Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk te krijgen van de omgeving en woning!

Wat een HEERLIJKE woning, met een prachtige ligging AAN HET WATER, een ZEER RUIME WOONKAMER, GROENE TUIN, parkeergelegenheid op eigen terrein en een extra slaapkamer met badkamer op de begane grond. Liever praktijkruimte aan huis? Ook dit is door de eigen entree meer dan mogelijk!

Wanneer u de straat inrijdt voelt het alsof u op vakantie bent. Een unieke plek, ruim opgezet met veel groen en natuur. De woning is gelegen in de Seizoenenbuurt in Almere Buiten. Een uitzonderlijk stukje Almere waar je de vogels hoort fluiten, vosjes en egels tegenkomt in je tuin en geheel tot rust komt. De woning is gelegen aan het water en aan de rand van het Meridiaan park, Oostrandpark met een doorloop naar de Oostvaardersplassen. Een ligging die voor natuurliefhebbers meer dan perfect is! Je hebt in deze groene omgeving meerdere fiets, skate en wandelmogelijkheden!
Almere Buiten is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A27/A6. De bushalte is op loopafstand bereikbaar. Ook is op loopafstand een supermarkt en basisschool (inclusief kinderopvang) te vinden. Maar ook het winkelcentrum van Almere Buiten, mét treinstation ligt binnen vijf minuten fietsafstand. Hier zijn uiteraard diverse voorzieningen en eetgelegenheden te vinden.
Kortom een plek die rust biedt maar ook om de hoek van diverse voorzieningen is gelegen!

Indeling
Deze unieke woning heeft geen standaard indeling. Doordat het een semi-bungalow is heeft de woning een slaapkamer en badkamer (voorzien van douchecabine, wastafel en designradiator) op de begane grond. Deze ruimten zijn te bereiken vanuit de entree van de woning, maar hebben ook een eigen deur waardoor deze ruimte zich prima leent voor kantoor of praktijk aan huis. De entree van de woning geeft daarnaast toegang tot de meterkast, toilet, bijkeuken, technische ruimte, woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.
De woonkamer is een van de grootste pluspunten van dit huis. De hoeveelheid licht, de speelse ruimte, sfeervolle zithoeken, hoge plafonds en het uitzicht over het water maken dit tot een droomwoonkamer! De woonkamer is extreem ruim, maar voelt toch gezellig doordat deze is ingedeeld in meerdere hoeken en is voorzien van een sfeervolle gashaard. De woning is vanuit de bouw voorzien van alle opties: de waterkamer (de uitbouw in het laagste gedeelte van de woning, met de ligging direct aan het water) en de zijuitbouw met de harmonicadeuren richting de tuin. Deze speelse uitbouw geeft een extra dimensie aan de eethoek.
De woonkamer is voorzien van een prachtige Merbau houten vloer en strakke wandafwerking. De aangrenzende keuken geeft een leuke doorkijk naar de woonkamer waardoor dit een heerlijke plek is om te kokkerellen en toch betrokken te zijn bij het gezin of de visite in de woonkamer.
De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser (2023), koelkast, vriezer (2023), Quooker en combi-magnetron. Door de lichtkoepel is dit een heerlijke lichte keuken geworden.

De bijkeuken/wasruimte is in 2022 gerenoveerd. Er zijn vaste kasten gerealiseerd, een wastafel (warm en koud water), een extra vriezer en onder het aanrechtblad de wasmachine- en drogeraansluitingen. De vaste kasten blijven in de woning achter. Vanuit de bijkeuken loop je door naar de berging welke tevens vanuit buiten met een kanteldeur te bereiken is.

1e verdieping:
Deze verdieping is op dit moment voorzien van 2 ruime slaapkamers. Waarvan een aan de achterkant en een aan de voorkant gelegen is. De slaapkamer aan de voorkant heeft nu de luxe van een inloopkast. Indien gewenst is deze kamer gemakkelijk op te splitsen in twee afzonderlijke kamers. Om hiervan een goed beeld te krijgen hebben wij aan het einde van de fotoreportage een extra plattegrond toegevoegd.
Uiteraard is op deze verdieping een 2e badkamer aanwezig. Deze is voorzien van een keurige kleurstelling en voorzien van een 2e toilet, inloopdouche, designradiator en grote wastafel. Middels het raam kan licht en lucht de badkamer binnentreden.

2e verdieping:
Bergruimte, bergruimte, bergruimte! Wat een ruimte! De vlizotrap zorgt dat de vliering netjes wordt afgesloten, maar hier kunnen erg veel spullen worden opgeborgen!

Tuin:
De heerlijke tuin is gelegen over de gehele lengte van de kavel. Hierdoor is altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden. ’s Morgens kan er op het vlonder worden genoten van het zonnetje een aan het einde van de dag is deze te vinden aan de voorkant van de woning. De heerlijke ligging aan het water maken dat je kan suppen, vissen, schaatsen, kanoën en zwemmen. Uiteraard allemaal afhankelijk van het seizoen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos!
Aan de voorkant van de woning is een eigen oprit aanwezig (laadpaal blijft achter), dus gegarandeerd een plekje bij het huis.

Bijzonderheden:
- Semi-bungalow (tevens mogelijkheid kantoor/praktijkruimte aan huis)
- 167 m2 woonoppervlakte en 409 m2 perceeloppervlakte.
- Cv ketel (2012)
- Hybride warmtepomp (2023)
- 15 zonnepanelen in eigendom (oktober 2023)
- Extra bodemisolatie aangebracht (2021)
- Tuin voorzien van irrigatiesysteem (druppelslang voor het bewateren van de planten)
- Oprit met laadpaal
- De mogelijkheid om uit te breiden naar 5 slaapkamers
- Volledig vernieuwd dak (2018)
- Woning voorzien van energielabel A
- Woning is voorzien van diverse ‘slimme apparatuur’, bekijk de uitgebreide roerende zakenlijst om te zien wat achter blijft, mee gaat of ter overname wordt aangeboden
- Oplevering in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 650
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 409
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 77.48
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 650
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 409
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 77.48
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

BAAR Makelaardij