Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het betreft een vanafprijs.

EEN THUIS WAAR ELK GEZIN VAN DROOMT

Stelt u zich eens voor: een ruimtelijk toevluchtsoord waar het gezinsleven zich in harmonie ontvouwt, waar elke dag een belofte van comfort en gemak inhoudt. Gelegen in de populaire Filmwijk, biedt deze gezinswoning de perfecte balans tussen stedelijke voorzieningen en rustige woonplezier. Voor gezinnen met opgroeiende kinderen die zoekend zijn naar meer ruimte, is dit huis ideaal. Met scholen binnen handbereik, het stadscentrum op een steenworp afstand en natuur om de hoek, is dit de ideale setting voor uw volgende hoofdstuk.

HIGHLIGHTS VAN UW TOEKOMSTIGE THUIS

- Entree met Alle Gemakken: Een uitnodigende hal met toilet, meterkast en een praktische trapkast. De garage is binnendoor bereikbaar, wat zorgt voor extra gemak.
- Woonkamer met Karakter: De woonkamer, verrijkt met een sfeervolle erker, vormt het hart van het huis en staat in open verbinding met de keuken.
- Comfort van Vloerverwarming: De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmte en een huiselijke sfeer.
- Ruimte en Rust Boven: Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan één met een eigen balkon. De badkamer is compleet met een douche, wastafel, toilet en ligbad.
- Zolder met Mogelijkheden: De tweede verdieping herbergt een ruime vierde slaapkamer en extra bergruimte, naast de voorzieningen voor uw wasmachine en droger.
-Tuin en Wellness: De zonnige achtertuin op het zuid-oosten is een privéparadijs met een eigen sauna/wellness, waar u ongestoord kunt genieten.
- Eigen Oprit: Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een eigen oprit met parkeergelegenheid en eveneens toegang tot de garage.

EEN UITNODIGING TOT LUXE EN GEMAK

Welkom in een wereld waar elke dag een belofte van comfort en stijl is. Deze prachtige gezinswoning, met een woonoppervlakte van 148 m² en een perceeloppervlakte van 264 m², is een toonbeeld van ruimtelijke elegantie en functionaliteit. De tuin, gelegen op het zuid-oosten, vangt de zon op haar meest stralende momenten, terwijl het balkon aan de noordzijde een verfrissende tegenhanger biedt.

De woonkamer, met zijn erker die het daglicht gul binnenlaat, nodigt uit tot samenzijn en ontspanning. De keuken voorzien van inbouwapparatuur staat garant voor culinaire hoogstandjes en gezellige etentjes. De gehele begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

De eerste verdieping is compleet met drie ruime slaapkamers waarvan 1 kamer is voorzien van een eigen balkon. De badkamer is compleet met een douche, ligbad, toilet en wastafel. 

De tweede verdieping verrast met een ruime vierde slaapkamer, ideaal voor een tiener of als gastenverblijf. De extra bergruimte en de voorzieningen voor wasapparatuur maken het plaatje compleet.

De achtertuin is gunstig gelegen op het zuid oosten en voorzien van een sauna. De eigen oprit en garage aan de voorzijde van de woning verhogen het gemak en de veiligheid.

HET HART VAN UW NIEUWE THUIS

- Een warm welkom in de hal met alle benodigde voorzieningen.
- Een woonkamer met erker die uitnodigt tot leven en beleven.
- Vloerverwarming die zorgt voor een constante omarming van warmte.
- Slaapkamers die rust en ruimte bieden, met een vleugje luxe op het eigen balkon.
- Een zolderverdieping die ruimte en mogelijkheden biedt voor iedereen.
- Een achtertuin die niet alleen de zon, maar ook pure ontspanning biedt.

EEN UITNODIGING TOT ACTIE

Voel, zie, hoor, ruik en proef de mogelijkheden die deze woning u biedt. Laat uw zintuigen u leiden naar de plek waar uw gezin kan groeien en bloeien. Bent u klaar om de stap te zetten naar een leven vol comfort en gemak? Neem dan nu contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de magie van dit huis. Dit is niet zomaar een huis, dit is uw toekomstige thuis. Wacht niet langer, de deur staat voor u open.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 546

Overige

Perceel oppervlakte 264
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 546

Overige

Perceel oppervlakte 264
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere