Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanafprijs.

WELKOM THUIS IN HET KLOPPEND HART VAN ALMERE HAVEN

Ontdek het ultieme woongenot in dit schitterende Hoekappartement, waar het bruisende centrumleven samensmelt met wooncomfort en vooral veel rust. Ben jij die stadse levensgenieter die droomt van een instapklare woning met alle gemakken binnen handbereik? Dan is dit jouw kans! Met de jachthaven en gezellige terrassen om de hoek, een balkon dat baadt in het zuidwestelijke zonlicht en een levendig uitzicht dat nooit verveelt, biedt dit appartement alles wat je hartje begeert.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Centrale Toplocatie: Beleef Almere Haven Centrum op zijn best, met alle voorzieningen op loopafstand.
Instapklaar Gemak: Pak je verhuisdozen uit en start direct met genieten in dit moderne, zorgeloze thuis.
Nautische Noot: De nabijgelegen jachthaven en terrassen zorgen voor een permanent vakantiegevoel.
Zonovergoten Balkon: Geniet van lange zomeravonden op je eigen balkon, perfect georiënteerd op het zuidwesten.
Dynamisch Uitzicht: Laat je entertainen door de levendige omgeving, waar altijd iets te zien is.
Ruimtelijk Raffinement: Met een woonoppervlakte van 90 m², twee slaapkamers en een modern interieur, woon je hier in stijl.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS

Stap binnen in dit prachtige appartement en voel direct de warme sfeer en rust die het uitademt. De woonkamer nodigt je uit om te ontspannen en laat door de hoekligging extra veel daglicht binnen. Het balkon is een verlengstuk van de prettige eetkamer, en is daarmee de perfecte plek om te genieten van de ondergaande zon met een goed glas wijn.

De moderne keuken, voorzien van alle gemakken, maakt dat koken hier een dagelijkse vreugde wordt. Of je nu een snelle hap bereidt of een uitgebreid diner voor vrienden, hier vind je de ruimte en de apparatuur om je culinaire kunsten te vertonen.

De twee slaapkamers bieden een rustige haven na een drukke dag. De master bedroom, met voldoende ruimte voor een kingsize bed, straalt rust uit en nodigt uit tot een goede nachtrust. De tweede slaapkamer is ideaal als gastenkamer of werkkamer, afhankelijk van je behoeften.

De badkamer, vernieuwd in 2022, is een toonbeeld van moderne elegantie. Met een inloopdouche, strakke tegels, praktische witgoedopstelling, en een fris design begin je hier elke dag opgefrist en wel.

OMGEVING OM VAN TE DROMEN

Wonen in Almere Haven Centrum betekent genieten van het beste van twee werelden. De gezelligheid van de stad met haar winkels en restaurants ligt aan je voeten, terwijl de rust van het zwemstrand en de natuur nooit ver weg is. Op de tweede verdieping van dit complex ervaar je de levendigheid van de stad, zonder in te leveren op privacy en rust. Nabij de woning vindt je ruim voldoende (gratis) Parkeergelegenheid en ook openbaar vervoer.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen in dit prachtige appartement? Wacht dan niet langer en neem contact op voor een bezichtiging. Ervaar zelf de sfeer en laat je overtuigen door de charme van dit unieke thuis. Dit is jouw kans op een droomwoning in het hart van Almere Haven. Pak deze kans en zet de stap naar jouw nieuwe begin. Bel ons vandaag nog!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 281

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 281

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere

Wooninfluencers

Laden..