Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op: Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanaf prijs!

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

INTRODUCTIE VAN EEN UITZONDERLIJKE WONING

In de Eilandenbuurt, bekend om zijn waterrijke omgeving en gezinsvriendelijke karakter, bieden wij een ruime woning aan die ideaal is voor jonge gezinnen en gezinnen die op zoek zijn naar meer leefruimte en wonen aan het water. Deze woning combineert een moderne uitstraling met praktische voorzieningen en is gelegen in een dynamische buurt.

KENMERKEN VAN DE WONING

Gelegen aan vaarwater met eigen aanlegsteiger.
Ruime en lichte woonkamer door grote raampartijen.
Moderne keuken en badkamer met hoogwaardige afwerking.
Zonnig dakterras met optimale privacy.
Balkon op het zuidoosten, ideaal voor ochtend- en middagzon.
Energielabel B, wat duidt op een energie-efficiëntie woning.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Deze woning in de Eilandenbuurt is een uitstekende keuze voor gezinnen die waarde hechten aan ruimte, comfort en kwaliteit. Met een woonoppervlakte van 159 m² biedt het huis voldoende ruimte voor een comfortabel gezinsleven. De moderne keuken is voorzien van een 5 pits gaskookplaat, oven, magnetron, koffiemachine, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser.

De woonkamer is ruim opgezet en biedt door de grote ramen veel natuurlijk licht en gezamenlijk met de bio ethanol haard zorgt dit voor een aangename leefomgeving. Het balkon is een bijzondere toevoeging aan de woning en biedt een privé buitenruimte waar men kan genieten van de zon.

De vier slaapkamers zijn ruim opgezet en bieden voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting en comfort. De slaapkamer op de derde verdieping heeft als extra een dakterras, waar men in alle privacy van de zon kan genieten. De badkamer is uitgerust met een eigentijds design en comfortabele voorzieningen waaronder een inloopdouche en een ligbad.

Met een energielabel B is de woning energiezuinig, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. De buitenruimtes zijn gelegen op het zuidoosten en biedt een aangename plek voor buitenactiviteiten.

EXTRA LUXE: PARKEREN EN VAREN

Een fijne extra is de overdekte steiger op de begane grond waar plaats is voor een gezellige zithoek. Voor de liefhebbers van het water: je eigen aanlegsteiger wacht op je boot, waardoor men direct vanuit de woning toegang heeft tot het water. Geen zorgen over parkeren; de afspraak van de vereniging is dat bewoners voor de eigen garage kunnen parkeren.

BIJZONDERHEDEN
- Er is een beheersvereniging omdat er zaken zoals de lantaarnpalen, de straat en de waterkant gezamenlijk onderhouden moet worden. De servicekosten zijn € 90,47,- per maand. Ook het onderhoud van de pier hoort bij de bijdrage.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 608

Overige

Perceel oppervlakte 86

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 608

Overige

Perceel oppervlakte 86

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere