Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Parkeer de auto voor de deur van Jan Rijksenstraat 68 in Almere en kom gezellig eens binnenkijken! De woning (energielabel A) is rustig gelegen, maar bevindt zich dichtbij alle denkbare voorzieningen zoals: winkels, scholen, openbaar vervoer en natuurgebied ‘Oostvaardersplassen’.

De begane grond bestaat uit een lichte woonkamer, halfopen keuken en een diep gelegen tuin op het noordoosten. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer gelegen. Vervolg je weg naar de tweede verdieping met nog eens een derde slaapkamer.

Kortom, een keurig onderhouden woning op een goede locatie met een parkeerplaats op eigen terrein. Lees snel verder voor meer informatie of neem contact op met ons kantoor voor eventuele vragen of om een afspraak te maken.

Het betreft een vanafprijs.

Indeling

Begane grond
Zoals al eerder genoemd is de parkeermogelijkheid op het eigen terrein absoluut een groot pluspunt. Vervolgens biedt de entree toegang tot de woning met vanuit de hal toegang tot de woonkamer, trap naar boven, trapkast, toiletruimte en de meterkast.

In de woonkamer valt het daglicht optimaal naar binnen via de glazen schuifpui naar de tuin. Deze zorgt ook voor een naadloze verbinding tussen het binnen- en het buitenleven als de zon schijnt. Daarnaast maken de lichte tegelvloer met vloerverwarming en de witte wanden het tot een fris geheel.

De halfopen keuken, aan de voorzijde van de woning, staat in een praktische wandopstelling en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak en een oven. Tijdens het koken *heb je door het raam zicht op de straatzijde.

Eerste verdieping
Aangekomen op de eerste verdieping bestaat de indeling uit twee slaapkamers en een badkamer. Eén slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en de andere slaapkamer is aan de achterzijde van de woning. De kamers zijn van goede afmetingen en afgewerkt met een laminaatvloer en lichte kleuren op de wanden.

De nette badkamer is volledig betegeld en ingericht met een douche, wastafelmeubel met spiegel, toilet en het raampje zorgt voor de nodige daglicht. Spoel de dag van je af!

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping kom je aan op de voorzolder met de witgoedaansluiting, vaste kast en een dakraam. Via de tussendeur bereik je de derde slaapkamer.

Ook de derde slaapkamer is verzorgd afgewerkt met een laminaatvloer, lichte wanden en spotjes in het plafond. Achter de knieschotten zet je allerhande spullen gemakkelijk weg.

Achtertuin
De ruimte zie je ook terug in de achtertuin met diepe ligging. Deze is op het noordoosten gelegen en aangelegd met bestrating in combinatie met borders. Tot slot kun je fietsen eenvoudig omrijden via de eigen achterom, om deze vervolgens te stallen in de houten berging (inclusief elektra).

Locatie
Deze woning ligt gunstig t.o.v. de uitvalswegen naar de A6/A27 en dicht bij het NS-station Oostvaarders, diverse winkels, scholen, kinderopvang, natuurgebieden (o.a. de Oostvaardersplassen).

Bijzonderheden
- parkeergelegenheid op eigen terrein
- 3 goede slaapkamers
- nette woning

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 312

Overige

Perceel oppervlakte 121

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 312

Overige

Perceel oppervlakte 121

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere