de ramen aan drie kanten. Het zorgt voor een luchtig en ruimtelijk gevoel, terwijl het Franse balkon een vleugje chique elegantie toevoegt. Naast de woonkamer heb je ook de beschikking over een extra gezellig terras waar je lekker kunt ontspannen.

De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waardoor jij hier binnen no-time de lekkerste gerechten kunt bereiden. De vloer van deze verdieping is bedekt met een licht houten laminaatvloer van Quick-step. Het separate toilet met fonteintje bevindt zich tevens op de overloop.

Tweede verdieping
Deze verdieping herbergt drie ruime slaapkamers, waaronder een luxe master bedroom. Deze laatste beschikt over prachtige openslaande deuren die leiden naar een sfeervol Frans balkon, de perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtendzon.

De badkamer op deze verdieping blinkt uit in comfort en stijl. Compleet met zowel een douche als een ligbad, biedt het alle faciliteiten die je nodig hebt voor een verkwikkend ochtendritueel of een ontspannend avondbad. Naast de badkamer bevindt zich een apart toilet, wat de functionaliteit van deze verdieping verder versterkt. Daarnaast is deze verdieping voorzien van een speciale ruimte voor de moderne CV-installatie uit 2022, netjes weggewerkt in een praktische kast.

Deze verdieping is eveneens afgewerkt met een stijlvolle donker houten Quick-step laminaatvloer. Tot slot hebben alle kamers kunststof kiepramen die op twee manieren open kunnen zodat de woning goed te ventileren is.

Bergzolder
De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap waar de mechanische afzuiging zich bevindt. Op de bergzolder kun je eenvoudig jouw niet-alledaagse spullen opbergen.

Terras
Het terras dat op het zuidoosten is gericht, geniet van veel licht en warmte. Ideaal voor alle mensen die zich vroeg in de ochtend graag laten omhelzen door de eerste stralen van de zon en willen genieten van een fraai uitzicht bij het ontbijt. In de avond heeft het terras, afhankelijk van het seizoen, vaak een prachtige gloed van de ondergaande zon.

Locatie
Deze sfeervolle woning bevindt zich in de geliefde Stripheldenbuurt in Almere Buiten. De locatie van de woning biedt zowel rust als volop voorzieningen binnen handbereik. Het huis ligt op een steenworp afstand van een supermarkt, verschillende basis- en middelbare scholen en diverse opties voor openbaar vervoer. Op loopafstand vind je een gezondheidscentrum, een kapper en een tankstation met verse broodjes en een PostNL automaat. Voor de kinderen is er in de buurt een speeltuin en ook aan de volwassenen is gedacht met diverse restaurants in de directe omgeving. Aan het einde van de Evenaar, vlakbij de woning, zijn ook nog diverse sportfaciliteiten zoals basketbal, tennis en een skateboardbaan te vinden.

Het huis is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer. Met een fietsritje van 10 minuten bevind jij je op Station Almere Oostvaarders. Of neem je de bus, deze brengt je in een paar minuten naar het treinstation vanwaar je in een mum van tijd in Amsterdam bent. Ga

je liever met de auto op pad, dan bereik je binnen 5 minuten de A6 en ben je in een half uur in zowel Amsterdam als Utrecht. Voor boodschappen kun je terecht bij de nabijgelegen Vomar supermarkt, maar ook de Albert Heijn is goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Ruim en goed onderhouden woning met weinig onderhoud;
- Leuke en lichte woonkamer met veel raampartijen;
- Woning bevat twee aparte toiletten;
- 3 slaapkamers
- Badkamer met douche en bad;
- Berging op begane grond met aansluitingen voor wasmachine en droger;
- CV Ketel (Vaillant ecoTEC plus 25-32 CW4 2022);
- Openslaande deuren naar frans balkon vanuit de woonkamer en slaapkamer;
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen, bezet met HR ++ glas;
- De woning heeft een snelle glasvezelverbinding;
- Zadeldak bedekt met pannen;
- Op alle verdiepingen bedraad netwerk;
- Video deurbel met deuropener;
- Voldoende gratis parkeerplaats voor het appartement;
- Binnen vijf minuten zonder stoplichten op de A6 richting Amsterdam of Utrecht;
- Keurmerk veilig wonen;
- Woonoppervlak: circa 112 m2;
- Bouwjaar: 2006;
- Energielabel: A, dit verloopt op 11-07-2025;
- Servicekosten: €69,- per maand;
- Oplevering: in overleg op korte termijn mogelijk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, eengezinswoning, hoekwoning, Appartement
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 470

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, eengezinswoning, hoekwoning, Appartement
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 470

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere