Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN PRIMA START IN ALMERE BUITEN

Stel je voor: een (nieuw) begin in een dynamische omgeving waar alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Dit benedenappartement in Almere Buiten is een uitgelezen kans voor starters, eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens en senioren die op zoek zijn naar comfort en gemak. Met een zonnig terras, duurzame woonvoorzieningen en een instapklare status, biedt dit benedenappartement alles wat u nodig heeft. De nabijheid van recreatieve voorzieningen en de snelle verbinding naar de Randstad maken dit de ideale plek voor iedereen die streeft naar een volwaardige levensstijl.

Het betreft een vanafprijs

KENMERKEN VAN UW TOEKOMSTIGE WONING

- Benedenappartement met zonnig terras: Uw eigen buitenruimte waar de zon u verwelkomt.
- Energielabel A++: Duurzaamheid voorop met kunststof kozijnen en HR++ glas, een verantwoorde keuze voor nu en in de toekomst.
- Instapklaar: Opgeleverd in 2021, met een lichte woonkamer, grote raampartijen, een moderne keuken en een moderne badkamer.
- Extra ruimte: Een royale was- en stookruimte die tevens dient als praktische opslag.
- Privé parkeerplaats: Altijd een parkeerplek beschikbaar, inclusief een plek in de gezamenlijke fietsenberging.
- Recent bouwjaar: 2021, wat staat voor hedendaags wooncomfort zonder zorgen.

EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN UW NIEUWE THUIS

Betreed een omgeving waar elke dag een nieuwe ervaring biedt. Dit benedenappartement in de Indische Buurt van Almere Buiten is een toonbeeld van modern woongenot. Met een woonoppervlakte van 61 vierkante meter, een tuin op het zuidoosten en één ruime slaapkamer, biedt deze woning het perfecte kader voor een comfortabel leven.

De woonkamer, verlicht door natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen, is de ideale plek voor ontspanning en vermaak. De moderne keuken, uitgerust met hedendaagse inbouwapparatuur, staat garant voor culinaire prestaties. Hier kookt u in alle rust terwijl u uitzicht houdt over uw terras waar de zon u begroet.

De slaapkamer biedt een rustige ruimte voor een ongestoorde nachtrust. De badkamer, voorzien van een verkwikkende douche, toilet en wastafel, is afgewerkt met een eigentijdse stijl die elke dag een frisse start belooft.

De extra was- en stookruimte is een uitkomst voor wie gesteld is op orde en netheid. Hier bergt u moeiteloos al uw spullen op, waardoor uw leefruimte altijd opgeruimd en gastvrij blijft.

DE IDEALE LOCATIE VOOR EEN ACTIEF EN ONTSPANNEN BESTAAN

Met vrij uitzicht, de nabijheid van een Albert Heijn supermarkt en een treinstation op loopafstand, is dit appartement een uitvalsbasis voor zowel de dagelijkse benodigdheden als voor avontuurlijke excursies. De eigentijdse afwerking van het appartement zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt in een omgeving die zowel modern als comfortabel is.

HIGHLIGHTS SAMENGEVAT

Dit benedenappartement in Almere Buiten vertegenwoordigt een uitstekende kans voor een duurzaam, comfortabel en instapklaar thuis. Met een zonnig terras, energielabel A++, een moderne keuken en badkamer, en een royale was- en stookruimte biedt het alle gemakken voor een zorgeloos bestaan. De privé parkeerplaats en fietsenberging maken het geheel compleet. Opgeleverd in 2021, staat dit appartement garant voor hedendaags wooncomfort.

-Actieve Vereniging van eigenaren.

-De servicekosten bedragen: Euro 98,98 per maand.

-Oplevering in overleg, kan eventueel snel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, eengezinswoning, eindwoning, Appartement
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 206

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, eengezinswoning, eindwoning, Appartement
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 206

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere