Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Ontdek deze instapklare eengezinswoning, een plek waar detail, licht en comfort centraal staan. Dit sfeervolle huis is ontworpen door Jan Bochmann. Hier komen warmte en functionaliteit samen in een unieke combinatie die elke dag opnieuw zorgt voor een heerlijk thuisgevoel.

Bij binnenkomst word je direct omarmd door het natuurlijke licht dat binnenvalt door de grote ramen. De  vloerverwarming zorgt voor een constante aangename temperatuur in elke ruimte, van de woonkamer tot de slaapkamers. Buiten wacht er een zonnige tuin waarbij persoonlijke ontspanning en gezellig samenzijn met familie en vrienden centraal staan.

Daarnaast is deze woning perfect gesitueerd nabij verschillende voorzieningen. Denk hierbij aan winkels, scholen en sportfaciliteiten. Dit maakt dat je alles bij de hand hebt voor een comfortabel en praktisch dagelijks leven.

Kortom, dit huis biedt je de perfecte balans tussen rust en levendigheid, tussen privé en gemak. Benieuwd of jij bij binnenkomst direct het gevoel van thuiskomen ervaart? Neem dan contact op met ons kantoor en plan een bezichtiging met één van onze makelaars.

Indeling

Woonkamer
De woonkamer van deze woning laat niets te wensen over aangezien het perfect is afgewerkt. De ruimte is voorzien van een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming, waardoor je zelfs in de koude wintermaanden verzekerd bent van een warm en aangenaam thuis. De wanden zijn strak afgewerkt wat bijdraagt aan de moderne uitstraling van het huis. 

Daarnaast zijn er twee ruime openslaande deuren aanwezig die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaat. Tenslotte is de woonkamer voorzien van subtiele spotjes die een warme en uitnodigende gloed over de ruimte werpen. Er is ook een haard geïnstalleerd voor gezellige avonden thuis.

Keuken
Aan de voorzijde van de woning vind je de fraaie open keuken. Het geheel is geplaatst in een wandopstelling met kookeiland waardoor je aan werk- en opbergruimte geen gebrek zult hebben. 

Het ontwerp van de keuken is bijzonder aantrekkelijk door de moderne en strakke vormgeving. Tevens ben je voorzien van een keuken met hedendaagse Siemens apparatuur, een inbouw wijnkoelkast en een Quooker.

Bovenverdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime en comfortabele slaapkamers. De badkamer hier is een echte luxe-ervaring met een dubbele douche en een Solid surface ligbad. Deze biedt zo alle comfort om na een lange dag tot rust te komen en te ontspannen.

De tweede verdieping huisvest nog twee extra slaapkamers, wat het totaal op vijf brengt. Voor extra gemak bevindt de wasruimte zich ook op deze verdieping. Aanvullend op de overloop is er een keukenblok geïnstalleerd en toegang tot het fijne dakterras. Bovendien is de woning voorzien van stadsverwarming.

Tuin
De tuin, gelegen op het zuidoosten, is keurig onderhouden en biedt altijd een plekje om te genieten van zowel de zon als de schaduw. Dit wordt mogelijk gemaakt door de aanwezige vouw- en rolgordijnen.

Aan de voorzijde heb je nog de beschikking over een inpandige berging, die voorzien is van elektra. Deze extra ruimte is perfect voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen of andere benodigdheden.

Omgeving
Almere Poort, een wijk met een centrale ligging die echt opvalt. De directe nabijheid van het NS-station en de snelweg zorgt ervoor dat je binnen enkele minuten op weg bent. Dit, samen met de gunstige ligging, maakt Almere Poort een uiterst aantrekkelijke plek om te wonen.

Buiten het genieten van het wijkleven, is er de mogelijkheid om de adembenemende natuur te verkennen. Zo kun je wandelend naar het strand, Duin of het Kromslootpark. Ook een fietstochtje naar de Gooise natuur is een populair tijdverdrijf, en dat allemaal letterlijk om de hoek!

Bijzonderheden
-Energiezuinig, zonnepanelen en label A;
-Volledig vloerverwarming;
-Sfeervol wonen;
-Instapklaar.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten A. Dit verloopt op 30-10-2030.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 195
Inhoud woonhuis 706

Overige

Perceel oppervlakte 169

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 195
Inhoud woonhuis 706

Overige

Perceel oppervlakte 169

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere