Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Het betreft een vanafprijs.

Pak de verhuisdozen maar direct in, want Brongouw 60F in Almere staat helemaal klaar voor jou!

Deze benedenwoning staat in een groenrijke woonomgeving, heeft een instapklare basis én is duurzaam gebouwd. De indeling bestaat uit een lichte woonkamer met half open keuken, één slaapkamer en een efficiënt ingerichte badkamer.

Wordt dit jouw eerste of volgende woning? Onze makelaar staat voor je klaar.

Indeling

Begane grond
Je komt binnen via de gezamenlijke entree met aan de voorzijde de brievenbussen en het bellentableau. Aansluitend een lange hal waar alle voordeuren aan grenzen. Wees welkom op nummer 60F!

In de hal heb je toegang tot de woonkamer, slaapkamer, badkamer en de meterkast. Hang je jas maar op en ontdek de woning vanuit hier.

De woonkamer is lekker licht door de grote ramen en beschikt over een deur naar buiten. Het geheel is verzorgd afgewerkt met een laminaatvloer en een lichte wandafwerking. Hoe zou jij de ruimte inrichten?

Kom verder naar de keuken waar het je aan niks zal ontbreken! De keuken staat in een dubbele wandopstelling en is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een koelkast met vrieszak en een apart diepvries met drie laden. In de vaste kast is de elektrische boiler van 100 liter netjes weggewerkt.

Ook in de slaapkamer zie je dezelfde laminaatvloer en eveneens neutrale tinten op de wanden. En via het raam valt het daglicht aangenaam naar binnen. Er past met gemak een tweepersoonsbed en een garderobekast in deze ruimte.

De badkamer is volledig betegeld en efficiënt ingedeeld met een douche, luxe wastafelmeubel met onderkast, zwevend toilet en de witgoedaansluiting.

Bijzonderheden
- De maandelijkse servicekosten bedragen €159,37
- Het appartement beschikt over een gezamenlijke fietsenberging;
- Het appartement is 'all electric' oftewel electrische radiatoren en warm water door middel van een electrische boiler.

Ligging
De appartementen zijn gelegen aan de noordwestkant van Almere Haven in de woonwijk de Gouwen. De Gouwen is gelegen in een groene omgeving met het Vroege Vogelbos met schapenboerderij en het Kromslootpark op korte afstand. Op loopafstand is de bushalte met een verbinding naar het centrum van Almere-Haven, Almere-Stad en een directe verbinding naar Amsterdam. Op loopafstand bevindt zich een supermarkt en scholen en met de fiets ben je in 5 minuten in het centrum van Almere-Haven, met haar gezellige jachthaven, het strand (met watersportvereniging en bootverhuur), diverse restaurants en terrassen en elke vrijdag een markt. Het centrum van Almere-Haven is goed met de auto te bereiken, parkeren is gratis. Met een kwartiertje fietsen ben je in het stadscentrum van Almere zelf. Op 300 meter afstand is er een tennis- en padelvereniging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, eengezinswoning, tussenwoning, Appartement
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 49
Inhoud woonhuis 155

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, eengezinswoning, tussenwoning, Appartement
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 49
Inhoud woonhuis 155

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere