Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Midden in het groen, aan de rand van het bos, bevindt zich deze prachtige vrijstaande woning met een aparte werkruimte. De riante oprit biedt toegang tot zowel de woning als de werkruimte. Een ideale plek om uw praktijk aan huis te vestigen! Met 4 slaapkamers, een sfeervolle woonkamer een moderne keuken en badkamer, is dit de ideale plek om te wonen. 

Kortom, deze vrijstaande woning met aparte werkruimte biedt alle comfort en luxe die u wenst. De woning ligt aan de bosrand en het einde van de straat, waardoor u geniet van optimale privacy en rust.

Neem contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een hoge hal met vide, die direct een gevoel van ruimte en licht geeft. In de hal bevindt zich ook een separaat toilet met fonteintje, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de werkruimte en de woonkamer. 

De aparte werkruimte is vanuit binnen en buiten te bereiken en is ideaal voor mensen die een praktijk aan huis willen hebben. De ruimte is voorzien van een pantry en eigen toilet.

De sfeervolle woonkamer met openhaard heeft veel lichtinval dankzij de erker. De woonkamer is ruim, er is genoeg plek om verschillende zithoeken te creëren. De marmeren vloer, voorzien van vloerverwarming, zorgt voor een hoogwaardige afwerking. 

De luxe keuken, gerenoveerd in 2019, is een echte eyecatcher, met een eiland en een stenen blad. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een Amerikaanse koelkast, vaatwasser, hoekcarrousel, en gaskookplaat (met een aansluiting voor inductie). Een combi oven maakt het geheel compleet. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich vier goed bemeten slaapkamers, een wasruimte en een modern vernieuwde badkamer. Alle slaapkamers staan op zichzelf, waardoor u de geluidsoverdracht tot een minimum beperkt. De ouderslaapkamer geeft toegang tot een balkon, waar u heerlijk kunt genieten van het groene uitzicht. De kamers zijn licht en rustig, waardoor u hier optimaal tot rust komt. 

De luxe badkamer (2019) biedt een hoek ligbad, grote inloopdouche, vloerverwarming, handdoek radiator, wastafelmeubel met dubbele kraan en een raam dat zorgt voor natuurlijke lichtinval. De cv-ketel en aansluiting voor de wasapparatuur zijn gesitueerd in de aparte wasruimte.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevindt zich een vliering, waar u extra opbergruimte hebt. 

Tuin
De tuin rondom de woning is fraai aangelegd met veel groen, waardoor u in alle privacy kunt genieten van de buitenruimte. Daarnaast is er nog een losse houten berging aanwezig, waar u extra spullen kunt opbergen. 

Locatie
Schitterend gelegen naast en in de natuur, grenzend aan de Oostvaardersplassen en de Groene Loper route, aan de rand van de villawijk Batavia in de Oostvaardersbuurt in Almere-Buiten. Een rustige, autoluwe en veilige woonomgeving met een eigen karakter. Ondanks de zeer kinderrijke buurt en meerdere speelplekken woont u erg rustig aan het einde van de doodlopende straat.

Op loopafstand heeft u openbare voorzieningen zoals NS station Oostvaarders, busstation Oostvaarders, bushaltes, winkels, scholen, restaurants, buurtvoorzieningen en het centrum van Almere Buiten.

Bijzonderheden
- Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanafprijs. (starting price);
- Energielabel A;
- Vrijstaand wonen in het groen;
- 4 goede slaapkamers;
- Praktijkruimte aan huis mogelijk;
- Riant woonoppervlakte van 224m2;
- Kavelgrootte 611m2.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 224
Inhoud woonhuis 827

Overige

Perceel oppervlakte 611
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 224
Inhoud woonhuis 827

Overige

Perceel oppervlakte 611
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere